znainainai написа:Добре любителю на късното екстремно спиране а кво правим ако се пръсне маркуч?
Само на този въпрос ми отговори.
същото каквото ако ти се обърнат гумичките на спирачната помпа що за тъп въпрос ?
Какво ще ми помогне абс-а като помпата пропадне
Какво ще ми помогне абс-а като педала на спирачката се счупи на тея новите пластмасовите съм го ял 1 пич реши да спре на жълто и като натиснах спирачката на буса понеже е пластмасов педала и се счупи с какво ще ми помогне абс-а ?
Като получиш инфаркт в колата или заспиш с какво ще ти помогне абс-а ?
Каквото ти е писано това е гармял ми е маркуч но явно не ми беше писано да се удара защото точно си парзалях колата по 1 улица отивам докрая обращам бавно после я засилвам и пак я парзаляма и така 3-4 пъти и на 5ото при отиването да обърна гръмна маркуча нито е било екстремно нито нищо за мой куъсмет точно тогава се кара бавно и всичко свърши благополучно
Казах ти на цариградско точно заради едно такова екстремно спиране на един индивид пред мене заради хитрия абс на опела за малко да свърпи интересно срещата
Като заключение - ти си един неграмотен младеж, който си мисли, че държи Господ за шлифера. Пожелавам ти никога да не попаднеш на някой, който екстремно да ти счупи главата, след като си спрял в него/колата му/детето му ... заради тази "глупава" система АБС! А може би ще успееш да му обясниш, че не си виновен ти, а "глупавата" система?
А бе човече не гледа ли клипа който съм посочил колко доказателства трее още да ти покажа че кола без абс с Кадърен шофиор спира 10 пъти по добре от кола с абс с некоя паника вътре на която сиг за да разбере какво става и трябват 2 секунди докато натисне спирачките
Предоставил съм ти факти които показват по добрия спирачен път ако имаш някакви съмнения идва в надежда давам ти опела слагам му бушона на абс и тестваме твоя спирачен път и после моя без абс със сиг съм карал доста повече коли от тебе за да си направа това заключение за абс-а
Пак те питам какво ми помогна абс-а на леда да не би колата да зави, поне това да беше направила не да спре, да завие нали се води системя която допринася за маневреността на автомобила при екстремни ситуации с 20 км не можа да се с прави с завой
на ралитата така като ги гледаш да не би да карат с абс ? нали се сещаш че ако беше по бързо спирането с абс и там щяха да си го ползват
Най добрия вариант е за спиране е да си на скорост и тогава се натиска спирачката просто варианта да ти завлечат гумите е доста нистожен