adr3nalinchy написа:Аз съм за RH
Демек да зема сивите..а по въпроса с 2-та чифта

adr3nalinchy написа:Аз съм за RH
Vidol Nikolov написа:Евала за ентусиазма,ама за да стане това кола бая пари трябва да хвърлиш.
Тоя червен кант на черни джанти с това купе и боя незнам...едни 9-ки с борд-брок Б1,една паста и тесни брони ,буташ го на земята ,махаш седалките и праскаш едно корито,един волан на Изота,може евентуално един никелиран ролл-бар разглобяем за да не те спират куките,и едни хубави стопчета и фарчета-ама без лупу,зелено-бенбени хели и ти си човека с най якия голф...а да и едни метални копчета от ибей-Волфсбург едишън.Евентуално шито табло и без музика....евентуиално по-натам един друг мотор и си ти човека
Mario951 написа:Vidol Nikolov написа:Евала за ентусиазма,ама за да стане това кола бая пари трябва да хвърлиш.
Тоя червен кант на черни джанти с това купе и боя незнам...едни 9-ки с борд-брок Б1,една паста и тесни брони ,буташ го на земята ,махаш седалките и праскаш едно корито,един волан на Изота,може евентуално един никелиран ролл-бар разглобяем за да не те спират куките,и едни хубави стопчета и фарчета-ама без лупу,зелено-бенбени хели и ти си човека с най якия голф...а да и едни метални копчета от ибей-Волфсбург едишън.Евентуално шито табло и без музика....евентуиално по-натам един друг мотор и си ти човека
Е то това кола ли би станало или състезателен автомобил който ще върши работа само за гонки? Най-малкото това изисква много пари пък и мотора не е кой знае какъв че баш корита и ролл-бари. Всеки си има собствена визия за колата аз лично харесвам заводските работи...на това голф-че аз казвам плитко рекаро, сивите джанти които е показал на предишната страница, спортно окачване и за капака най-евтино е а и при този цвят ще изглежда добре карбоново фолио.Черно/червена Хелла стопове също ще седят много добре както и опушени мигачи и другото са детайли...
П.П Това кафяво табло е много в стил 80-те...просто по колата има достатъчно работа че да нямаш време въпроси да задаваш
Лъвчо написа:Сивите
NenoW_99 написа:Сивите Жанти колега няма какво да говорим.Момото изобщо ми се струва няма да си ходи с цвета на колата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта