Дано нещата наистина са се променили ! Не се обаждах в темата, тъй , като за съжаление хич не мога да се нарека "примерен шофьор"

. Тези, които ме познават, знаят , че почти винаги съм над ограничението за скоростта и поради тази причина многократно са ми отнемали предимство по кръстовища, засичали са ме насрещно изпреварващи и т.н. Много съм се учудвал обаче на хората, които са се возили с мен, когато почват да псуват, викат дори е имало такива , които са си позволявали да жестикулират от автомобила ми. Учудвал съм се на това, че в тази ситуация, те дори не оценяват трезво, кой каква вина има в създалата се ситуация и започват да раздават "справедливост"
Тук с Емил Захариев Самуилов - ММА смятам се е получила същата ситуация. Неправилната му преценка за създалата се ситуация обаче е недопустим аргумент за предприемане на действия за саморазправа. Надявам се да си понесе последствията .
ПП: Преди около 7 години при опит да изпреваря автомобил Audi със затъмнени стъкла, бях неколкократно засичан. Приех го като майтап , дори си казах, аууу момчето е запалило""
След няколко стотин метра той вече нямаше как да предотврати изпреварването, и изравнявайки се двете коли виждам, че прозореца се сваля и вътре виждам ДВАМА УНИФОРМЕНИ ПОЛИЦАИ единият от който държи НАСОЧЕН КЪМ МЕН И ПРИЯТЕЛКАТА МИ ДО МЕНЕ ПИСТОЛЕТ. Разбирайки що за стока са хората във въпросната кола , се обадих на полицията като обясних за случката. Обясних , че карам зад въпросният автомобил и поисках същият да бъде спрян на карулката на входа на София. Наближавайки въпросната карулка, виждайки двете полицейски коли усмивката ми стигна до ушите, но както се казва , както се бях ухилил, така се и озъбих, когато видях как аудито минава , а спряха само мен

. Обаждането , ми струваше 4 часа в управлението писане на обяснения и след месец дойде отговор в който беше записано, че било невъзможно да се определи кой е бил водачът на автомобила, тъй, като собственика му по това време доказано бил на съвсем друго място, и към момента на случката той не предполагал, че автомобилът му бил неправомерно отнет.
Та.... честито правосъдие !