Бях приел предизвикателство от lingerov да не пиша до събора и спечелих :)
Ама незнам кво....два стопа черна хелла май :)
Предницата я разколачих за да си сменя радиатора...ама вие тука не търпите трябва все да знаете :)
сложих по-голям уж от 2Е та това наложи и смяната на Очиларката и за двете огромни благодарности на Gigabyte, дано да ти е харесало вискито :)
Още преди тва се здобих с 4 броя джанти
Artec PA , 4x100 17x8 ET60 + 4 броя алуминиеви фланци RH 25mm и дойдохме на ет35...на по-малко отпред ще опират в гайките на койловете

После минаха на полиране на бордовете и фолиране на средите, понеже в студа немаше къде да го боядисам а и исках предварително да видя цвета който съм решил дали ще седи на колата.

Благодарности на lingerov за де ми ги мъкна една по една от Стара Загора до Велико Търново цяла зима ;)...дано ти е харесала дупката на тавана :D :D :D :D

Реших да ги обуя с 205/40/17, че по-лесно се намират....завбъдеще може да има 195-ци ама ще видим дали ще имам пари :)

И се получи това от тях

Реших проблема с накрайника на гърнето......като смених оригиналното гърне със SuperSprint

Изпадна и още нещо интересно, задна добавка Zender, която исках да сложа за водопадите...ама пусто време не спря да вали и не ми нямаше как да я боядисам.

Благодарение на Zerga3GT пък имам филтър на купето, който също чака монтаж
Непосредствено преди събора.....тоест вечерта преди него пък разпилях цялото окачване и смених всичко по-предницата, че 8 години там нищо не бях пипал....повечето нещта които свалих бяха здрави...ама пусти мерак :)
Все ме караха да сложа широк нож...ама мене ми е много скучен, затова с доста мъки натиках един от Seat Cordoba SX

Благодаря на Kokobraiz за тая снимка, че аз така и не съм снимал нищо почти :)
За напред плановете са да си отворя мотора....и да си ревизирам главата, че първи цилиндър хич го нема и същевременно да си сложа вал от 2Е + капака на клапаните и там другите му глпости покрай него.
Колата трябва да слезе още надоло...ама тепърва ще го мисля, как колко и защо :) че тея батали си искат мястото, а аз съм със сток вежди
И да завърша с две три снимки от водопадите
10x to madcap

10x to Ventix

Тази мисля, че е от един много голям човек за мен с един АБФ натикан във 2ка гти със нечовешки прекъсвач и огромни железни джанти :)

И накрая, но не на последно място......didoriginal

Тва е то засега.....нема бора духалки, нема цветна навигация, кабелите са евтини. ама бива като за аматьор