Благодаря предварително
Vw Polo 1.4 16V 100Hp 1997 проблем с километража
Vw Polo 1.4 16V 100Hp 1997 проблем с километража
Здравейте,наскоро се натъкнах на следния проблем , напълних резервоара и преди да тръгна пробвах да рестартирам дневния километраж за да засеча колко горе-долу гори , но уви когато натиснах копчето за нулиране нищо не се получи!Въпросът ми е: Възможно ли е някак си сам да си го оправя ако някой се е натъкнал на същия проблем или трябва да я карам на сервиз?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Re: Проблем с километража на Vw Polo 1.4 16V 100Hp 1997
С новото табло ли е или като на голф 3 е .Иначе на новото се чупи една пъпка и с поялник и малко пласмаса става ок.
Ето такова е таблото..почти същото като това само че на моето е разграфено до 220км
И аз имам същия проблем но уви не остава свободно време да го погледна.
Да за това говоря чупи се една пъпка и не може да натисне копчето наслоява се с поялник и малко пластмаса от старото табло дет все се чупи и на него седят копчетата и касетофона предполагам се сещате работа за 1 час максимум аз се принудих че ми писна да не знам колко газ имам и не мога да си зануля сервизните интервали ма мързела не мъчи а мори.
а лесно ли се маха и крие ли някви рискове да скъсам някое кабелче като вадя километража или е по добре да я закарам на сервиз? 
Re: Vw Polo 1.4 16V 100Hp 1997 проблем с километража
Не ти знам уменията за мен се маха лесно няма шанс да скъсаш кабел.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”