Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Мнениеот Ivailo » Вто 16 апр 2013 17:58

хаха :mhihi
Поредното пропуснато от мен събитие, ама кво да правя - няма как да се разкъсам, а тази страст отдавна съм я заменил за друга, която ми доставя в пъти по-голямо удоволствие.
Пак има мрънкалници за силна музика, гюбеци и т.н.
Пак има мрънкане срещу Варненци - ЕВАЛА, значи пак са били на ниво :bowdown Големи са и само ме е яд, че не съм бил там да се видя с тях :biggrin Липсвате ми!
Zerga3GT написа:Какво се очаква на един АВТО събор.
Ще има пияни, прекъсвачи, музика от всякакво естество счупени кенефи и наточени бегачки.
Аз жена си не я водя на такива места един ден и детето си няма да заведа докато не му дойде времето.
(нищо лично към колежките)
Винаги има риск да стане беля щом има автомобили, може голфа да изключи от скорост и да ме смачка докато спя.

Аз за това ходя, да чуя моторен звън, клаксони и да се накиркинечя като свиня и да блокирам с моите хора. Ако исках да ми е на таман ей го Арбанаси през един баир за 100лв ше си седна в кръчмето и ще си легна в хотелчето.

Някой да ви е вързал със синжир да стойте, като не ви харесва портала и пътя.

morfei1 написа:Предпочитам шумни турбо-селски VW фенове, отколкото капризно-мълчаливи, псевдо VW фенчета.

Правете разлика между авто/мото събор и тих, спокоен, неделен, семеен пикник на палатки.

bobocamaro написа:Не ходете бе пичове, пето поредно жубилейно издание празнувате.
Формата Ви е ясен предварително, но пак сте отишли с ясното съзнание, че ви чакат клаксони и чочеци.
Тоест влече Ви, за там сте си. :icon_lol
Да ревеш за нещо, което сам си причиняваш е......Самопораженско личностно разстройство, член 1-ви от трактовката. :mhihi

:bowdown :bowdown :bowdown

Значи, какво забелязвам.
Човека Х ходи на VW събори от как ги има. Вилнее, пие, настъпва тая газ колкото държи...
Да, ама в един момент същия човек се жени, ражда му се детенце.
Да, ама идва поредния събор.. Жената няма да го пусне да отиде да вилнее, пък тя да гледа листопад 2 дни, а онова да й реве на главата. Абсурд просто. Ако чавето е във достатъчно напреднала възраст решението е ясно - отиват на пикник, мъжа да си начеша крастата и да се почувства ерген за 2 дни, пък жената ще е доволна, че я е разходил, а не я е заебал. Звучи идеално. Да, ама на поляната хората си правят кефа и реално погледнато най-тъпото място за едно такова детенце е сред пияни хора, CO2 изпарения и силна музика. Съответно мъжа и жената 2 дни тичат по малкото, вместо да си правят густото. На края се прибират изтощени, вместо заредени и трябва да има виновни, защото сме българи и винаги другите са ни виновни.
Чалгата! Тя е виновна! И алкохола!

Истината, поне според мен, е, че сте остарели. Никой не иска да приеме това като факт и бяга като дявол от тамян като чуе ЕГН.

Ако искате да сте сред поляните, ама и жената да не ви гледа криво, вземете я, вземете и детенце. Вземете си стая в някой хотел. Хем ще има баня, топла вода, храна, чисти чаршафи и т.н. През деня, докато още са читави хората отидете, направете някоя обиколка, вижте се с приятели, а вечерта, като стане нажежена обстановката се приберете мирно и тихо в хотела.

Другия вариант е да организирате събор за хора с деца.

Сори, никой не ви е виновен, че си имате детенце!
Хората отиват на това място да се забавляват и, да, щом не ви харесва - не ходете.

Последна промяна от Pichaga на Вто 16 апр 2013 18:21, променено общо 1 път.
Причина: не е по темата

Потребителски аватар
zarka.zlobarka
Автомобил: Golf IV
Двигател: AGU
Контакти:

Мнениеот zarka.zlobarka » Вто 16 апр 2013 18:13

Най-сетне някой да открие картите. :bowdown :bowdown :bowdown
Всички се изкарахте големи моралисти и страдалци. Айде няма нужда. :th_up
Преувеличихте достатъчно, стига вече сте търсили сензация и скандал. :thumb_down

Последна промяна от Pichaga на Вто 16 апр 2013 18:22, променено общо 1 път.
Причина: не е по темата

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 16 апр 2013 18:21

апропо темата е отзиви за събора
добро
лошо
не е искрено и лично
спазвайте тематиката, а за волни съчинения в училище!

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Вто 16 апр 2013 18:37

Моите отзиви от "VWaterfalls 5 Jahre Jubi" са следните:

Организирането започна още след нова година.
След като определихме датите със Сашо,се обадих на Кмета на Община Летница.
Получихме позитивен отговор след което започнахме да действаме по намеренията които имахме,а те бяха следните:
Да поканим официалните представители за България на VW,AUDI,SEAT и ŠKODA
Както и да поканим фирми свързани с автомобилизма,които да участват със щандове.
Няма да обяснявам какво ни е коствало всичкото това "обикаляне" по фирми и т.н защото не искам да прозвучи като "оплакване" (тарикат мъж не писка,а балъка ептен)

От всичките проведени срещи,телефонни разговори се отзоваха:
:arrow www.SEAT.bg Благодарности на целия им екип и най-вече на господин Panayiotis Kolomvos.
(благодарение на който за догодина ще имаме и гости от съседна Гърция)

:arrow www.gumi-net.bg Благодарение на които имаше "мацки" както и карти за отстъпки които бяха раздадени сред "избраните"

:arrow www.metabond.bg Благодарим за медалите,както и за поканата да стана част от вашият екип.

:arrow www.diecastfinds.com Благодаря,че приехте поканата. Списанията които подарихте вече са зад граница.

:arrow www.speedy-tuning.com Благодарим,че се отзовахте на поканата,както и че се включихте с награда която отиде в най-големия "тунингар" с традиционните за него ламбо-дорс и неони.

Благодарим и на тези които поканихме,но се обадиха,че няма да успеят да присъстват: Автотехника (дилър на porsche.bg за гр.Плевен) www.skoda-auto.bg Георги Пенев от xenum.bg Пламен Панталеев както и на pitstopshop.eu VWclub.bg (които поканихме да участват със щанд с рекламни материали за които хората не спираха да ме питат,защо няма стикери на VWclub и т.н)

Благодарим и на всички които се отзоваха на поканите ни със Sashobas и до последния момент успяха да сглобят колите си и да вземат участие сред "избраните" от всички тях НАЙ-ГОЛЕМИ благодарности искам да изкажа към колегите от Румъния. (Саше,благодаря ти за настръхването което ми причини след като ми каза,че са на път за Крушуна)

ОГРОМНИ Благодарности към Александър Александров - Sashobas и неговото семейство което помага както със средства така и с труд,мъдри съвети и "сладки" изненади (от които още имам петна по ризата)

Благодарности и на всички хора които по един или друг начин бяха част от организацията.

И не на последно място Благодарности на всеки един присъстващ,независимо по какъв начин се веселите,без вас нямаше да празнуваме 5-то поредно събиране.

Единствено ми липсваха 2-ма човека Божидар Савов и Адриан Александров,единия влезе по спешност в болница заради бъбречна криза,а другия е на най-далечната част от Германия.

Поздрави на всички,ще се видим пак на "VWaterfalls" - шестака ;)

Последна промяна от Pironski на Вто 16 апр 2013 21:35, променено общо 1 път.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 16 апр 2013 18:43

Ivailo написа:хаха :mhihi
Поредното пропуснато от мен събитие, ама кво да правя - няма как да се разкъсам, а тази страст отдавна съм я заменил за друга, която ми доставя в пъти по-голямо удоволствие.
Пак има мрънкалници за силна музика, гюбеци и т.н.
Пак има мрънкане срещу Варненци - ЕВАЛА, значи пак са били на ниво :bowdown Големи са и само ме е яд, че не съм бил там да се видя с тях :biggrin Липсвате ми!

