Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Re: Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013

Мнениеот CoZmO » Пет 22 мар 2013 16:44

dobrin написа:
CoZmO написа:контактувам с един китаец мениджър на завод за такива стойки. ;)

И ние говорихме с китаец, дори цената беше 2.1 долара на брой за минимална поръчка от 100 броя. Ние искахме 120 и след като написахме тази цифра никой повече не се свърза с нас ... :wink
Андрей, трябва да си поговорим какво точно искаме и да видим как може да се направи и колко ще струва.

Ами този с който говоря ми даде цена за 70 броя, а минималното количество е 10 при него. Както и да е де. Нека видим колегата Petrollhead какво има предвид и ако се наложи аз съм на линия. Пратил съм лично и на brabus, защото с него контактувам от самото начало на инициативата ми, един линк на една плексигласова зиг-заг поставка, която може да се поръча по наш размер и цената й ще е около 20-30 лв. за 1 бр., а при количество цената ще се редуцира.

Потребителски аватар
bace_go6o
Автомобил: lek
Двигател: AFN 97

Мнениеот bace_go6o » Пет 22 мар 2013 16:51

Превръщаме темата в сладък оффтопик, но само да кажа:
Petrolhead написа:а не изкача нищо, защото не питате правилните хора. ако бяхте споделили намеренията си преди няколко години още тогава щяхте да имате стойки, безплатно.

както и да е, измислете как искате да изглеждат тези стойки и ще ви ги направя.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Пет 22 мар 2013 16:53

Ако измислите нещо основно от метал ще ви го направя безплатно, само ще ми лепнете логото някъде. Ако решите плексиглас, зографа са ми добри клиенти и ще измислим нещо с тях.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 22 мар 2013 19:01

Поздравления и от мен към всички, които са участвали в организирането, за да се осъществи VW феста за поредна година :applaud5

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Пет 22 мар 2013 20:14

Нещо метално ми звучи леко страшничко... Ако се килне, някой го бутне и падне върху някоя от колите...

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Пет 22 мар 2013 20:37

Основата се прави по широка и предна лява гума стъпва върху нея, така не може да падне. :wink

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 22 мар 2013 21:02

Ще взема да направя един Пловдив и да видим за какво иде реч.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 22 мар 2013 21:22

Темата отиде към стойки, поставки, внос, логистика, изработка...
за 5 години сме обсъждали какво ли не.
На никой ли не му прави впечатление, че на снимките няма нещо, което да се набива на очи и да пречи на основният акцент?
Отделно стои въпроса, че повечето собственици на експонатите дават оскъдна информация, която да бъде написана.
За следващата година ще наблегнем на интерактивното представяне на изложените коли.

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Пет 22 мар 2013 21:56

golfer написа:Темата отиде към стойки, поставки, внос, логистика, изработка...
за 5 години сме обсъждали какво ли не.
На никой ли не му прави впечатление, че на снимките няма нещо, което да се набива на очи и да пречи на основният акцент?
Отделно стои въпроса, че повечето собственици на експонатите дават оскъдна информация, която да бъде написана.
За следващата година ще наблегнем на интерактивното представяне на изложените коли.

Не знам за оскъдната информация, но очаквах инфото което изпращахме за бусовете да бъде разпечатано и поставено на буса. В един момент се оказа че се налага да пишем всичко наново, три от бусовете останаха без инфо, други имаше с непълна информация. Хубаво е да се коригира за следващия фест. Ето как го правят в Берлин, но там формата е друг:

https://www.youtube.com/watch?v=D_NSG1Idq_E

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 22 мар 2013 22:15

PACH написа:..

нЕма нужда да ме цитираш, нЕма нужда постоянно да правиш някакво разделение между феновете на марката според моделите!

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Контакти:

Мнениеот PACH » Пет 22 мар 2013 22:45

golfer написа:
PACH написа:..

нЕма нужда да ме цитираш, нЕма нужда постоянно да правиш някакво разделение между феновете на марката според моделите!

При другите автомобили не знам как е било, аз отговарях за бусовете, казвам къде имаше слабост в системата. Не мога ли да те цитирам ?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 22 мар 2013 23:50

Бобката визира едно от правилата да не се цитира предходно мнение.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 23 мар 2013 14:37

От Шкода форума:
malkiq написа:Мило дневниче,

Днес 14.03.2013г. се чух с колегите Краси и Анастас. Разбрахме се кой кога пристига и си пожелахме лек път.....

