Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
WV fen
Автомобил:
Двигател:

Re: Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...

Мнениеот WV fen » Пет 15 мар 2013 8:35

DragoGT написа:
WV fen написа:WV-ТЕЗИ ДВА СИНВОЛА НЕ ОЗНАЧАВАТ МАРКА АВТОМОБИЛ.ВТОРО-ОТ 20 ГОДИНИ НЕ ЖИВЕЯ В БГ. ВОБЩЕ НЕ ПОЗНАВАМ ТОЯ ММА БОЕЦ НИТО ДОБРИН.ОТ 6 ДНИ СЪМ В БГ. СЛД 2 ДЕНА СИ ТРЪГВАМ И ВОБЩЕ НЕ МИСЛЯ ДА СЕ ПРЕБИРАМ ПОВЕЧЕ.ПРОСТО КАЗАХ НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО ТАМ ВИЕ Е ПРОБЛЕМА НА ВСИЧКИ В БГ.НЯКОЙ АКО КАЖЕ ЧЕ ТАЗЕ БЯЛА КОЛА Е ЧЕРНА И СЕ ЗАПОЧВА ЗА 2 ДЕНА МОЖЕ ДА СТАНЕ ЧЕРНА-НИКАКВА ПРОМЯНА ВСИЧКО Е КАТО ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ.ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДАНО НЯКОГА СЕ ОПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО В КРАСИВАТА БЪЛГАРИЯ

виж сега
още първия път ти преценихме багажа
ама явно хал хабер си нямаш от тая кутия от която пишеш
ip-то ти е на http://www.networx-bg.com/
:mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi

как пък точно тия 6 дни как път точно си от Русе

В хотела нета е www.networx-bg.com след 6 часа летя за Абу Даби. Довиждане на всички

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 15 мар 2013 8:45

"Знам нещо, но няма да ви го кажа, защото съм ....." - на колко си години - не ми изглеждаш да си в детската градина?

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Пет 15 мар 2013 9:39

Дано нещата наистина са се променили ! Не се обаждах в темата, тъй , като за съжаление хич не мога да се нарека "примерен шофьор" :redface . Тези, които ме познават, знаят , че почти винаги съм над ограничението за скоростта и поради тази причина многократно са ми отнемали предимство по кръстовища, засичали са ме насрещно изпреварващи и т.н. Много съм се учудвал обаче на хората, които са се возили с мен, когато почват да псуват, викат дори е имало такива , които са си позволявали да жестикулират от автомобила ми. Учудвал съм се на това, че в тази ситуация, те дори не оценяват трезво, кой каква вина има в създалата се ситуация и започват да раздават "справедливост" :banghead
Тук с Емил Захариев Самуилов - ММА смятам се е получила същата ситуация. Неправилната му преценка за създалата се ситуация обаче е недопустим аргумент за предприемане на действия за саморазправа. Надявам се да си понесе последствията .

ПП: Преди около 7 години при опит да изпреваря автомобил Audi със затъмнени стъкла, бях неколкократно засичан. Приех го като майтап , дори си казах, аууу момчето е запалило"" :mhihi
След няколко стотин метра той вече нямаше как да предотврати изпреварването, и изравнявайки се двете коли виждам, че прозореца се сваля и вътре виждам ДВАМА УНИФОРМЕНИ ПОЛИЦАИ единият от който държи НАСОЧЕН КЪМ МЕН И ПРИЯТЕЛКАТА МИ ДО МЕНЕ ПИСТОЛЕТ. Разбирайки що за стока са хората във въпросната кола , се обадих на полицията като обясних за случката. Обясних , че карам зад въпросният автомобил и поисках същият да бъде спрян на карулката на входа на София. Наближавайки въпросната карулка, виждайки двете полицейски коли усмивката ми стигна до ушите, но както се казва , както се бях ухилил, така се и озъбих, когато видях как аудито минава , а спряха само мен :censored2 . Обаждането , ми струваше 4 часа в управлението писане на обяснения и след месец дойде отговор в който беше записано, че било невъзможно да се определи кой е бил водачът на автомобила, тъй, като собственика му по това време доказано бил на съвсем друго място, и към момента на случката той не предполагал, че автомобилът му бил неправомерно отнет. :banghead
Та.... честито правосъдие !

Потребителски аватар
zahariev1212
Автомобил: passat 92
Двигател:

Мнениеот zahariev1212 » Пет 15 мар 2013 9:43

dobrin написа:Не знам колко от вас знаят, но съм адвокат. Всички възможни дела ще му се стоварят. Всеки трябва да е готов да носи пълна отговорност за постъпките си.

леле Добри съпричастност от моя страна.

:love.vwclub

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 15 мар 2013 14:07

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1&start=45

uricatoli написа: от uricatoli » 15 Мар 2013, 0:17

Обаче веднага ме нападнаха спамъри разни в гоуф форума.. от 1000 кладенци вода вадят.. Има си следователи, експертизи така че хората вместо да пишат историйки във форума ще си свършат работата.. Ще се разбере кой крив кой прав понеже има много неизвестни..

