vackooo написа:resprom написа:A ako se dobavi nqkakva perla vav laka kakvo bi se polu4ilo?
може да пропишеш на Български
Написаното беше от телефона за което се извинявам!По повод перлите просто ми хрумна как ли би се получило.Поздрави
vackooo написа:resprom написа:A ako se dobavi nqkakva perla vav laka kakvo bi se polu4ilo?
resprom написа:vackooo написа:resprom написа:A ako se dobavi nqkakva perla vav laka kakvo bi se polu4ilo?
Написаното беше от телефона за което се извинявам!По повод перлите просто ми хрумна как ли би се получило.Поздрави
vackooo написа:resprom написа:vackooo написа:resprom написа:A ako se dobavi nqkakva perla vav laka kakvo bi se polu4ilo?
ми аз мисля че ще стане ефекта...
Пример:
Вземи черен мат и пръсни една бърза мъгла от 30см...т.е на места ще има черно на места полирано така предболагам ще стане и лака на места ще имаш полирано с лак на друга перла с лак...с една дума петниста хиена
dji dji написа:колеги ако кечето и парцалената шайба се захванат на високооборотна машина-ъглошлайф проблем ли,понеже имам едно малко кече което слагам на дрелка и трудно се одържа.и след като се мине с паста гои и филцовото кече,за парцалената използвали се друга паста.ако може последователноста да се обясни.
chakazulu написа:Един може би тъп въпрос. Болтовете на RM-а неръждавейка ли са или напротив?
Ако са, просто ще ги полирам. Ако не са, мисля да ги хромирам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта