Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Данко
R.I.P Madcap
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: AJM 1999
Контакти:

Re: Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...

Мнениеот Данко » Чет 14 мар 2013 21:25

Емил Захариев Самуилов - ММА

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Чет 14 мар 2013 22:03

Каквото и да стане впоследствие - травмата на детето и тревогите на родителите остават. Това няма връщане назад. Много неприятна история...

Потребителски аватар
skary9
Автомобил: Vw MK3
Двигател:

Мнениеот skary9 » Чет 14 мар 2013 22:11

Добри, потресен съм от историята ти.
Жалко, че в Русе последните 2 години се промениха много неща, но и грам от тях няма за добро.
Най-много ми харесва това, че ти не се предаваш като повечето хора, а ще се бориш до край.
Желая бързо оздравяване на семейството ти.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Чет 14 мар 2013 22:48

След като изчетох бисерите на uricatoli искам да му кажа:
Колега НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СИ ОТ ИСТИНАТА. Дори и хипотетично да предположим че Добрин умишлено е спрял рязко това е единият удар а вторият? И защо след като изкарваш Емил Захариев Самуилов - ММА света вода не напита има подаден сигнал към 112 от колата на Добрин а не от джипа на Емил Захариев Самуилов - ММА ? След като е толкова невинен защо двете деца на Добрин са стресирани и едното има комоцио? От къде е този стрес та чак малкия да не иска да се качи в колата? Как е видял вторият мъж в колата на Добрин при положение че джипа е по-висок от леката кола? Кой нормален човек родител на две деца ще им рискува живота със такива маневри като тези които си описал? От къде ти е от първа ръка информацията? Питам защото аз бях ТАМ във КАТ и после във 2-ро РУП Русе а ти къде беше та ми говориш за първа ръка?
Защо не е подал сигнал към 112 и е напуснал мястото на ПТП-то след като е толкова невинен? Чел ли си ЗДвП? Нали знаеш какво означава съкращението и какво казват там?
Това е последният действащ ЗДвП:
Раздел XXIII.
Поведение при пътнотранспортно произшествие

Чл. 123. (1) Водачът на пътно превозно средство, който е участник в пътнотранспортно произшествие, е длъжен:
1. без да създава опасност за движението по пътя, да спре, за да установи какви са последиците от произшествието;
2. когато при произшествието са пострадали хора:
а) да уведоми компетентната служба на Министерството на вътрешните работи;
б) да остане на мястото на произшествието и да изчака пристигането на представител на Министерството на вътрешните работи или на следствието;
в) (изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) до пристигането на представителя по буква "б", съобразно необходимостта, да вземе мерки за безопасността на движението и да окаже помощ на пострадалите, ако това не представлява опасност за него;
г) (изм. - ДВ, бр. 70 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) да не премества превозното средство, ако то не пречи на движението, както и да не променя състоянието му до идването на представителя на Министерството на вътрешните работи, освен ако с него е необходимо да превози до лечебното заведение пострадалите, след което е длъжен веднага да се завърне на мястото на произшествието;
д) да вземе мерки следите от пътнотранспортното произшествие да бъдат запазени до тяхното фиксиране или описване от компетентните служби;
е) (нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) да не консумира алкохолни напитки до пристигането на контролните органи.
3. когато при произшествието са причинени само имуществени вреди:
а) да окаже съдействие за установяване на вредите от произшествието;
б) ако между участниците в произшествието има съгласие относно обстоятелствата, свързани с него, те попълват своите данни в двустранен констативен протокол за пътнотранспортното произшествие и съвместно уведомяват службата за контрол на Министерството на вътрешните работи на територията, на която е настъпило произшествието;
в) ако между участниците в произшествието няма съгласие относно обстоятелствата, свързани с него, те, без да напускат местопроизшествието, уведомяват съответната служба за контрол на Министерството на вътрешните работи на територията, на която е настъпило произшествието, и изпълняват дадените им указания.
(2) (Доп. - ДВ, бр. 103 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г.) Всеки участник в пътнотранспортно произшествие е длъжен при поискване от други участници в движението да дава данни за самоличността си и за задължителната си застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите, а в зависимост от последиците от произшествието и да уведоми собствениците на имуществото, което е повредил в резултат на произшествието.

Та коя от точките в този чл.123 е изпълнил Емил Захариев Самуилов - ММА ?
Уведомил е контролните органи, останал е на местопроизшествието до пристигането им?
На Добрин от 112 са му казали да отиде в КАТ и там са били уведомени още преди Емил Захариев Самуилов - ММА да се появи какви ги е свършил със тойотата си.
Очаквам отговорите на въпросите които поставих.

