Моята мечта се сбъдва -Продаден...Новото ГТИ идва :))

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
magahaneca
Автомобил: Jetta mk2
Двигател:

Re: Моята мечта се сбъдва (VW GOLF MK2)

Мнениеот magahaneca » Нед 13 яну 2013 14:28

adr3nalinchy написа:Аз съм за RH :да:

Демек да зема сивите..а по въпроса с 2-та чифта :D :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 13 яну 2013 14:32

Евала за ентусиазма,ама за да стане това кола бая пари трябва да хвърлиш.
Тоя червен кант на черни джанти с това купе и боя незнам...едни 9-ки с борд-брок Б1,една паста и тесни брони ,буташ го на земята ,махаш седалките и праскаш едно корито,един волан на Изота,може евентуално един никелиран ролл-бар разглобяем за да не те спират куките,и едни хубави стопчета и фарчета-ама без лупу,зелено-бенбени хели и ти си човека с най якия голф...а да и едни метални копчета от ибей-Волфсбург едишън.Евентуално шито табло и без музика....евентуиално по-натам един друг мотор и си ти човека

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Нед 13 яну 2013 15:10

Vidol Nikolov написа:Евала за ентусиазма,ама за да стане това кола бая пари трябва да хвърлиш.
Тоя червен кант на черни джанти с това купе и боя незнам...едни 9-ки с борд-брок Б1,една паста и тесни брони ,буташ го на земята ,махаш седалките и праскаш едно корито,един волан на Изота,може евентуално един никелиран ролл-бар разглобяем за да не те спират куките,и едни хубави стопчета и фарчета-ама без лупу,зелено-бенбени хели и ти си човека с най якия голф...а да и едни метални копчета от ибей-Волфсбург едишън.Евентуално шито табло и без музика....евентуиално по-натам един друг мотор и си ти човека

Е то това кола ли би станало или състезателен автомобил който ще върши работа само за гонки? Най-малкото това изисква много пари пък и мотора не е кой знае какъв че баш корита и ролл-бари. Всеки си има собствена визия за колата аз лично харесвам заводските работи...на това голф-че аз казвам плитко рекаро, сивите джанти които е показал на предишната страница, спортно окачване и за капака най-евтино е а и при този цвят ще изглежда добре карбоново фолио.Черно/червена Хелла стопове също ще седят много добре както и опушени мигачи и другото са детайли...

П.П Това кафяво табло е много в стил 80-те...просто по колата има достатъчно работа че да нямаш време въпроси да задаваш :Mr Green Fun

magahaneca
Двигател:

Мнениеот magahaneca » Нед 13 яну 2013 16:55

Mario951 написа:
Vidol Nikolov написа:Евала за ентусиазма,ама за да стане това кола бая пари трябва да хвърлиш.

Е то това кола ли би станало или състезателен автомобил който ще върши работа само за гонки? Най-малкото това изисква много пари пък и мотора не е кой знае какъв че баш корита и ролл-бари. Всеки си има собствена визия за колата аз лично харесвам заводските работи...на това голф-че аз казвам плитко рекаро, сивите джанти които е показал на предишната страница, спортно окачване и за капака най-евтино е а и при този цвят ще изглежда добре карбоново фолио.Черно/червена Хелла стопове също ще седят много добре както и опушени мигачи и другото са детайли...

П.П Това кафяво табло е много в стил 80-те...просто по колата има достатъчно работа че да нямаш време въпроси да задаваш :Mr Green Fun

Колеги аз имам други намерения..като нячало връщам тънките брони и съм се разбрал с няколко колеги за части..А по точно широкия нож за тясната броня,плитко рекаро,друг волан,табло,решетка с 2 фара(щото с 4 не ме кефи) на която ще преместя емблемата и остава само да си намерия окачване спортно на некфи приемливи цени като начало,а после ще мисля за други неща..А да и забравих да кажа че карбоновото фолио на капака е задължително защото така тоя лак ме побърква :beer :Mr Green Fun :idea:

magahaneca
Двигател:

Мнениеот magahaneca » Чет 17 яну 2013 21:14

здравейте колеги..след няколко дена в провинцията се завърнах..Попътувах малко до Пазарджик и вчера се прибрах така да кажем много доволен :mrgreen: Мисля че успях да засека колата колко ми харчи и останах много впечатлен..Днес като отидох на работа пробвах по горе показаните джанти.. Ето вече ви давам пълното право на критики и т.н. :063: мисля че ще е по лесно с тези снимки да ми дадете вече съвет кои! :beer
Прикачени файлове
Снимка0010.jpg
Снимка0011.jpg
Снимка0013.jpg
Снимка0012.jpg

Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: AFN

Мнениеот Лъвчо » Пет 18 яну 2013 21:19

Сивите :wink:

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 18 яну 2013 21:24

Макар, че аз съм с черни джанти през лятото, ако бях пред този избор бих избрал сивия RH... Momo Quasar-а също е много хубава джанта, но според мен не е джантата с това ЕТ за този МК2. :drunk

magahaneca
Двигател:

Мнениеот magahaneca » Пет 18 яну 2013 21:25

Лъвчо написа:Сивите :wink:

и аз за тях повече се замислих,но ми изглеждат някак си масови ако може така да се каже..има доста голфове с такива джанти..А и другите също отварят :| :roll:

magahaneca
Двигател:

Мнениеот magahaneca » Вто 29 яну 2013 17:41

Zdraвейте колеги.Пак съм аз :wink ! Днес малко си поиграх.намерих решетка с 2 фара и започнах веднага да поизрязвам "малко" :mrgreenfun ..Да кажем че аз съм доволен от резултатите..остана още малко но ще я довърша утре...Взех си нови и стопчета които мисля още утре сутрин в работата да монтирам :lovevwclubbg
Прикачени файлове
Снимка0016.jpg
Снимка0017.jpg
Снимка0018.jpg

magahaneca
Двигател:

Мнениеот magahaneca » Чет 31 яну 2013 21:22

:arrow

Потребителски аватар
NenoW_99
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NenoW_99 » Чет 31 яну 2013 21:33

Сивите Жанти колега няма какво да говорим.Момото изобщо ми се струва няма да си ходи с цвета на колата :wink .

magahaneca
Двигател:

Мнениеот magahaneca » Чет 31 яну 2013 22:00

NenoW_99 написа:Сивите Жанти колега няма какво да говорим.Момото изобщо ми се струва няма да си ходи с цвета на колата :wink .

да но сивите са само 2.Не ми е проблем да пребоядисам момо-то :rolleyes

magahaneca
Двигател:

Мнениеот magahaneca » Вто 26 мар 2013 21:38

up

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот microelement » Вто 26 мар 2013 22:01

Сивите на 1000% :exclaim това момо кой го уцигани така лошо :rolleyes

magahaneca
Двигател:

Мнениеот magahaneca » Пет 12 апр 2013 13:54

Здравейте колеги...Преди около 2 седмици с колегата в сервиза закачихме колата на газ анализатор защото беше почнала мн да харчи..след доста мъки се оказа че вкарва мн гориво дави и т.н...Оправихме я..Склопих я много и колата се изстреля до неочакваните за мен 165км/ч...и след това забива се1 няма газ..на следващия ден го попитах защо и той ми каза че много я е склопил..Та да се върна пак към началото.3,4 дена след това радвайки се на малкия разход изведнъж нА*ках всичко :banghead ...Спирам да зареждам газ,и тамън да тръгна момчето от бензиностанцията ми вика "Абе пич,погледни кфо става след тебе,бе"..аз поглеждам зад колата и гледам 1 линия вода която идва от много далече и стига до под колата ми...казах си.."ТФА НЕ Е ОТ МЕН,няма как да е " а той ми каза че кола не е била спирала от час поне :mhihi ..едвам се прибрах...без грам водичка..опитах да сипа на бензиностанцията но безуспешно,докато наливах тя течеше...помислих си че е водна помпа и с мръсна газ на към нас..На следващия ден се заредих с 60 литра вода..слезнах при колата запалих и се опитах да стигна до работата...не успях...Обадих се да ме дръпнат.В сервиза огледах видях че не водна помпа..След не много дълго размишление сметнах че е по добре да сменя двигателя...Два дена по късно свалих моя двигател,оказа се че проблема е в 1 тапа зад ламаринката на ангренажа..(2лева) :mhihi :mhihi :mhihi :stumm ...Говорих с няколко човека и си намерих двигател 1.8 ГТИ 112КОНЯ ел. инжекция (ПБ).Двигател,скорости,стъпков мотор,бензинова помпа,компютър и инсталация на скромната цена от 180 лева...двигателя вече е в коша...Помпата е закачена,само трябва да и се пусне ток...чакаме тези дни да го запалим да видя какъв ще е ефекта...ТРЯБВА МИ САМО ФИЛТЪРНА КУТИЯ С ДЕБИТОМЕР..Ако някои има нека пише..Много поздрави и до скоро включване :beer :beer :love.vwclub
Прикачени файлове
Снимка0024.jpg
Снимка0025.jpg
началото на края...И после нов живот
Снимка0026.jpg
Снимка0029.jpg
стария двигател навън :о
Снимка0030.jpg

Върни се в “Моят Volkswagen”