Ако държиш на SDi тука един колега дава Голф, което според мен е много по добро решение от поло за малко повечко парички.
Невероятно,но дали е факт-Поло'99 на 37000км!?Да го купя ли?
- ChampioN
- Автомобил:
- Двигател:
green написа:Това, което не ми дава мира, е кой нормален човек тук или някъде по света ще превърти километража на такива невероятни километри.
Таксиджия
Явно има при4ина кола на толкова км да се продава и да ти сваля цената от раz с 1500 лв , а да не говорим 4е предложения ти бартер е да те zабаламоса, невярвай, 4е може6 да прекара6 бак6и6а _ веднага 6те я хварли zа скрап zа некой др лев.
Колата има явно сериоzен проблем и струва реално мн по малко...
Оффтопик_ За6то иска6 при условие 4е няма6 парите да хвърли6 толкова много zа кола, zлатна 6те ти иzлеzе
Голф4е 3ка диzел 6те е много по евтино както и подражката и горивото.
Да не говорим, 4е е хубаво да смени6 маслото, филтрите и др не6та като я купи6 на около 500 лв и каското, ГО, винетки = Златно Поло бих каzал
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ChampioN написа:, 4е е хубаво да смени6 маслото, филтрите и др не6та като я купи6 на около 500 лв и каското, ГО, винетки = Златно Поло бих каzал
колега може ли да те помоля да се стараеш да пишеш нормално..
изпитвам сериозни затруднения при четенето...
Благодаря.
или пиши по-бавно, щот не мога да чета бързо...
- ChampioN
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:ChampioN написа:, 4е е хубаво да смени6 маслото, филтрите и др не6та като я купи6 на около 500 лв и каското, ГО, винетки = Златно Поло бих каzал
колега може ли да те помоля да се стараеш да пишеш нормално..
изпитвам сериозни затруднения при четенето...
Благодаря.
или пиши по-бавно, щот не мога да чета бързо...
Мога да пи6а само с кирилиzатора от сайта, а той хваща доста от немските букви вместо балгарските, сажалявам...
Зеленко исках да ти кажа, 4е zа 7000 трябва да поместиш и смяната на консумативите и zастраховки, а не само колата, zа6тото ако се повреди си в приклю4ние голямо
Champion,
Не разбирам - по принцип ли тази цена ти се струва висока или конкретно за тази кола. Аз не виждам как точно ще си купя Голф 3 дизел 98-99г за по-малко пари.
Както казах, вдигнах горната граница на 7000лв, защото предпочитам да купя Поло SDI (най-вече заради ниския разход) на 7-8 години. Изобщо идеята е да си купя сравнително МЛАДА кола.
А въпросния автомобил просто ми се появи пред погледа и ме хвърли в размисъл, което споделих вече с вас.
Честно казано, така карам, че никога не мога да докарам нормален разход на градско. Ясно е, че което и да е Поло с бензинов двигател ще ми изяде ушите после. Та затова СДИ - има на къде да го разтеглям разхода
P.S. Знех си , че накрая пак ще я докараме до дизел
Не разбирам - по принцип ли тази цена ти се струва висока или конкретно за тази кола. Аз не виждам как точно ще си купя Голф 3 дизел 98-99г за по-малко пари.
Както казах, вдигнах горната граница на 7000лв, защото предпочитам да купя Поло SDI (най-вече заради ниския разход) на 7-8 години. Изобщо идеята е да си купя сравнително МЛАДА кола.
А въпросния автомобил просто ми се появи пред погледа и ме хвърли в размисъл, което споделих вече с вас.
Честно казано, така карам, че никога не мога да докарам нормален разход на градско. Ясно е, че което и да е Поло с бензинов двигател ще ми изяде ушите после. Та затова СДИ - има на къде да го разтеглям разхода
P.S. Знех си , че накрая пак ще я докараме до дизел
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
green написа:Честно казано, така карам, че никога не мога да докарам нормален разход на градско. Ясно е, че което и да е Поло с бензинов двигател ще ми изяде ушите после.
Говори ми!!
Моят разход на 1.4i / 55кс. е 12/100 - градсо при разходна норрма 9.8/100!! Аз ако преди да купя полото му бях видял нормата по книжкаааа....
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
poGo ... разби ми мечтите
!!!
А по темата : нали имаше снимано филмче някъде из форума дето на километраж на голфче пишеше total 299 999 км и след малко написа вместо 300 000 км - 000 000 км и надписа total изчезна , да не би и тук да е нещо такова...
Аз лично тоя филм не го вярвам ама...
А по темата : нали имаше снимано филмче някъде из форума дето на километраж на голфче пишеше total 299 999 км и след малко написа вместо 300 000 км - 000 000 км и надписа total изчезна , да не би и тук да е нещо такова...
Последна промяна от Anbuch на Пет 24 ное 2006 13:15, променено общо 1 път.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
poGo написа:green написа:Честно казано, така карам, че никога не мога да докарам нормален разход на градско. Ясно е, че което и да е Поло с бензинов двигател ще ми изяде ушите после.
Говори ми!!![]()
Моят разход на 1.4i / 55кс. е 12/100 - градсо при разходна норрма 9.8/100!! Аз ако преди да купя полото му бях видял нормата по книжкаааа....![]()
нямаше да го купя. И не, защото не мога да си позволя бензина, а защото предишната ми кола, която беше 2 пъти "по" - 1.8i, 16V, 112 кс. и тя харчеше 12/100., а в сравнвние с нея полото е има мошността на ръчна количка!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Евала един бензинов водач да си признае, че бензинова кола за градско
в София не си е оферта
Било то и 1000км на месец.
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nii написа:poGo написа:Моят разход на 1.4i / 55кс. е 12/100 -
абе как караш ти??? под 5500 оборота падаш ли изобщо>?
Опитвам се. Не е лесно
Няколко от причините:
Гуми 205/50/15; Вечно студена (карам я по 2-3 км.на ден); Двата крака на газта; Само градско; Разходна норма 9-10/100 и т.н.
Както каза един приятел автотехник - Късметлия си, че харчи само толкова!
Сега като се замисля, май един път засеках 10/100

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”