Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Данко
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: AJM 1999
- Контакти:
Re: Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...
Емил Захариев Самуилов - ММА
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Каквото и да стане впоследствие - травмата на детето и тревогите на родителите остават. Това няма връщане назад. Много неприятна история...
Каквото и да стане впоследствие - травмата на детето и тревогите на родителите остават. Това няма връщане назад. Много неприятна история...
- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Добри, потресен съм от историята ти.
Жалко, че в Русе последните 2 години се промениха много неща, но и грам от тях няма за добро.
Най-много ми харесва това, че ти не се предаваш като повечето хора, а ще се бориш до край.
Желая бързо оздравяване на семейството ти.
Жалко, че в Русе последните 2 години се промениха много неща, но и грам от тях няма за добро.
Най-много ми харесва това, че ти не се предаваш като повечето хора, а ще се бориш до край.
Желая бързо оздравяване на семейството ти.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
След като изчетох бисерите на uricatoli искам да му кажа:
Колега НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СИ ОТ ИСТИНАТА. Дори и хипотетично да предположим че Добрин умишлено е спрял рязко това е единият удар а вторият? И защо след като изкарваш Емил Захариев Самуилов - ММА света вода не напита има подаден сигнал към 112 от колата на Добрин а не от джипа на Емил Захариев Самуилов - ММА ? След като е толкова невинен защо двете деца на Добрин са стресирани и едното има комоцио? От къде е този стрес та чак малкия да не иска да се качи в колата? Как е видял вторият мъж в колата на Добрин при положение че джипа е по-висок от леката кола? Кой нормален човек родител на две деца ще им рискува живота със такива маневри като тези които си описал? От къде ти е от първа ръка информацията? Питам защото аз бях ТАМ във КАТ и после във 2-ро РУП Русе а ти къде беше та ми говориш за първа ръка?
Защо не е подал сигнал към 112 и е напуснал мястото на ПТП-то след като е толкова невинен? Чел ли си ЗДвП? Нали знаеш какво означава съкращението и какво казват там?
Това е последният действащ ЗДвП:
Раздел XXIII.
Поведение при пътнотранспортно произшествие
Чл. 123. (1) Водачът на пътно превозно средство, който е участник в пътнотранспортно произшествие, е длъжен:
1. без да създава опасност за движението по пътя, да спре, за да установи какви са последиците от произшествието;
2. когато при произшествието са пострадали хора:
а) да уведоми компетентната служба на Министерството на вътрешните работи;
б) да остане на мястото на произшествието и да изчака пристигането на представител на Министерството на вътрешните работи или на следствието;
в) (изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) до пристигането на представителя по буква "б", съобразно необходимостта, да вземе мерки за безопасността на движението и да окаже помощ на пострадалите, ако това не представлява опасност за него;
г) (изм. - ДВ, бр. 70 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) да не премества превозното средство, ако то не пречи на движението, както и да не променя състоянието му до идването на представителя на Министерството на вътрешните работи, освен ако с него е необходимо да превози до лечебното заведение пострадалите, след което е длъжен веднага да се завърне на мястото на произшествието;
д) да вземе мерки следите от пътнотранспортното произшествие да бъдат запазени до тяхното фиксиране или описване от компетентните служби;
е) (нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) да не консумира алкохолни напитки до пристигането на контролните органи.
3. когато при произшествието са причинени само имуществени вреди:
а) да окаже съдействие за установяване на вредите от произшествието;
б) ако между участниците в произшествието има съгласие относно обстоятелствата, свързани с него, те попълват своите данни в двустранен констативен протокол за пътнотранспортното произшествие и съвместно уведомяват службата за контрол на Министерството на вътрешните работи на територията, на която е настъпило произшествието;
в) ако между участниците в произшествието няма съгласие относно обстоятелствата, свързани с него, те, без да напускат местопроизшествието, уведомяват съответната служба за контрол на Министерството на вътрешните работи на територията, на която е настъпило произшествието, и изпълняват дадените им указания.
(2) (Доп. - ДВ, бр. 103 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г.) Всеки участник в пътнотранспортно произшествие е длъжен при поискване от други участници в движението да дава данни за самоличността си и за задължителната си застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите, а в зависимост от последиците от произшествието и да уведоми собствениците на имуществото, което е повредил в резултат на произшествието.
Та коя от точките в този чл.123 е изпълнил Емил Захариев Самуилов - ММА ?
Уведомил е контролните органи, останал е на местопроизшествието до пристигането им?
На Добрин от 112 са му казали да отиде в КАТ и там са били уведомени още преди Емил Захариев Самуилов - ММА да се появи какви ги е свършил със тойотата си.
Очаквам отговорите на въпросите които поставих.
п.п. Емил Захариев Самуилов - ММА
Колега НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СИ ОТ ИСТИНАТА. Дори и хипотетично да предположим че Добрин умишлено е спрял рязко това е единият удар а вторият? И защо след като изкарваш Емил Захариев Самуилов - ММА света вода не напита има подаден сигнал към 112 от колата на Добрин а не от джипа на Емил Захариев Самуилов - ММА ? След като е толкова невинен защо двете деца на Добрин са стресирани и едното има комоцио? От къде е този стрес та чак малкия да не иска да се качи в колата? Как е видял вторият мъж в колата на Добрин при положение че джипа е по-висок от леката кола? Кой нормален човек родител на две деца ще им рискува живота със такива маневри като тези които си описал? От къде ти е от първа ръка информацията? Питам защото аз бях ТАМ във КАТ и после във 2-ро РУП Русе а ти къде беше та ми говориш за първа ръка?
Защо не е подал сигнал към 112 и е напуснал мястото на ПТП-то след като е толкова невинен? Чел ли си ЗДвП? Нали знаеш какво означава съкращението и какво казват там?
Това е последният действащ ЗДвП:
Раздел XXIII.
Поведение при пътнотранспортно произшествие
Чл. 123. (1) Водачът на пътно превозно средство, който е участник в пътнотранспортно произшествие, е длъжен:
1. без да създава опасност за движението по пътя, да спре, за да установи какви са последиците от произшествието;
2. когато при произшествието са пострадали хора:
а) да уведоми компетентната служба на Министерството на вътрешните работи;
б) да остане на мястото на произшествието и да изчака пристигането на представител на Министерството на вътрешните работи или на следствието;
в) (изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) до пристигането на представителя по буква "б", съобразно необходимостта, да вземе мерки за безопасността на движението и да окаже помощ на пострадалите, ако това не представлява опасност за него;
г) (изм. - ДВ, бр. 70 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) да не премества превозното средство, ако то не пречи на движението, както и да не променя състоянието му до идването на представителя на Министерството на вътрешните работи, освен ако с него е необходимо да превози до лечебното заведение пострадалите, след което е длъжен веднага да се завърне на мястото на произшествието;
д) да вземе мерки следите от пътнотранспортното произшествие да бъдат запазени до тяхното фиксиране или описване от компетентните служби;
е) (нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) да не консумира алкохолни напитки до пристигането на контролните органи.
3. когато при произшествието са причинени само имуществени вреди:
а) да окаже съдействие за установяване на вредите от произшествието;
б) ако между участниците в произшествието има съгласие относно обстоятелствата, свързани с него, те попълват своите данни в двустранен констативен протокол за пътнотранспортното произшествие и съвместно уведомяват службата за контрол на Министерството на вътрешните работи на територията, на която е настъпило произшествието;
в) ако между участниците в произшествието няма съгласие относно обстоятелствата, свързани с него, те, без да напускат местопроизшествието, уведомяват съответната служба за контрол на Министерството на вътрешните работи на територията, на която е настъпило произшествието, и изпълняват дадените им указания.
(2) (Доп. - ДВ, бр. 103 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г.) Всеки участник в пътнотранспортно произшествие е длъжен при поискване от други участници в движението да дава данни за самоличността си и за задължителната си застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите, а в зависимост от последиците от произшествието и да уведоми собствениците на имуществото, което е повредил в резултат на произшествието.
Та коя от точките в този чл.123 е изпълнил Емил Захариев Самуилов - ММА ?
Уведомил е контролните органи, останал е на местопроизшествието до пристигането им?
На Добрин от 112 са му казали да отиде в КАТ и там са били уведомени още преди Емил Захариев Самуилов - ММА да се появи какви ги е свършил със тойотата си.
Очаквам отговорите на въпросите които поставих.
п.п. Емил Захариев Самуилов - ММА
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Да уточня, че Добрин е карал по тойотата на Емил Захариев Самуилов - ММА, за да види номера на колата и да го съобщят по телефонът когато са говорили със служител от 112. Така версията на Емил Анабола отпада, че бил 1ви в КАТ и чакал избягалия от ПТП Добрин

-
- Автомобил: Mk2 golf
- Двигател:
Темата се изкриви
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
То беше ясно, че ще се изкриви... но идеята е друга, да разберат максимално много хора що за човек е това Емил Захариев Самуилов или "захара" както му казват.
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Изкриви се, да и в първия момент буквално ми се повдигна от простотията и наглостта на някои хора, отвратеността ми от факта, че някои хора са напълно лишени от морал и ценностна система, възпитание и вродено чувство за справедливост... Но после се замислих, че по-добре да има такива изказвания, за да може да контрастира по-добре справедливостта и везната да се наклони в правилната посока... разбира се, за който има очи да я види... Отчайващо е да виждаш, че съществуват такива хора, но за щастие лесно се разпознават какви са... само по грамотността в случая, тя е достатъчна.
Тъжно е, но е реалност: съществуват всякакви хора и се налага да ги търпим в ежедневието ден след ден... Излишно губене на нерви е да се убеждаваме кой е прав и кой крив. Анаболни мозъци, които се кланят на мускулести агресори и ги защитават, срещу хора, които се грижат за семейството си и се раздават безвъзмездно, за да е жива една мечта у хиляди... Тези две понятия дори не може да се поставят на една и съща везна.

Ако съм искал да остана анонимен щях да си регистрирам друго име.. Просто ви гледам сеира на повечето тук.. Само последен въпрос.. но сигурно и на него няма да отговориш.. Като си го гонил да му гледаш номера що той те удря отзад? Също така като те удря защо не си спрял? Ами в полицията той защо е първи и те чака? Има много въпроси още.. Но нека си кажат хората дето си разбират от работата, а не спамери в автофорум..
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
uricatoli написа:Ако съм искал да остана анонимен щях да си регистрирам друго име.. Просто ви гледам сеира на повечето тук.. Само последен въпрос.. но сигурно и на него няма да отговориш.. Като си го гонил да му гледаш номера що той те удря отзад?
Абе новия, като не си бил там, защо се месиш "от първа ръка"?

Вземи прочети първото мнение. Там пише, че след ДВАТА удара този анаболен главанар Емил Самуилов, който ще си получи заслуженото в съда, е тръгнал да бяга и Добрин го е настигнал, за да му види номера.
Има свидетели и свидетелски показания. Недей да спамиш измишльотини в защита на твоя слабоумен приятел, защото лично ще ти изтрия мнението и правото да посещаваш този форум.

- gogomoto_rs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
От 8 години следя този форум, имал съм вземане даване с Добрин. Емил Захариев Самуилов - ММА не го познавам, но знам Добрин как се отнася към такива господа. Искам да кажа нещо за Добри, но знам, че ще получа БАН и аз още не съм толкова смел, извинявам се за което. Този форум не е това което беше! Жалко!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако ще казваш нещо, казвай! Това, че си признаваш, че си страхливец и не смееш да кажеш какво мислиш, защото те е страх от някакви евентуални негативни последици за теб, не означава, че можеш да намекващ някакви неща и да се покриеш!kossel написа:... Искам да кажа нещо за Добри, но знам, че ще получа БАН и аз още не съм толкова смел, извинявам се за което. Този форум не е това което беше! Жалко!
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Признавам си, че съм слаб, а Добрин е силен, какво лошо има ?!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”