Здравейте колеги.
Днес вече стигнах до границата на търпението ми

.При всяко спиране от задно ляво колело се чува стържене.Мислех,че просто от контакта на ръждата на барабана със спирачките се чува това стържене,но уви не е тaka.Разглобявах лятото барабана,сменявах лагер,почистих вътре всичко,шкурих феродото леко,защото имаше някакви боклуци полепнали (имаше над 10мм оставащо) ,но вчера ми се случи даже като спирах (колата беше още студена) да ми блокира задното ляво колело,докато спирам,и да се влачи известно време,докато не пусна спирачката естествено.Това ме навежда на мисълта,че със самия механизъм няма проблем,или задържане.Интересен факт е,че само едното го прави този номер.На прегледа ми казаха,че предно дясно и задно ляво имат по-големи показания,което ме навежда на мисълта,че този кръг е по-силен явно откъм усилия.Въпроса е може ли това нещо да бърка кантара,и да става така по тази причина,или имам друг проблем?
Има ли начин да обезвъздуша само другия кръг,защото се съмнявам в него точно,или трябва пак от най-далечно,към най-близко да мина ?
С търсачката по тази тема стигнах само до една ,близка до моята на zfa159,но не ми върши работа..