как да го оправя това делко ..взе ми се мокри когато карам по време на дъжд..смених капачката и пак същото..някакви чалъми да ми дадете??
колата ми е голф 2 1.6 карб.

Гасене на колата..
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- blagoykata
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
стига мазали..
Отиваш купуваш си оригинална капачка Бош.. продават я заедно с черната пластмаса над нея..
Има и едно кръгло като шайба което уплътнявяа допълнително капачката към делкото...
Аз не съм мазал със никакви силикони, просто една капачка оригинална, и след мивка на мотора с пароструйка паля и си заминавам....
Отиваш купуваш си оригинална капачка Бош.. продават я заедно с черната пластмаса над нея..
Има и едно кръгло като шайба което уплътнявяа допълнително капачката към делкото...
Аз не съм мазал със никакви силикони, просто една капачка оригинална, и след мивка на мотора с пароструйка паля и си заминавам....
- blagoykata
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
kris11 написа:Варианта който многократно съм използвал - заравяш се в микроязовир , гасне, вдигаш капака пръскаш делко и кабели с WD 40 пускаш капака бастрър копче на стартера и готово. На бУс Тойо съм го правил многократно без да слизам от буса - имаш преместване на дясната седалка.
Абсолютно подкрепям - работи, изпитано.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”