Днес 15.03.2013г. не можах да спя цяла нощ, станах много рано, приготвих си багажа и тръгнах към Експо центъра. Пристигнах първи. Още не бях изгасил двигателя на пикапа и купона започна. Набързо в шеги и закачки му ударихме една баня, подсушихме го и го вкарахме в залата. Един луд батко, викали му Брабус ми открадна колелото и се вози из залите. Тъкмо вдигнах колата на крик за да монтирам стойкаджииските точила и телефона ми звънна. Анастас каза, че влиза в София. Трудно открих лошия батко, взех си колелото и излязох навън, да посрещна Кричимската легенда. Бързо се запознахме, веднага се гмурнахме в камиончето и свалихме старата принцеса. Докато чакахме да хванем ред да я изкъпят одумахме струпалите се братовчеди и си поговорихме със собствениците им. После я вкарахме до моя работен кон и продължихме да разменяме джанти. По едно време през вратата се показаха четирите лупи... Краси бе пристигнал. Със себе си водеше прекрасната си дама и оня лош рацер Младен. Цял ден базици, но с Анастас огладняхме и той се погрижи да набави пилешко варено с зеленчуци и биричка. Лъснахме колите колелата и целия реквизит и се отправихме в заслужена почивка.

Днес 16.03.2013г. Пак спах малко от вълнение. Отидох в залата рано. След не дълго време на хоризонта се появи пътеводния фар Пепи (печетара) извади един апарат, разпъна стойката и започна да щрака. След като ме видя с тениска на Vw club осъзна, че организацията ни не е на ниво. Веднага проведе няколко телефонни разговора, намери ни стикери, и избяга. След 10 минути се върна с форумна тениска за мен, маса и столове, нужни ни за Шкода бивака.
По обяд се струпаха огромна част от КЛУБА. Тримата участници се пукахме от гордост. Купона беше на ниво, тва модератори, тва администратори, тва Алкохолчовци, тва зъболекари всички снимаха, обсъждаха и се кефеха на нащо ъгълче.
По късно след като всички посетители и фенове се разбягаха, се срещнах с моя приятел от VW bus club Ванката (PACH), поговорихме си и ме покани на купон в дома на друг сектант от отбора на рейсовете. Бързо се прибрах взех 2 плика домашна ракия и туршия. Докато се оправях за купона и проверявах форума Майка ми (която доста дълго досажда на Анастас) ми изработи подарък за бусаджиите.
Изображение
Вечерта Започна към 20:00 и продължи до към 06:00 smile027
Не познавах никой освен Ванката, но организацията посрещането и всичко беше на огромно ниво. Около 30 фена на Рейсовете с семействата и децата си показаха как трябва да се забавляваме. На сутринта когато с приятелката ми си тръгвахме се разбрахме да се върнем в 08:00 (след 2 часа) да напазаруваме и да си правим палачинки в залата до бусовете. Така и стана. Готвихме си закусвахме, обядвахме, забавлявахме се целия ден.

За мое огромно щастие се запознах с много облъчени Шкодаджии, през тези прекрасни 3 дена.

За жалост Всяко хубаво нещо си има своя край... Трябваше да си тръгнем. Взехме си довиждане с пожелания за по-чести сбирки и отправихме по своя път.

Не съм носил апарат за това нямам снимки. Ще изчакам да ми пратят по-любопитни и ще ви ги покажа.

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Контакти:

Мнениеот PACH » Съб 23 мар 2013 19:06

След прословутото гостуване и една дълга вечер с бус обществото, Малкия пусна обява че си продава пикапа и вече му търсим бус. Сектата се увеличава с още един член :love.vwclub

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Съб 23 мар 2013 21:45

Vlad777 написа:От Шкода форума: .
[/quote]
Ако всички вие колеги съфорумци бяхте толкова доволни колкото са колегите от останалите форуми нещата нещата щяха да са 2 пъти по добри понеже щяхме да имаме още по голям стимул.

За мен феста беше по добре организиран от предишни години и това се виждаше навсякъде.Браво на всички колеги за усилията и лишенията.

А за колите,така и не разбрахте че ние излагаме ВАШИТЕ коли,каквото предложите това ще гледате.Никой не се сеща че в тази кризисна година да се направи кола си е още по голямо приключение.Нека другата година видим вашите автомобили..

Радвам се че се видях с толкова много приятели от форума,ако съм пропуснал някой моля да ме извини.

Върни се в “Организационен”