adr3nalinchy написа:Аз съм за RH
Демек да зема сивите..а по въпроса с 2-та чифта

adr3nalinchy написа:Аз съм за RH

Vidol Nikolov написа:Евала за ентусиазма,ама за да стане това кола бая пари трябва да хвърлиш.
Тоя червен кант на черни джанти с това купе и боя незнам...едни 9-ки с борд-брок Б1,една паста и тесни брони ,буташ го на земята ,махаш седалките и праскаш едно корито,един волан на Изота,може евентуално един никелиран ролл-бар разглобяем за да не те спират куките,и едни хубави стопчета и фарчета-ама без лупу,зелено-бенбени хели и ти си човека с най якия голф...а да и едни метални копчета от ибей-Волфсбург едишън.Евентуално шито табло и без музика....евентуиално по-натам един друг мотор и си ти човека

Mario951 написа:Vidol Nikolov написа:Евала за ентусиазма,ама за да стане това кола бая пари трябва да хвърлиш.
Тоя червен кант на черни джанти с това купе и боя незнам...едни 9-ки с борд-брок Б1,една паста и тесни брони ,буташ го на земята ,махаш седалките и праскаш едно корито,един волан на Изота,може евентуално един никелиран ролл-бар разглобяем за да не те спират куките,и едни хубави стопчета и фарчета-ама без лупу,зелено-бенбени хели и ти си човека с най якия голф...а да и едни метални копчета от ибей-Волфсбург едишън.Евентуално шито табло и без музика....евентуиално по-натам един друг мотор и си ти човека
Е то това кола ли би станало или състезателен автомобил който ще върши работа само за гонки? Най-малкото това изисква много пари пък и мотора не е кой знае какъв че баш корита и ролл-бари. Всеки си има собствена визия за колата аз лично харесвам заводските работи...на това голф-че аз казвам плитко рекаро, сивите джанти които е показал на предишната страница, спортно окачване и за капака най-евтино е а и при този цвят ще изглежда добре карбоново фолио.Черно/червена Хелла стопове също ще седят много добре както и опушени мигачи и другото са детайли...
П.П Това кафяво табло е много в стил 80-те...просто по колата има достатъчно работа че да нямаш време въпроси да задаваш
мисля че ще е по лесно с тези снимки да ми дадете вече съвет кои! 

Лъвчо написа:Сивите
..Да кажем че аз съм доволен от резултатите..остана още малко но ще я довърша утре...Взех си нови и стопчета които мисля още утре сутрин в работата да монтирам 
NenoW_99 написа:Сивите Жанти колега няма какво да говорим.Момото изобщо ми се струва няма да си ходи с цвета на колата.
...Спирам да зареждам газ,и тамън да тръгна момчето от бензиностанцията ми вика "Абе пич,погледни кфо става след тебе,бе"..аз поглеждам зад колата и гледам 1 линия вода която идва от много далече и стига до под колата ми...казах си.."ТФА НЕ Е ОТ МЕН,няма как да е " а той ми каза че кола не е била спирала от час поне
..едвам се прибрах...без грам водичка..опитах да сипа на бензиностанцията но безуспешно,докато наливах тя течеше...помислих си че е водна помпа и с мръсна газ на към нас..На следващия ден се заредих с 60 литра вода..слезнах при колата запалих и се опитах да стигна до работата...не успях...Обадих се да ме дръпнат.В сервиза огледах видях че не водна помпа..След не много дълго размишление сметнах че е по добре да сменя двигателя...Два дена по късно свалих моя двигател,оказа се че проблема е в 1 тапа зад ламаринката на ангренажа..(2лева)
...Говорих с няколко човека и си намерих двигател 1.8 ГТИ 112КОНЯ ел. инжекция (ПБ).Двигател,скорости,стъпков мотор,бензинова помпа,компютър и инсталация на скромната цена от 180 лева...двигателя вече е в коша...Помпата е закачена,само трябва да и се пусне ток...чакаме тези дни да го запалим да видя какъв ще е ефекта...ТРЯБВА МИ САМО ФИЛТЪРНА КУТИЯ С ДЕБИТОМЕР..Ако някои има нека пише..Много поздрави и до скоро включване

Потребители, разглеждащи този форум: eddyman и 26 госта