Поредното пропуснато от мен събитие, ама кво да правя - няма как да се разкъсам, а тази страст отдавна съм я заменил за друга, която ми доставя в пъти по-голямо удоволствие.
Пак има мрънкалници за силна музика, гюбеци и т.н.
Пак има мрънкане срещу Варненци - ЕВАЛА, значи пак са били на ниво

Zerga3GT написа:Какво се очаква на един АВТО събор.
Ще има пияни, прекъсвачи, музика от всякакво естество счупени кенефи и наточени бегачки.
Аз жена си не я водя на такива места един ден и детето си няма да заведа докато не му дойде времето.
(нищо лично към колежките)
Винаги има риск да стане беля щом има автомобили, може голфа да изключи от скорост и да ме смачка докато спя.
Аз за това ходя, да чуя моторен звън, клаксони и да се накиркинечя като свиня и да блокирам с моите хора. Ако исках да ми е на таман ей го Арбанаси през един баир за 100лв ше си седна в кръчмето и ще си легна в хотелчето.
Някой да ви е вързал със синжир да стойте, като не ви харесва портала и пътя.
morfei1 написа:Предпочитам шумни турбо-селски VW фенове, отколкото капризно-мълчаливи, псевдо VW фенчета.
Правете разлика между авто/мото събор и тих, спокоен, неделен, семеен пикник на палатки.
bobocamaro написа:Не ходете бе пичове, пето поредно жубилейно издание празнувате.
Формата Ви е ясен предварително, но пак сте отишли с ясното съзнание, че ви чакат клаксони и чочеци.
Тоест влече Ви, за там сте си.![]()
Да ревеш за нещо, което сам си причиняваш е......Самопораженско личностно разстройство, член 1-ви от трактовката.

Значи, какво забелязвам.
Човека Х ходи на VW събори от как ги има. Вилнее, пие, настъпва тая газ колкото държи...
Да, ама в един момент същия човек се жени, ражда му се детенце.
Да, ама идва поредния събор.. Жената няма да го пусне да отиде да вилнее, пък тя да гледа листопад 2 дни, а онова да й реве на главата. Абсурд просто. Ако чавето е във достатъчно напреднала възраст решението е ясно - отиват на пикник, мъжа да си начеша крастата и да се почувства ерген за 2 дни, пък жената ще е доволна, че я е разходил, а не я е заебал. Звучи идеално. Да, ама на поляната хората си правят кефа и реално погледнато най-тъпото място за едно такова детенце е сред пияни хора, CO2 изпарения и силна музика. Съответно мъжа и жената 2 дни тичат по малкото, вместо да си правят густото. На края се прибират изтощени, вместо заредени и трябва да има виновни, защото сме българи и винаги другите са ни виновни.
Чалгата! Тя е виновна! И алкохола!
Истината, поне според мен, е, че сте остарели. Никой не иска да приеме това като факт и бяга като дявол от тамян като чуе ЕГН.
Ако искате да сте сред поляните, ама и жената да не ви гледа криво, вземете я, вземете и детенце. Вземете си стая в някой хотел. Хем ще има баня, топла вода, храна, чисти чаршафи и т.н. През деня, докато още са читави хората отидете, направете някоя обиколка, вижте се с приятели, а вечерта, като стане нажежена обстановката се приберете мирно и тихо в хотела.
Другия вариант е да организирате събор за хора с деца.
Сори, никой не ви е виновен, че си имате детенце!
Хората отиват на това място да се забавляват и, да, щом не ви харесва - не ходете.