:bowdown :bowdown :bowdown

Значи, какво забелязвам.
Човека Х ходи на VW събори от как ги има. Вилнее, пие, настъпва тая газ колкото държи...
Да, ама в един момент същия човек се жени, ражда му се детенце.
Да, ама идва поредния събор.. Жената няма да го пусне да отиде да вилнее, пък тя да гледа листопад 2 дни, а онова да й реве на главата. Абсурд просто. Ако чавето е във достатъчно напреднала възраст решението е ясно - отиват на пикник, мъжа да си начеша крастата и да се почувства ерген за 2 дни, пък жената ще е доволна, че я е разходил, а не я е заебал. Звучи идеално. Да, ама на поляната хората си правят кефа и реално погледнато най-тъпото място за едно такова детенце е сред пияни хора, CO2 изпарения и силна музика. Съответно мъжа и жената 2 дни тичат по малкото, вместо да си правят густото. На края се прибират изтощени, вместо заредени и трябва да има виновни, защото сме българи и винаги другите са ни виновни.
Чалгата! Тя е виновна! И алкохола!

Истината, поне според мен, е, че сте остарели. Никой не иска да приеме това като факт и бяга като дявол от тамян като чуе ЕГН.

Ако искате да сте сред поляните, ама и жената да не ви гледа криво, вземете я, вземете и детенце. Вземете си стая в някой хотел. Хем ще има баня, топла вода, храна, чисти чаршафи и т.н. През деня, докато още са читави хората отидете, направете някоя обиколка, вижте се с приятели, а вечерта, като стане нажежена обстановката се приберете мирно и тихо в хотела.

Другия вариант е да организирате събор за хора с деца.

Сори, никой не ви е виновен, че си имате детенце!
Хората отиват на това място да се забавляват и, да, щом не ви харесва - не ходете.

С предчувствието, че ще получа почивка във форума, ще напиша нещо, което отдавна имам желание и се сдържах досега единствено от учивост.
ТИ СИ УВИДИТЕЛНО ГЛУПАВО МОМЧЕ, ИВО.
Много съжалявам, че точно ТИ си член на клуба и точно на теб се плаща да работиш по форума. Мястото ти е в заведение за слабоумни. Направо се чудя как някои толкова интелигентни членове на клуба и УС продължават да общуват с теб - умът ми не го побира, но сигурно си имат някаква причина ...

Последна промяна от Pichaga на Вто 16 апр 2013 18:56, променено общо 1 път.
Причина: апелирам, моля, призовавам да се държим възпитано и да пишем по темата

Потребителски аватар
donotdisturb
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот donotdisturb » Вто 16 апр 2013 19:01

А като толкова много се връзва според вас чалгата, гюбеците и пияните изцепки с хубавите коли започнете и клипчетата от съборите да ги правите на фона на чалга за да може да се пресъздаде истинската обстановка щом толкова ви харесва !
:no

Последна промяна от Pichaga на Вто 16 апр 2013 19:03, променено общо 1 път.
Причина: не е по темата!

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 16 апр 2013 19:03

Ivailo написа:Сори, никой не ви е виновен, че си имате детенце!
Голям си философ! Аз може ли да се забавлявам като ти скачам върху палатката докато спиш? Щото за мен примерно това би било супер забавно. Дори още по-забавно би било да се кача на автомобила ти и да скачам на предния капак и покрива, докато ги изравня да са на едно ниво. За други пък може да е забавно да ти шибнат по няколко чимбера и после и 2-3 шута и тупаници. Това ако не е забава! Нали са отишли да се забавляват хората на това място... Даже може направо да не чакаме събора а да дойдем у вас да се позабавляваме, а ти иди у съседите...

