СЕРВИЗ "UNITRADE" Дружба - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Аз бих си платил колкото трябва, но като имат най-добрата техника, поне да ти диагностират точно какъв е проблема. Аз съм ходил веднъж на диагностика при тях - записаха ми час за същия ден(при пежо например това става най-малко за след седмица), приеха ме веднага, диагностираха колата и казаха, че всичко е ОК. Платих си 35лв. за диагностика на мотора+четене на грешките на компа, и това беше. Нищо лошо не мога да кажа. След 1 седмица ми изгоря бобината, но това не знам дали е можело да се предвиди
Както и да е, в такъв сервиз се ходи за диагностика, за да ти кажат проблема ти е еди къде си, и толкова. Но ако и това не направят, то тогава няма смисъл.

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ами то при тях май няма.Според мен диагностика е да ти посочат какъв е проблема ,а не че има проблем и евентоално да те посъветват кой е най-ефикасния начин да го отстраниш.В случея на колегата с гасненето и аз мога да изброя всички части по запалителната система без да съм диагност или майстор,че и не карам бензинова кола.То верно ,че диагностиката общо взето е най-тънката част и понякога проблема идва от съвсем неочаквано място ама от специализиран сервиз на ФВ след каране да не могат да ти кажат-тия хора би трябвало да знаят колата на изуст
Естествено за ремонт трябва да се дават пари ама напълно разбирам положението на колегата-много е кофти да оставиш 60 лв. и ден време и накрая да не получиш нищо срещу тях.

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
специално от Дружбенските спецове бягам като дявол от тамян, от тези в Овча Купел съм по доволен.но нямам кой знае какви впечатления.тия сервизи са за гаранционни автомобили и хора които не им дреме кви пари дават.аз нямам нерви и такива средства.оттам само части пазарувам и то ако са някакви ненамираеми иначе.и дори това не могат да свършат без да усерат работата.един капак 2 калника радиатор броня с греда и конструкцията там около радиаторите ми ги отлагаха 100 пъти, а на какви пари беше фактурата застрахователите още ги боли сърцето.и когато не им изнася просто ти затварят телефона.повече там няма да стъпя.
Да споделя и аз впечатленията си. Като си купих колата там я обслужвах. Мнението ми е че си разбират и правят добре стандартните процедури. Явно от мнението на другите колеги съдя че като опре до ремонтиране, а не до смяна се дънят. Иначе дерат кожи яко. Пазя си фактурата за спомен. За тези които не са ходили или не знаят там ремъците не просто се сменят, там първо се сваля маската, после следва демонтаж, на ролките има монтаж - демонтаж, обтягане и настройване на ремъка и всичко това е споменато във фактурата със съответна цена. Няма да споменавам подробности като ремонт на ел. инсталация - (замяна на 5 см. кабелче притистато от бронята и просто сплескано)
Иначе ми познаха заминал лагер на задното колело. Тогава не го смених защото реших че ме взеха за донор пък и цената му беше 370лв без труда
Но след минаване на два други сервиза които нищо не разбраха и чак като посочих колелото казаха че "май е тръгнал" реших да го сменя (разбира се не в Unitrade). Като свалиха лагера се въртеше като ключ на печка Раховец.
Моето мнение е че ако човек знае какъв му е проблема и не е нацелил нещо което е 20 пъти по-скъпо от обикновен сервиз по добре да го направи там и да спи спокойно. Ако не се чете фактурата после, че само да и се ядосваш, отивате там с пет стотака и ги оставяте да си свършат работата. Не ги ли наглеждаш обаче ще ти направят и комп. диагностика за 50лв и грешките ще ти изтрият за 20 и докато се усетиш ще си минал хилядарката.
Това което си спестяваш е срещи с майстори които искат да ти сменят термостата защото перката дето е вързана с ремък за двигателя тръгвала да върти преди 90 градуса или като отидеш да ти проверят нивото на маслото в скоростната кутия при отваряне на пробката изтича 100-тина грама и ... "следователно има", а последното ми преживяване с пишман майстори беше като сменях маслото и след като изрично му казах че и се слагат 3.5 литра макс човека я натъпка с 4 литра и продължаваше да налива докато не го видях.
Общо взето всеки решава кое му е по-скъпо - парите или нервите и риска. Гаранции за съжаление няма.
Иначе ми познаха заминал лагер на задното колело. Тогава не го смених защото реших че ме взеха за донор пък и цената му беше 370лв без труда

