gas написа:монтирал съм хиляди турски стъкла и не съм съгласен с мнението на stivi,за да се чува вятър надали е виновно стъклото,по-скоро този който го е монтирал.завода за стъкла в турция е толкова съвременен и модерен че нямам думи.как решихте че не е качествено...само защото е турско ли?юнитрейдската алтернатива е около 4-5 пъти по-скъпа...мислите ли че като фръкне един камък цената на това стъкло ще го предпази от счупване?
Да речем че не е монтирано добре /макар че като гледам кола след кола минава оттам би трябвало да е рутина а и работят с добри инструменти и консумативи/ и заради това е по-шумно ,защо тогава и при по-големи капки дъжд се чува така все едно бие на ламарина а не на стъкло? Докато бях със старото стъкло нямаше такова нещо,а и в първия момент като седнах колата особено в долния край като гледаш пътя все едно минава през увеличително стъкло и се изкривява . А това че оригиналното е 3 пъти по-скъпо не ме бърка нали затова давам пари за каско-да ми се плаща

А завода в Турция може да е много модерен ,но в автомобилните форуми все се чете " Мани го тоя модел,той се сглабя в Турция..." защо ли така ??