daywalker написа:WOB написа:на 5-та с 3000об с колко км/ч си?
135 по спомен.

daywalker написа:WOB написа:на 5-та с 3000об с колко км/ч си?
135 по спомен.
Golf_Diesel_ написа:И моята е 4Т ама на 3000 оборота на 5та съм със 120.
WOB написа:Golf_Diesel_ написа:И моята е 4Т ама на 3000 оборота на 5та съм със 120.
и аз така
indjov_GTI написа::mhihi
П.С 4Т-то на 5-та с 5000рпм е с 200км....сега зависи и с кви гуми си,ама най-точно си е по GPS ;)
blade84 написа:ААЗ по каталог е до 165 км и повече няма как да вдигне по равно освен ако не е пипано нещо. Аз с мойта горе долу толкова съм вдигал и е на 4200 оборота и повече не може.
radi_nrj написа:blade84 написа:ААЗ по каталог е до 165 км и повече няма как да вдигне по равно освен ако не е пипано нещо. Аз с мойта горе долу толкова съм вдигал и е на 4200 оборота и повече не може.
Данните по каталог са на равно. При малко наклон, добре напомпани гуми, само един човек в колата нещата седят по съвсем друг начин
Всъщност късите скорости са една от причините да разкарам Голфа, даваше почти идентичен разход градско и извънградско заради тях. Пътувам до Сливен често и особено сега като е 100% магистрала колицата се мъчи на 130km/h. Причината да изберат толкова къси скорости е сравнително ниския въртящ момент на предкамерния дизел, колата на колегата при положение, че е пипната може да се замисли за по-дълги скорости.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта