Barboukov написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ме разбии

Barboukov написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
К.Одаджийски написа:От моя също, просто мерца не успя да устиска с един стоп по-малко, иначе имаше шанс за подиум.
Рос някога беше стратег номер 1 и изведе дедко до няколко титли със стратегия, сега мерцедес изостават именно в това
Честито на ледения
idiotchooo написа:К.Одаджийски написа:От моя също, просто мерца не успя да устиска с един стоп по-малко, иначе имаше шанс за подиум.
Рос някога беше стратег номер 1 и изведе дедко до няколко титли със стратегия, сега мерцедес изостават именно в това
Честито на ледения
Aз мисля, че тези келяви гуми са проблема. Той стратегиите си ги знае, ама не могат да устискат примерно, ако трябва да направят 3 обиколки повече, за стратегията, не става, щото вече гумите са дроб. Не ми допадат гумите сега, както и, че не се презарежда в бокса по време на състезание.
Barboukov написа:Той си е точно там тънкия момент.
Кими си беше с много добре балансиран автомобил и точни настройки. Запази гумите точно толкова, колкото беше необходимо. Веско, нали се чудихме защо Кими като излезе от бокса въртеше с около 0.7 по-слаби времена с новите гуми от Алонсо със старите? Ами ето... Не си даваше зор, не натискаше, пазеше и точно когато му потрябваха бързи обиколки той ги направи.
Мерцедес не съхраниха гумите. Ред Бул с болида на Фетел така и не влязоха в оптималния работен режим. Фетел натисна отначало, отвори 4 секунди за отрицателно време и гумите си заминаха заради настройките на окачването. Отново ще стане както миналия сезон. В първите няколко състезания всички ще учат гумите докато започнат да се представят добре. По време на тестовете температурите бяха ниски. Сега изведнъж на високи и наученото за сликовете не е от полза. Налагат се големи промени в настройките и начина на пилотиране. В първото състезание ледения се справи най-добре от всички, въпреки че не беше най-бърз.
Barboukov написа:Отново ще стане както миналия сезон. В първите няколко състезания всички ще учат гумите докато започнат да се представят добре.
К.Одаджийски написа:...и на който галошите са по-читави да печели.
К.Одаджийски написа:ограничени обороти на турбото май до 175000
Barboukov написа:К.Одаджийски написа:ограничени обороти на турбото май до 175000
Викам да изтрием едната нуличка, че с тия обороти ще има времена под 10 секунди за обиколка и състезанието ще мине по-бързо от рекламите на RTL
Маса с най-много неспечелени състезания
Бразилецът счупи рекорда на Жан Алези
Фелипе Маса е пилотът на Ферари с най-продължителна липса на победа в историята на отбора, според анализ на италианския Autosprint. След като спечели Гран при на Бразилия през 2008, състезанието в Мелбърн миналата седмица беше 68-ото му поредно, което бразилецът не е спечели. Така Маса отне незавидното постижение на Жан Алези, който не е печелил за Ферари от дебюта си през 1991 до 1995 (67 състезания).
31-годишния Фелипе финишира четвърти в Гран при на Австралия и след състезанието заяви, че стартът на 2013 е "10 пъти по-добър" от миналогодишния. Президентът на Ферари Лука ди Монтедземоло се съгласява: "Доволен съм от представянето на Фелипе Маса в Мелбърн. Той беше много бърз в квалификацията и направи брилянтно състезание".
В класацията на Autosprint за пилоти Ферари по липса на победи са Микеле Алборето (55 състезания), Еди Ървайн (49), Клей Регацони (34), Стефан Йохансон (31), Рубенс Барикело (30), Крис Амон и Герхард Бергер (27). Разбира се, в историята на Ф1 има и по-дълго чакали за победа пилоти като Андреа де Цезарис (208), Ник Хайдфелд (183) и Мартин Брандъл (158).
Междувременно съотборникът на Маса Фернандо Алонсо в неделя ще отбележи Гран при номер 200 в кариерата си на пистата "Сепанг".
hooligan_sk написа:idiotchooo написа:К.Одаджийски написа:От моя също, просто мерца не успя да устиска с един стоп по-малко, иначе имаше шанс за подиум.
Честито на ледения
Aз мисля, че тези келяви гуми са проблема. Той стратегиите си ги знае, ама не могат да устискат примерно, ако трябва да направят 3 обиколки повече, за стратегията, не става, щото вече гумите са дроб. Не ми допадат гумите сега, както и, че не се презарежда в бокса по време на състезание.
Идиотчо, а как на Лотуса не бяха дроб и си изпълни стратегията? Май ше дойде тънкия момент в болида, не в гумите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта