Реших да си сменя хидравличната течност на колата, тъй като така и така разглабях турбо пътищата реших защо да не направя и това. Обаче след 2 дни като бях готов с турбо пътищата въобще забравих, за хидравличната течност. Иначе я източих по следният начин, източих със спринцовка старата течност(което беше черна м/у), след което откачих маркуча от помпата долу и източих всичко от там. После от маркучето на рейката с навиване на волана източих другата част. Естествено без да паля колата, само на контакт. Въртях така волана около 15 пъти.
След което налях течност догоре и почнах пак да въртя волана за да поеме, видях че свършва сипах отново догоре, повъртях още малко и реших пак да досипя до горе, и да имам едно на ум като паля колата.
Всичко хубаво дотук, обаче нещеш ли минаха се 2 дни докато си правя нещата по турбото и въобще забравих, че нещо съм правил по хидравликата. Запалих си колата слезнах под нея и след малко се чу яко стържене

Обаче !!!!!!!!!!!
Забелязах обаче следното, че помпата вие и по-точно все едно има въздух в нея

Помпата реално е работила няколко секунди с въздух, но аз си мисля много лоши неща с този шум

Ходих до Крушуна и обратно без никакви проблеми, а волана си е лекичък, като за Golf 4.
Доволен съм на всякаква помощ колеги. Искам да си реша проблема, защото не търпя проблеми по колата си.

Наистина моля поне този път някой да помогне и на мене