Всяко нещо си има граници и не разбирам защо някои хора си мислят, че другите трябва да ги търпят. Както вече написах, всеки може да се забавлява, стига да не пречи на другите. СЪБОР не значи задължително маанета, безредици, прекъсвачи в 2 през нощта. Не мисля, че това са единствените начини за забавление между хора, които спят. Щото ако са будни може и да се поместят като видят, че някой ще ги удари.

Толерантност е необходима! Тук не визирам само Крушуна, а всички организирани мероприятия.

За последните два събора миналата година този проблем беше решен като просто беше наета охрана, която охраняваше събитието. Като увеличи някой музиката - прави му се забележка. Като тръгне да форсира в 2 ч. или да кара колата на пистата или между палатките - взимат му се ключовете. Като не спазва правилата - бива помолен да напусне мероприятието.

Потребителски аватар
Dimitaki
Автомобил: Mitsubishi Lancer
Двигател: 4G63

Мнениеот Dimitaki » Вто 16 апр 2013 19:51

За поредна година,всички замесени в организацията на събитието си свършиха идеално работата-подредба на автомобили,щандове,програма и прочие.
Но просто не протече по най-приятния начин за мен-липсваха хора,с които си лафим винаги по тези събития и за това някак си,ми беше супер отнесено.
Мога за заключение да кажа-радвайте се на хубавото време,което беше,на красивата обстановка и на компанията в която сте били!

Потребителски аватар
koki4a150
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koki4a150 » Вто 16 апр 2013 20:17

Аз съм човекът, който управлява втората кола golf 3.5 кабрио в обиколката в 3.30h сутринта. Не смятам на никой да се извинявам. Ако някой има проблем с това, което съм направил да дойде и да ми го каже лично очи в очи. Обиколихме два пъти и ако на някой чак толкова му пречеше и имаше толкова смелост както се вижда от писаното до тук, щеше да стане и да изрази някакво мнение - да спрем или нещо подобно, което ние разбира се щяхме да уважим. Видяхме само хора при обиколката, които стояха с вдигнати палци и ни подкрепяха, защото всеки може да стои пред компютъра да пише и да е много силен на думи, но никой не излезе и не се възпротиви на място.
Иначе Събора беше супер, организацията беше на ниво, видяхме се с много приятели и познати, имаше много стойностни коли и се надявам догодина отново да се съберем. Изкарахме си много хубав уикенд.
... И обещавам да не минавам повече на клаксон покарй палатките ... :mhihi
Поздрави на организаторите!
:love.vwclub
п.с. Уважавам всички от форума
и без лоши чувства

Последна промяна от vasstop на Вто 16 апр 2013 23:20, променено общо 2 пъти.
Причина: !

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Вто 16 апр 2013 20:33

И очакваше някой да се вдигне от топлите, или не чак толкова топли завивки, сънен, и да дойде да ви каже нещо ли? Това ли чакахте? Някой да дойде да ви вдигне скандал?
Тези, които казваш, че са се кефили и са били с вдигнати палци, и едва ли не са ви се кланяли, мислиш ли, че са били в трезво състояние?
На теб приятно ли ще ти е, както спиш сладко, сладко, да се събудиш от обикалящи коли покрай палатката ти с надути клаксони?
Опа, забравих че ти дори не си бил на палатка...Не мислиш ли, че изказването ти е малко нагло?
Честно казано, в събота вечер селянията ми дойде в повече, и на следващия събор ще се замисля дали да остана на палатка вечерта.
Без лоши чувства.
Събора ми хареса като цяло, поздравявам организаторите!

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Вто 16 апр 2013 20:43

Ужас темата отиде на никаде и ще отиде направо в коша!!!!!

GLI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GLI » Вто 16 апр 2013 20:49

koki4a150 написа: Не смятам на никой да се извинявам. Ако някой има проблем с това, което съм направил да дойде и да ми го каже лично очи в очи.

Въъъъх, Варненска батка... :mhihi

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Вто 16 апр 2013 20:54

Колеги,бъркате концепцията на мероприятията!
Има си събитие на тунинговани,бързи автомобили-Калояново!
Има си събитие за изложение на ужким красиви автомобили-ФВ Клуб Фест!
Има събитие за скари,ядене,пиене и веселба-съборите насред къра!
Явно някой има нужда от тази справка и да си свири часовника!