Моето мнение е че ако човек знае какъв му е проблема и не е нацелил нещо което е 20 пъти по-скъпо от обикновен сервиз по добре да го направи там и да спи спокойно. Ако не се чете фактурата после, че само да и се ядосваш, отивате там с пет стотака и ги оставяте да си свършат работата. Не ги ли наглеждаш обаче ще ти направят и комп. диагностика за 50лв и грешките ще ти изтрият за 20 и докато се усетиш ще си минал хилядарката.
Това което си спестяваш е срещи с майстори които искат да ти сменят термостата защото перката дето е вързана с ремък за двигателя тръгвала да върти преди 90 градуса или като отидеш да ти проверят нивото на маслото в скоростната кутия при отваряне на пробката изтича 100-тина грама и ... "следователно има", а последното ми преживяване с пишман майстори беше като сменях маслото и след като изрично му казах че и се слагат 3.5 литра макс човека я натъпка с 4 литра и продължаваше да налива докато не го видях.
Общо взето всеки решава кое му е по-скъпо - парите или нервите и риска. Гаранции за съжаление няма.
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък след като давах на няколко пъти по 20 лв. за диагностика по разни други прехвалени сервизи, където "майсторите" бълваха високопарни реплики претрупани с технически термини, но не разбраха какво трябва да правят с колата, накрая отидох в юнитрейд в дружба за диагностика, където "познаха" от раз какъв е проблема и ми оправиха машината.
Пък от тук нататък всеки сам си решава дали да е скъп на триците и евтин на брашното.
Пък от тук нататък всеки сам си решава дали да е скъп на триците и евтин на брашното.
- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нека и аз ви разкажа моя горчив опит с този сервиз. Ходих с един приятел да си прави диагностика на двигателя защото му прекъсваше. Естественно чаках ме час и нещо докато ни приемат.Когато ни дойде рада закачиха компа и почнаха да цъкат и да се чудят. След едно часова борба си тръгнах ме с работеща кола на 3 цилиндъра. И никой не можа да ни каже защо!!!! 

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
4oroi4o написа:Естественно чаках ме час и нещо докато ни приемат
И вие ли...

А даа и да не забравя примечикт каза да не закъснявам, че имали адски много коли и не можели да си губят времето.., та затова чаках от 8 до към 9.30...

- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
За тоя селянин КОЗУНАК,абе еи я си гледаи работата като са ти скъпи частите нема да ходиш там разбрали,се пак аз там бачкам и мога ти кажа че всички са доволни даже повече от нас в дружба а не горе,и ти кажа че частите са ти оригинлни и ако не ти изнася си ходи и си купи некви ментаци за 2 лв а не истински части !!!!!!!!!!!!!
И да ви кажа че понеже повечето клиенти са доволни повече от нас от колкото горе та за тва има мноо клиенти и просто немат време да се занимават с вашите драгливи голфове шото просто не се смогва от толкова работа !!!!!!!!!!И сащо нешо много ВАЖНО,ТАМ СЕ ХОДИ С ЗАПИСАН ЧАС,а не да им се тупнете на готово и да искате винаги вие да сте първи !!!!!!!!

Аз, противно на мнението в форума, останах доволен от сервиза! Дадох почти толкова пари на най-различн майстори за да разберат защо гасне и все не ставаше, а в Унитрейда го направиха!
Можеби ще ти е полезна тази тема > http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=

