malkiq написа:Мило дневниче,
Днес 14.03.2013г. се чух с колегите Краси и Анастас. Разбрахме се кой кога пристига и си пожелахме лек път.....
Днес 15.03.2013г. не можах да спя цяла нощ, станах много рано, приготвих си багажа и тръгнах към Експо центъра. Пристигнах първи. Още не бях изгасил двигателя на пикапа и купона започна. Набързо в шеги и закачки му ударихме една баня, подсушихме го и го вкарахме в залата. Един луд батко, викали му Брабус ми открадна колелото и се вози из залите. Тъкмо вдигнах колата на крик за да монтирам стойкаджииските точила и телефона ми звънна. Анастас каза, че влиза в София. Трудно открих лошия батко, взех си колелото и излязох навън, да посрещна Кричимската легенда. Бързо се запознахме, веднага се гмурнахме в камиончето и свалихме старата принцеса. Докато чакахме да хванем ред да я изкъпят одумахме струпалите се братовчеди и си поговорихме със собствениците им. После я вкарахме до моя работен кон и продължихме да разменяме джанти. По едно време през вратата се показаха четирите лупи... Краси бе пристигнал. Със себе си водеше прекрасната си дама и оня лош рацер Младен. Цял ден базици, но с Анастас огладняхме и той се погрижи да набави пилешко варено с зеленчуци и биричка. Лъснахме колите колелата и целия реквизит и се отправихме в заслужена почивка.
Днес 16.03.2013г. Пак спах малко от вълнение. Отидох в залата рано. След не дълго време на хоризонта се появи пътеводния фар Пепи (печетара) извади един апарат, разпъна стойката и започна да щрака. След като ме видя с тениска на Vw club осъзна, че организацията ни не е на ниво. Веднага проведе няколко телефонни разговора, намери ни стикери, и избяга. След 10 минути се върна с форумна тениска за мен, маса и столове, нужни ни за Шкода бивака.
По обяд се струпаха огромна част от КЛУБА. Тримата участници се пукахме от гордост. Купона беше на ниво, тва модератори, тва администратори, тва Алкохолчовци, тва зъболекари всички снимаха, обсъждаха и се кефеха на нащо ъгълче.
По късно след като всички посетители и фенове се разбягаха, се срещнах с моя приятел от VW bus club Ванката (PACH), поговорихме си и ме покани на купон в дома на друг сектант от отбора на рейсовете. Бързо се прибрах взех 2 плика домашна ракия и туршия. Докато се оправях за купона и проверявах форума Майка ми (която доста дълго досажда на Анастас) ми изработи подарък за бусаджиите.

Вечерта Започна към 20:00 и продължи до към 06:00 smile027
Не познавах никой освен Ванката, но организацията посрещането и всичко беше на огромно ниво. Около 30 фена на Рейсовете с семействата и децата си показаха как трябва да се забавляваме. На сутринта когато с приятелката ми си тръгвахме се разбрахме да се върнем в 08:00 (след 2 часа) да напазаруваме и да си правим палачинки в залата до бусовете. Така и стана. Готвихме си закусвахме, обядвахме, забавлявахме се целия ден.
За мое огромно щастие се запознах с много облъчени Шкодаджии, през тези прекрасни 3 дена.
За жалост Всяко хубаво нещо си има своя край... Трябваше да си тръгнем. Взехме си довиждане с пожелания за по-чести сбирки и отправихме по своя път.
Не съм носил апарат за това нямам снимки. Ще изчакам да ми пратят по-любопитни и ще ви ги покажа.