Шибедах Г3 - побългарен!

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Baharski
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABU 1994

Re: Шибедах Г3 - побългарен!

Мнениеот Baharski » Вто 05 юни 2012 15:28

Ще се опитам да го направя и ще пиша какъв е резултата ;)

Xpu100
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Xpu100 » Чет 07 юни 2012 22:16

Моят беше счупен на две места и просто купих друг без стъкло и моторче за 30лв и от двата събрах един перфектен.

Потребителски аватар
juli7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: 2E 1993

Мнениеот juli7707 » Пон 04 мар 2013 14:35

незнам дали знаете но това си е фабричен дефект на Голф 3 проблема е че левия водач избързва и затваря преди десния и колко човека познавам с голф 3 на всички се къса левия водач това ми е втори голф и имам пак същи я проблем таак ч еако може да со побългари добре от там наатм всички коментари като не самзани части са пълни глупости

Потребителски аватар
djmimo89
Автомобил: VW Golf 3 Cabriolet
Двигател: ADZ

Мнениеот djmimo89 » Нед 10 мар 2013 20:48

parno написа:
djmimo89 написа:

пичага я кажи още ли ти работи шибидаха
пробвах да намеря здрав водач ама цЪ
сега като се замисля моя си беше здрав но се счупи - сега си обяснявам защо и то е заради тази гумичка която се смачква в края на щифта който влиза във водача
при мен това си стои щръкнало и водача е натискал в него вместо да се сработят заедно са си пречили и на :|
ся ще го свалим да го видим маа му :lol:

някой може ли да преведе това
Способ ремонта направляющей с тросом.
Изображение
Заклёпки и винтики с обратной стороны расклёпаны.
Пластинка металла толщиной примерно 0,5 мм. На такую глубину пропилены направляющая и хвост с торосом. Работа можно сказать для ювелира.

а в тази тема колеги пишат за премахване на ветробрана?
някой да се изкаже по въпроса :roll:
viewtopic.php?f=11&t=44351&start=30&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82+%D0%BD%D0%B0+%D1%88%D0%B8%D0%B1%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%85

Извинявай колега че несъм ти писал, но отдавна несъм влизал във форума. Да още работи без проблем. Аз несъм сменял водача, а го пробих с дрелка с малко сфредло и го вързах с по здрава стоманена тел. Малко побългарено, но върши работа.

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Пон 29 апр 2013 17:53

juli7707 написа:незнам дали знаете но това си е фабричен дефект на Голф 3 проблема е че левия водач избързва и затваря преди десния и колко човека познавам с голф 3 на всички се къса левия водач това ми е втори голф и имам пак същи я проблем таак ч еако може да со побългари добре от там наатм всички коментари като не самзани части са пълни глупости

Хич не е защото избързва някой от водачите... Има едни шибани колелца които се износват и след това вместо да влезе в улея на другия водач и да освободи, се пресрещат и се чупят... Избързвал...

Върни се в “Направи си сам!”