И Фетел каза, че е пренебрегнал заповед, Уебър казва, че са му НАРЕДИЛИ да кара бавно, и отбора казва, че Себастиан се е осрал, но ти обясняваш, колко е велик той и как днес е спечелил, защото е голам карач. Е това не мога да разбера.
Не ми се спори с теб, защото все едно да споря с радиото - ти смесваш по много неправилен начин нещата. В единия случай желанието на отбора е първия да пусне втория (Маса - Алонсо, Барикело - Шумахер), а в този случай отбора ти казва "Не го изпреварвай, защото ти накъса шортите и той ще спечели", а той големия "шампион" на умряло куче извади нож.
mariovasi написа:...а какво направи Шумахер на тази днешната писта през -99та за Ървайн!?
Добро попадение - Шумахер спечели пол позиция и пусна Ървайн. След това пак го пусна пред себе си. Бяха дисквалифицирани, после обжалваха и им върнаха точките :) ГП Малайзия винаги е било цирк :)
, това е най грозното нещо което съм виждал в Ф1 от както я гледам
Ако нередят на Маса и Алонсо да завършат 1 и 2 в този ред и Фернандо започне атаки пак ще се кефя... Защото има битка на пистата...
Аз нямам нищо лично на към никой от тук пишещите... Просто си изказвам мнението... Да, доволен съм че някой дръзна да наруши заповед и да се бори на пистата и не, не съм доволен от това, че Фетел не послуша какво му казаха... Знам, че е хем така, хем така... На двата полюса, ама какво да се прави... Ония нека си решават, аз искам да гледам състезание между пилоти. Който наруши заповед и се бори ще му свалям шапка... Дори и Алонсо, дори и Уебър...

Та се чудех дали ще се заблуди още някой