Ако държиш на SDi тука един колега дава Голф, което според мен е много по добро решение от поло за малко повечко парички.

green написа:Това, което не ми дава мира, е кой нормален човек тук или някъде по света ще превърти километража на такива невероятни километри.
ChampioN написа:, 4е е хубаво да смени6 маслото, филтрите и др не6та като я купи6 на около 500 лв и каското, ГО, винетки = Златно Поло бих каzал
wili98 написа:ChampioN написа:, 4е е хубаво да смени6 маслото, филтрите и др не6та като я купи6 на около 500 лв и каското, ГО, винетки = Златно Поло бих каzал
колега може ли да те помоля да се стараеш да пишеш нормално..
изпитвам сериозни затруднения при четенето...
Благодаря.
или пиши по-бавно, щот не мога да чета бързо...
green написа:Честно казано, така карам, че никога не мога да докарам нормален разход на градско. Ясно е, че което и да е Поло с бензинов двигател ще ми изяде ушите после.
poGo написа:green написа:Честно казано, така карам, че никога не мога да докарам нормален разход на градско. Ясно е, че което и да е Поло с бензинов двигател ще ми изяде ушите после.
Говори ми!!![]()
Моят разход на 1.4i / 55кс. е 12/100 - градсо при разходна норрма 9.8/100!! Аз ако преди да купя полото му бях видял нормата по книжкаааа....![]()
нямаше да го купя. И не, защото не мога да си позволя бензина, а защото предишната ми кола, която беше 2 пъти "по" - 1.8i, 16V, 112 кс. и тя харчеше 12/100., а в сравнвние с нея полото е има мошността на ръчна количка!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
nii написа:poGo написа:Моят разход на 1.4i / 55кс. е 12/100 -
абе как караш ти??? под 5500 оборота падаш ли изобщо>?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта