850 километровото пътешествие най - после приключи. Онзи ден се наложи да сменя температурен датчик, щото моя явно беше заминал - колата не можеше да се изфорсира повече от 5к оборота и във високите обороти пушеше черно.

Това естествено го разбрах след 1000км каране, защото не и бях давал газ като хората. В момента мисля, че всичко е точно. Предстои закупуване на нова дистрибуторна капачка, палец и нови Хубави свещи (за всеки случай) и с това пълното обслужване на двигателя приключва. Най - после се сдобих с ГТИ пакет, който е в почти перфектно състояние, за което Благодаря безкрайно много на моя приятел
Лъвчо 
.
Искам да благодаря още на:
- Пак на
Лъвчо за Декоративните капачета, които ми подари

.
- На колегата
vw gti, който ми Подари палчетата, които заключват седалките

Колегата не го познавах лично и едвам се намерихме, но той не пожела и кафе да го почерпя за това
- На колегата, познат на всички,
Sashobas , Който ми Подари ваксата за пластмаси
- На колегите
Жоро Делчев,
kokobraiz ,
rabotnika, simkolev,
Pavko и всички останали, с които разговарях, Които ми дадоха доста ценни съвети как да продължи развитието на колата от сега нататък, които спомогнаха на феста да изглежда по този начин

. ЕВАЛА

бебетата

тук са намазани с ваксата и са оставени на топло да изсъхнат хубаво. Само 3 вежди са на снимката, защото 4-тата имаше забележки, но за късмет имам точно такава вежда без нито една забележка

За днес толкова. Когато се постопли навън, ще излезна най - после да я наредя като хората. Поздрави