Можеби ще ти е полезна тази тема > http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
# Спазвайте приличен тон, тук сме се събрали интелигентни хора. ОБИДНИ и НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ към когото и да било от форума няма да се толерират. Мисля,че е редно модераторите да вземат отношение по това мнение - лично моето е - независимо къде работиш - ако ще да си и директор в VW - Волфсбург - този форум си има правила - и те са еднакви за всички,които пишат тук - Бъдете специалисти колкото си искате - и колкото си въобразите - с такива обръщения не е редно да се привличат клиенти на Вашия сервиз - ако мислиш, че това е начина - значи "Човешки ресурси " в Юнитрейд са пълни аматьори!!!vlado_turboto написа:За тоя селянин КОЗУНАК,абе еи я си гледаи работата като са ти скъпи частите нема да ходиш там разбрали,се пак аз там бачкам и мога ти кажа че всички са доволни даже повече от нас в дружба а не горе,и ти кажа че частите са ти оригинлни и ако не ти изнася си ходи и си купи некви ментаци за 2 лв а не истински части !!!!!!!!!!!!!![]()
И да ви кажа че понеже повечето клиенти са доволни повече от нас от колкото горе та за тва има мноо клиенти и просто немат време да се занимават с вашите драгливи голфове шото просто не се смогва от толкова работа !!!!!!!!!!И сащо нешо много ВАЖНО,ТАМ СЕ ХОДИ С ЗАПИСАН ЧАС,а не да им се тупнете на готово и да искате винаги вие да сте първи !!!!!!!!
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
vlado_turboto написа:За тоя селянин КОЗУНАК,абе еи я си гледаи работата като са ти скъпи частите нема да ходиш там разбрали,се пак аз там бачкам и мога ти кажа че всички са доволни даже повече от нас в дружба а не горе,и ти кажа че частите са ти оригинлни и ако не ти изнася си ходи и си купи некви ментаци за 2 лв а не истински части !!!!!!!!!!!!!![]()
С този тон май никой няма да дойде при теб да си прави драгливия голф

И аз да се запиша: Определено си заслужава пазаруването на резервни части - човек може да е сигурен, че не са ментаци. Но до тук - веднъж съм ходил за диагностика - и няма да повторя. Може и да си разбират от работата но отношението към клиента се усеща - като съм с голфче двойка не съм човек ...
а за "баш майстора" дето нямал време за "дръгливи голфове" - ами едно е да смениш филтрите и маслото на кола купена преди 5-6 месеца /при положение че в мануалите е нарисувана всяка стъпка като за идиоти/ друго е да откриеш и отстраниш дефект в една 10-15 годишна кола.
а за "баш майстора" дето нямал време за "дръгливи голфове" - ами едно е да смениш филтрите и маслото на кола купена преди 5-6 месеца /при положение че в мануалите е нарисувана всяка стъпка като за идиоти/ друго е да откриеш и отстраниш дефект в една 10-15 годишна кола.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
абсолютно си познал колега.тук се ремонтира кола по следния на4ин:отиваш и си казваш проблема,след което колата се преглежда и ти дават диагности4ния лист с вси4ки проблеми(дори и несъществуващи)виждаш и цената и ти казват кога могат да приемат колата.след което се сменя дефектиралата 4аст,ако са позналиgeorgipass написа:Лошото на повечето оторизирани сервизи,че повечето "специалисти" са пълни некадърници и на тях им дай да сменят дадено нещо с ново,при тях думата ремонт не съществуваи всичко това е за да си купиш от скъпите им части...мисля ,че и на запад в оторизираните сервизи е така...такава им е фирмената политика!

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
като смениш всички части много ясно че ще се реши проблема.нали за това се прави диагностика да се открие точно кое е за смяна.се едно да идеш на лекар и тои да те оперира от много работи за да се оправиш.по повечето сервизи сменят на ред(нали клиента плаща)маисторлъка е да се намери проблема и с минимум части да мине клиента.дано заработат сервизите както трябва....

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
vlado_turboto написа:За тоя селянин КОЗУНАК,абе еи я си гледаи работата като са ти скъпи частите нема да ходиш там разбрали,се пак аз там бачкам и мога ти кажа че всички са доволни даже повече от нас в дружба а не горе,и ти кажа че частите са ти оригинлни и ако не ти изнася си ходи и си купи некви ментаци за 2 лв а не истински части !!!!!!!!!!!!!![]()
е това е типично по български

Ето заради такива като тоя, никога няма да се оправим и ще си останем една скапана ориенталска държавица, пълна със подобни на тоя, скапани злобни човечета, много далече от Европа, защото там не правят разлика дали си с "кирлив" Г1,2,3,4 или с А8 и Туарег - ти си клиент, който си плаща и това е важното , а не каква кола караш

И макар аз лично да съм доволен от въпросния сервиз, едва ли ще отида отново там, а на "кълвача" работещ там, пожелавам да ги закрият и да ходи да продава краставици на пазара, защото е явно, че за друго не става(а'ле па ако трябва да пише нещо)

...и само да добавя тъпако, ние много добре знаем, че трябва да си запишеш час, и няма някой от нас, който да е отишъл в "драгливия" ви сервиз с "драгливия" си голф без записан час

...SORRY колеги, ама т'ва изказване сташно ме възмути...
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”