Мен примерно не ми е приятно да ме будят в 8.30 сутринта!Не ми е приятно да ми трака някоя печка на главата,щото на някой му било студено!Като ще се оплакваме....
Айде по-сериозно 12 страници ревете като ученички!Друг бил на хапчета от нерви,щял правосъдие да раздава...Варненци ги изкарахте "ебати и утайките"...истината е,че някой явно толкова се е свил в черупката си,че вече не сме е да се усмихме и може само да плюе и заклеймява хората,които си правят густото!Както казах точно когато варненци бяха по колите започна да вали силно,иначе щяхме да се присламчим към купона! :icon_lol :beer Аз питам "интелигенцията" какво очаква от събитие с ядене и пиене?Ми да,ако имах техническата възможност щях да пусна 20 годишни сръбски парцали!Жалко,че в мрънкането сме най-добри...

Ако го погледнат от хубавата страна-така ще се почувстват по-млади макар и за една нощ! :mhihi

Последна промяна от Благовест на Вто 16 апр 2013 21:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Вто 16 апр 2013 21:09

Големи драми, мале мале ;)
На който му е голямо ЕГН-то, да заповяда в бус клуба. Повечето сме семейни с деца и съборите ни преминават без прекъсвачи, чалга и музика до сутринта. След полунощ намаляме музиката до минимум, седим си по масите и си говорим без да пречим на никой. Просто имаме такова разбиране за забавление.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 16 апр 2013 21:15

Варненците тази година бяха сравнително спокойни ,даже в последния момент разбрах ,че има веселие при тях!!!

Имаше 2ма индивиди ,които въртяха из поляната и заразлика от някои хора аз ще кажа кои са!
-Павликенски голф с ВТ номера Зелено-Черен цвят ,който накрая май роди.
-Габровска тъмна 2ка с запълнен заден капак ,който селянин(сори батко такъв си) раздаваше газ на мократа поляна ,точно като заваля и мислеше ,че е много забавен ,махнах ти да спреш ама нещо не благоволи :thumb_down

А други няколко:
-Хасковски черен Мерцедес Е-класа в Неделя изораваше поляната като луд(бате организирайте си ваши събори и си рушете ваше имущество).
-Сиво Ауди А3 също ореше здравата поляната неделя сутринта ,след като си тръгнаха повечето хора ,но не запомних регистрация.

Другите ,които разбрах на сутринта ,че са "обикаляли" без да застрашават ничий живот са Александрина,Волен и пича с черното варненско кабрио(не го познавам). Не знам какво са направили ,но аз спях с лице към поляната и супер леко(щом разговорите на хората от нашата група ме будеха) и не съм чул нито свирки ,нито нищо! Не знам какъв ви е проблема хора ,но и да съм чул ,най-много и аз да съм надул моят клаксон и да съм си го сложил в другия крачол, не съм отишъл на СПА или на почивка ,отишъл съм да не се наспя ,отишъл съм да се ЗАБАВЛЯВАМ! Разни селяни дет упрекват хората (даже дето не са и присъствали на мероприятието да замълчат!).

Отговорност не може да се търси от никой от организаторите ,единствено от горните рейсъро проявени хора :thumb_down :thumb_down Мисля ,че трябва да се направи едно списъче и такива "проявени" хора да бъдат лишени от такива мероприятия или ПОНЕ да се извинят тука лично на всички хора ,защото.... както виждат развалят цялостното мнение на хората за събора.

Не знам как чалгата или силната музика ,или пък прекъсвачите би пречила на нечия безопасност ,тъй че тея дет реват ,че музиката им била силна ,не пускали Моцарт или Чайковски ,или да свикнат ,или да не идват повече . Има една дума дет описва тези хора : Мрънкала :beer

Ако някой иска да допълни някой друг такъв индивид ,да пише или тук или на ЛС !

Последна промяна от Gigabyte на Вто 16 апр 2013 21:18, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Организационен”