п.п. Емил Захариев Самуилов - ММА

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Чет 14 мар 2013 22:54

Да уточня, че Добрин е карал по тойотата на Емил Захариев Самуилов - ММА, за да види номера на колата и да го съобщят по телефонът когато са говорили със служител от 112. Така версията на Емил Анабола отпада, че бил 1ви в КАТ и чакал избягалия от ПТП Добрин :screwy :screwy

dreammaker
Автомобил: Mk2 golf
Двигател:

Мнениеот dreammaker » Чет 14 мар 2013 23:29

Темата се изкриви

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Чет 14 мар 2013 23:40

То беше ясно, че ще се изкриви... но идеята е друга, да разберат максимално много хора що за човек е това Емил Захариев Самуилов или "захара" както му казват.

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Чет 14 мар 2013 23:54

Изкриви се, да и в първия момент буквално ми се повдигна от простотията и наглостта на някои хора, отвратеността ми от факта, че някои хора са напълно лишени от морал и ценностна система, възпитание и вродено чувство за справедливост... Но после се замислих, че по-добре да има такива изказвания, за да може да контрастира по-добре справедливостта и везната да се наклони в правилната посока... разбира се, за който има очи да я види... Отчайващо е да виждаш, че съществуват такива хора, но за щастие лесно се разпознават какви са... само по грамотността в случая, тя е достатъчна. :rolleyes Тъжно е, но е реалност: съществуват всякакви хора и се налага да ги търпим в ежедневието ден след ден... Излишно губене на нерви е да се убеждаваме кой е прав и кой крив. Анаболни мозъци, които се кланят на мускулести агресори и ги защитават, срещу хора, които се грижат за семейството си и се раздават безвъзмездно, за да е жива една мечта у хиляди... Тези две понятия дори не може да се поставят на една и съща везна.

uricatoli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот uricatoli » Пет 15 мар 2013 0:12

Ако съм искал да остана анонимен щях да си регистрирам друго име.. Просто ви гледам сеира на повечето тук.. Само последен въпрос.. но сигурно и на него няма да отговориш.. Като си го гонил да му гледаш номера що той те удря отзад? Също така като те удря защо не си спрял? Ами в полицията той защо е първи и те чака? Има много въпроси още.. Но нека си кажат хората дето си разбират от работата, а не спамери в автофорум..

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 15 мар 2013 0:17

uricatoli написа:Ако съм искал да остана анонимен щях да си регистрирам друго име.. Просто ви гледам сеира на повечето тук.. Само последен въпрос.. но сигурно и на него няма да отговориш.. Като си го гонил да му гледаш номера що той те удря отзад?

Абе новия, като не си бил там, защо се месиш "от първа ръка"? :mhihi

Вземи прочети първото мнение. Там пише, че след ДВАТА удара този анаболен главанар Емил Самуилов, който ще си получи заслуженото в съда, е тръгнал да бяга и Добрин го е настигнал, за да му види номера.

Има свидетели и свидетелски показания. Недей да спамиш измишльотини в защита на твоя слабоумен приятел, защото лично ще ти изтрия мнението и правото да посещаваш този форум. icon_idea

Потребителски аватар
gogomoto_rs
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gogomoto_rs » Пет 15 мар 2013 6:34

Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: AFN

Мнениеот Лъвчо » Пет 15 мар 2013 7:11

Емил Захариев Самуилов - ММА :thumb_down

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пет 15 мар 2013 8:18

От 8 години следя този форум, имал съм вземане даване с Добрин. Емил Захариев Самуилов - ММА не го познавам, но знам Добрин как се отнася към такива господа. Искам да кажа нещо за Добри, но знам, че ще получа БАН и аз още не съм толкова смел, извинявам се за което. Този форум не е това което беше! Жалко!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 15 мар 2013 8:21

kossel написа:... Искам да кажа нещо за Добри, но знам, че ще получа БАН и аз още не съм толкова смел, извинявам се за което. Този форум не е това което беше! Жалко!
Ако ще казваш нещо, казвай! Това, че си признаваш, че си страхливец и не смееш да кажеш какво мислиш, защото те е страх от някакви евентуални негативни последици за теб, не означава, че можеш да намекващ някакви неща и да се покриеш!

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пет 15 мар 2013 8:24

Признавам си, че съм слаб, а Добрин е силен, какво лошо има ?!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”