И какви неизвестни? Я си кажи в прав текст чие куче е твоят познат вместо да увърташ като Трактор пред журналисти :mhihi

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пет 15 мар 2013 14:43

Тоз и той е голям селянин.В гоуф форума...смях за такива глупаци.

sebastian7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastian7 » Съб 16 мар 2013 1:53

Много много интересно, ако може да бъдем в течение на следствието, оказва се че в колата на ММА боеца има камера която гледа напред и назад ... ясно е какво ще кажат в съда, не случайно съдебната система е такава, нали все пак г-н Добрин познава ОНЕЗИ адвокати от ул Л Каравелов в София :bowdown . Нека да бъдем все пак позитивни и да гледаме в събота и неделя шоуто ... познавам 50 % от организаторите които не са имали комерс интерес като ...Д

ПС пишете ми на ЛС за линк към ютуба да видите за какво иде реч .... след такова набиване на спирачки няма как да спреш ясно се вижда

dobrin написа:Естествено, че това се очакваше. Естествено, че няма да ходя по всички форуми да пиша отговори на платените лакеи. Само за информация, изпратил съм официален имейл на фирмата, която поддържа отбора, в който се "състезава" лицето Емил Захариев Самуилов. А за това кой какъв е и къде е бил ... това тепърва ще се установи. И свидетели има, и разпечатки от телефони, и от позиции по клетки на мобилни телефони.
За колегата uricatoli - отдавна мина времето, в което нещата се потулваха - къде от страх, къде от незнание. Това, че ще търся правата си в съда е ясно, но няма нищо, което може да ме спре, за да научат повече хора какви деяния извършва лицето Емил Захариев Самуилов по улиците. Благодаря за мнения като твоето - те само помагат за това.

Последна промяна от sebastian7 на Съб 16 мар 2013 2:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 16 мар 2013 2:06

Кое е това шоу в събота и неделя? Може ли да споделиш, за да го гледаме и ние?
Сега пък имало камери в колата?
Много Ви моля, я се съберете всички писачи от "първа ръка" и си направете една версия.
И все пак, никой не би изложил децата си на опастност с комерсиална цел.
Добрин го познаваме, а теб никой не те знае, поне в този форум!
Добрин е от много години тук и се е доказал многократно, а ти си от няколко месеца, да не кажа един....

sebastian7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastian7 » Съб 16 мар 2013 2:18

в събота и неделя има фест в експоцентъра, реших да донеса клипчето от камерите и да го пуснем на един проектор - всеки сам да си прави изводите а не само да напада

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Съб 16 мар 2013 2:33

sebastian7 написа:Много много интересно, ако може да бъдем в течение на следствието, оказва се че в колата на ММА боеца има камера която гледа напред и назад ... ясно е какво ще кажат в съда, не случайно съдебната система е такава, нали все пак г-н Добрин познава ОНЕЗИ адвокати от ул Л Каравелов в София :bowdown . Нека да бъдем все пак позитивни и да гледаме в събота и неделя шоуто ... познавам 50 % от организаторите които не са имали комерс интерес като ...Д

ПС пишете ми на ЛС за линк към ютуба да видите за какво иде реч .... след такова набиване на спирачки няма как да спреш ясно се вижда

Исках и аз да видя клипа в тубата, но ударих греда :banghead
Писах на ЛС:

hooligans написа:Заинтересован съм, може ли линк да видя?

Явно лицето се усети и си промени мнението в темата, жалко...
Ето какво ми отговори:
sebastian7 написа:ще изчакам да го пусна утре в експо центъра ... може и на таблета ми ако не ми дадат проектор

И това не е края :mhihi

sebastian7 написа:А здравей струва ми се че те познавам , май съ те виждал в една кола като фиат панда ама с различни цветове ?! Май аз съм този на когото тества спирачките с кофтито засичане ... дано да бъркам де :th_up

Евала, нямам думи.
Наглото поведение на великия ММА боец е в кръвта и на феновете му/приятелите му!

:bowdown

ПП: Шарения фиат панда не го карам :mhihi :bowdown
Евала велика тикво, да беше измислил нещо по-сложно :bowdown :screwy

sebastian7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastian7 » Съб 16 мар 2013 2:50

Не е фиат панда а нещо като поло арлекин с различни цветове, но няма значение , ясно ти е че ще ме блокираш ако продължавам да казвам истината ... която не удобна ... а пък ставаше въпрос за Добрин ето това е важно , хайде утре на феста ще си гледаме шоуто :biggrin

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Съб 16 мар 2013 2:57

sebastian7 написа:Не е фиат панда а нещо като поло арлекин с различни цветове, но няма значение , ясно ти е че ще ме блокираш ако продължавам да казвам истината ... която не удобна ... а пък ставаше въпрос за Добрин ето това е важно , хайде утре на феста ще си гледаме шоуто :biggrin

Абе според мен е поло арлекин с един цвят, но няма значение.
Не блокирам никой, аз съм фен на истината и удобна или не, искам тя да е на яве.
До утре друже ;)

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Съб 16 мар 2013 3:58

Ако имаш видео, което показва нещо различно от историята, разказана тук, не виждам причина да не го покажеш. Ако нямаш видео (както предполагам) тогава пък става още по-смешно да се дърляш с измислени "факти". Аз лично Добрин нито го познавам, нито ми е някакъв, ама трябва две мозъчни клетки да се сетиш, че нормален човек с две деца в колата е АБСУРД да удря спирачки пред връхлитащ джип тон и половина. Та ако имаш видео - покажи. Ако не - дори и да се лъже трябва акъл, моето момче, та се съберете още молци... извинявай, имах предвид мма борци и измислете нещо по-достоверно.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Съб 16 мар 2013 4:54

sebastian7 написа:......

Добре съгласявам се (ХИПОТЕТИЧНО) че Добрин е виновен за първият удар решил е да избие лев от каското а как ще ми обясниш вторият удар? Шофьорът на джипа му е влязал в положение и понеже видял че са малко щетите е решил да му ги увеличи?
Нали линкове ала бала що няма качено видео? Дай да го видим това видео за какво иде реч?

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Съб 16 мар 2013 7:05

Има видео, ама световната еврейско масонска конспирация (на която Добрин е дългогодишен председател :mhihi ) го е блокирала в тубето и затова ще го гледаме само през крив макарон :mhihi
И един мармот....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”