Формула 1, Сезон 2013

Всичко, свързано със състезания с автомобили, мотори и други

Кой ще спечели ГП на Бразилия

Себастиан Фетел
4
36%
Друг
7
64%

Общо гласове: 11
Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Re: Формула 1, Сезон 2013

Мнениеот stenly_m » Нед 24 мар 2013 22:32

Няма значение, явно си "обективен", когато трябва да се коментира друг пилот различен от Фетел. :)

И Фетел каза, че е пренебрегнал заповед, Уебър казва, че са му НАРЕДИЛИ да кара бавно, и отбора казва, че Себастиан се е осрал, но ти обясняваш, колко е велик той и как днес е спечелил, защото е голам карач. Е това не мога да разбера.

Не ми се спори с теб, защото все едно да споря с радиото - ти смесваш по много неправилен начин нещата. В единия случай желанието на отбора е първия да пусне втория (Маса - Алонсо, Барикело - Шумахер), а в този случай отбора ти казва "Не го изпреварвай, защото ти накъса шортите и той ще спечели", а той големия "шампион" на умряло куче извади нож.

mariovasi написа:...а какво направи Шумахер на тази днешната писта през -99та за Ървайн!?

Добро попадение - Шумахер спечели пол позиция и пусна Ървайн. След това пак го пусна пред себе си. Бяха дисквалифицирани, после обжалваха и им върнаха точките :) ГП Малайзия винаги е било цирк :)

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Нед 24 мар 2013 22:45

този Фетел до кога ще го търпят :screwy , това е най грозното нещо което съм виждал в Ф1 от както я гледам

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 24 мар 2013 23:02

От Уебър е по-добър, да... В пъти... И защитавам това, че се бори за победата на пистата и има желание да печели!!! Както съм казвал не веднъж, аз заповеди от бокса за смяна и запазване на позиции на съотборници не уважавам по никакви причини.

Най-нормалното е ако се решава титла втория пилот да пита "с какво да му помогна" и тогава от бокса да му кажат да го пусне. Тогава ще аплодирам отношението на съотборника и желанието му да помогне. Но не и да казват "Alonso is faster than you" или "multi 21", или както стана с Нико...

Искам битка на пистата, а не 13 тура преди края да ми казват, че състезанието е свършило. Искам Марк да си спечели победата с борба срещу Фетел, а не с мулти21. Затова й ме накефи, че малкия се бори и показа агресия и желание...

Защо трябва да гледаме шампионата на заповедите от бокса, а не на пилотите? Да спор няма, че постъпи тъпо като пренебрегна заповед, но за сметка на това показа желание, хъс и спортна злоба, което ми хареса. Не се показа като някоя п*тк*, която ще карат да се примири 20 минути преди края с втора позиция (като Розберг).

И връщайки се към състезанието се сещам как Фетел изрева на Роклен да разкарат Марк, защото е по-бавен... И получи отговор "Изчакай" и там нещо от сорта, че ще има шанс да се бори. Това ме навежда на мисълта, че указанието за 21 е само към Марк с ясната идея Фетел да атакува... Може и да греша... Казах си мнението защо го толерират и ще го правят и в бъдеще по един или друг начин когато е необходимо...

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Нед 24 мар 2013 23:11

Барбуков,ти си толкова облъчен,че вече имаш крила!Стига ги защитава,нали плю по отборните заповеди.Е сега,как е?Твоите любимци направо се подиграват със пилотите си.
Айде,давай,плюй,сери,и т.н.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 24 мар 2013 23:15

Плюя по отборните заповеди и ще го правя... И ще се изкефя на всеки, който въпреки тях покаже смелост и се бори на пистата и не чака от бокса да му кажат как да завърши... :c020 Ако нередят на Маса и Алонсо да завършат 1 и 2 в този ред и Фернандо започне атаки пак ще се кефя... Защото има битка на пистата...

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Нед 24 мар 2013 23:19

Barboukov написа:Плюя по отборните заповеди и ще го правя... И ще се изкефя на всеки, който въпреки тях покаже смелост и се бори на пистата и не чака от бокса да му кажат как да завърши... :c020 Ако нередят на Маса и Алонсо да завършат 1 и 2 в този ред и Фернандо започне атаки пак ще се кефя... Защото има битка на пистата...

И на вторият път му показват изхода на пит-лейна.Сори!
Всичко е пари пич,не те познавам,ама ми се струваш свестен.Няма смисъл да се дърлим,ония си решават,а ние само пляскаме.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 24 мар 2013 23:25

Zdravko Zankov написа:
Barboukov написа:Плюя по отборните заповеди и ще го правя... И ще се изкефя на всеки, който въпреки тях покаже смелост и се бори на пистата и не чака от бокса да му кажат как да завърши... :c020 Ако нередят на Маса и Алонсо да завършат 1 и 2 в този ред и Фернандо започне атаки пак ще се кефя... Защото има битка на пистата...

И на вторият път му показват изхода на пит-лейна.Сори!
Всичко е пари пич,не те познавам,ама ми се струваш свестен.Няма смисъл да се дърлим,ония си решават,а ние само пляскаме.

:th_up Аз нямам нищо лично на към никой от тук пишещите... Просто си изказвам мнението... Да, доволен съм че някой дръзна да наруши заповед и да се бори на пистата и не, не съм доволен от това, че Фетел не послуша какво му казаха... Знам, че е хем така, хем така... На двата полюса, ама какво да се прави... Ония нека си решават, аз искам да гледам състезание между пилоти. Който наруши заповед и се бори ще му свалям шапка... Дори и Алонсо, дори и Уебър...

И слава богу че не ме познаваш. Тогава щеше да имаш друго мнение за мене...

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 24 мар 2013 23:38

Изписахме 6 страници глупости. Време е за сън. Лека вечер от мен. Внимавайте какво ще ми оставите да чета утре сутрин :mhihi

И нали знаете: Уебър президент!!! :icon_lol

Една гатанка. Кой е този пилот? :mhihi
who.jpg

Ще си помисля какво ще почерпя първият познал :c020

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 25 мар 2013 8:14

Абе истината е че за да печелиш титли в този спорт трябва да имаш водеш пилот и негова кучка за съотборник, двама Алфа мъжки пилоти в екипа винаги завършва катастрофално и не рядко със загубена титла при пилотите ...мързи ме да давам примери ...не са малко и в близка и в по-далечна история.... Маса си знаее че е на второ място, вече се е примирил и си кара като пич... Грожан направо не го мисля ....сигурно лъска на Кими кастата затворен в някое мазе.... ....Розберг и Уебър вече също трябваше да са се примирили .... мен също ме дразни, че им режат крилата умиплено, а пък си представям на тях какво им е....

...хайде Фетел че го изпревари както и да е ...по-бърз беше ..мина го ... Уебър можеше да го удари ...реши да отстъпи ....НО преднината на Уебър пред Фетел беше умишлено заличена със стратегия в бокса и чрез гуми ....после да ми обясняват, че бил нарушил Фетел техните заповеди в името на отбора и тяхните пилоти са равнопоставени...смешки ........много, много пари играят и в замяна Фетел ще бъде бутан напред още доста време :)

В Мерцедес имаше доста повече логика да не се изпреварват, защото специално за Мерцедес дето 4 години се представят незадоволително ...трето и четвърто място е много по-добре от два болида в чакъла .... макар че Хамилтън като са се договаряли за договорите сто процента е казал, че иска да е отгоре ....или в по-скоро отзад ....

:mhihi

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 25 мар 2013 8:32

Barboukov написа:
Една гатанка. Кой е този пилот? :mhihi
[attachment=0]who.jpg

Та какво общо има в случая Гастон Мацакан, усещам готина историйка!

Потребителски аватар
Lenks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lenks » Пон 25 мар 2013 9:09

Лошото е, че всичко това щеше да се избегне, просто ако от Ред Бул си държаха на думата, че оставят двамата пилоти да се състезават и им бяха съобщили по радиото да правят каквото искат стига да не се стига до нелепи инциденти, а стигнели се ще го карат на хляб и сол после...

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Пон 25 мар 2013 9:21

Barboukov написа:Една гатанка. Кой е този пилот? :mhihi
who.jpg

Gaston Mazzacane :mhihi Minardi :mhihi

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пон 25 мар 2013 12:34

Хайде вас двамцата ви черпя правото да ме водите на кръчма :mhihi

Нарочно го пуснах това, понеже един приятел вчера ми показва снимка на Гастон и вика: "Абе я виж Алонсо какъв е бил като започна кариерата си в Минарди"... :stumm Та се чудех дали ще се заблуди още някой :screwy

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пон 25 мар 2013 12:52

за какви отборни заповеди става на въпрос,имайки предвид разговорите по радиото и видяното на пистата?Марк демонстрира много мъжка и красива битка с нито сантиметър отстъпление.а след изпреварването по радиото се чу "that was silly".Къде бяха заповедите и кой са подчини,не разбрах.

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Мнениеот mariovasi » Пон 25 мар 2013 13:02

Barboukov написа:Та се чудех дали ще се заблуди още някой :screwy

Ееее гледаме формула от края на миналия век все пак.Гастона го знаем,нищо общо с испанския пустиняк. :biggrin
Та зачудих се защо си го качил,викам си нещо ново покрай него ли...

Върни се в “Motorsport”