Golf Mk3 1992 ААМ - SilberGrau
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Re: Golf Mk3 1992 ААМ - SilberGrau
Не съм такъв човек... :) Не мисля злото на никому и не обичам да правя скандали
Поздрави ,пък то тези хора рано или късно се издънват сами 

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Gigabyte написа:Не съм такъв човек... :) Не мисля злото на никому и не обичам да правя скандалиПоздрави ,пък то тези хора рано или късно се издънват сами
какво означава това...?!
Споменаваш,че така и така,но не си такъв да кажеш кои?
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
Е**си хората
излагацията е пълна 
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Просто автора трябваше да напише каква е идеята на снимката и всичко щеше да е наред 
-
Калоян Крумов
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Бях приел предизвикателство от lingerov да не пиша до събора и спечелих :)
Ама незнам кво....два стопа черна хелла май :)
Предницата я разколачих за да си сменя радиатора...ама вие тука не търпите трябва все да знаете :)
сложих по-голям уж от 2Е та това наложи и смяната на Очиларката и за двете огромни благодарности на Gigabyte, дано да ти е харесало вискито :)
Още преди тва се здобих с 4 броя джанти
Artec PA , 4x100 17x8 ET60 + 4 броя алуминиеви фланци RH 25mm и дойдохме на ет35...на по-малко отпред ще опират в гайките на койловете

После минаха на полиране на бордовете и фолиране на средите, понеже в студа немаше къде да го боядисам а и исках предварително да видя цвета който съм решил дали ще седи на колата.

Благодарности на lingerov за де ми ги мъкна една по една от Стара Загора до Велико Търново цяла зима ;)...дано ти е харесала дупката на тавана :D :D :D :D

Реших да ги обуя с 205/40/17, че по-лесно се намират....завбъдеще може да има 195-ци ама ще видим дали ще имам пари :)

И се получи това от тях

Реших проблема с накрайника на гърнето......като смених оригиналното гърне със SuperSprint

Изпадна и още нещо интересно, задна добавка Zender, която исках да сложа за водопадите...ама пусто време не спря да вали и не ми нямаше как да я боядисам.

Благодарение на Zerga3GT пък имам филтър на купето, който също чака монтаж
Непосредствено преди събора.....тоест вечерта преди него пък разпилях цялото окачване и смених всичко по-предницата, че 8 години там нищо не бях пипал....повечето нещта които свалих бяха здрави...ама пусти мерак :)
Все ме караха да сложа широк нож...ама мене ми е много скучен, затова с доста мъки натиках един от Seat Cordoba SX

Благодаря на Kokobraiz за тая снимка, че аз така и не съм снимал нищо почти :)
За напред плановете са да си отворя мотора....и да си ревизирам главата, че първи цилиндър хич го нема и същевременно да си сложа вал от 2Е + капака на клапаните и там другите му глпости покрай него.
Колата трябва да слезе още надоло...ама тепърва ще го мисля, как колко и защо :) че тея батали си искат мястото, а аз съм със сток вежди
И да завърша с две три снимки от водопадите
10x to madcap

10x to Ventix

Тази мисля, че е от един много голям човек за мен с един АБФ натикан във 2ка гти със нечовешки прекъсвач и огромни железни джанти :)

И накрая, но не на последно място......didoriginal

Тва е то засега.....нема бора духалки, нема цветна навигация, кабелите са евтини. ама бива като за аматьор
Ама незнам кво....два стопа черна хелла май :)
Предницата я разколачих за да си сменя радиатора...ама вие тука не търпите трябва все да знаете :)
сложих по-голям уж от 2Е та това наложи и смяната на Очиларката и за двете огромни благодарности на Gigabyte, дано да ти е харесало вискито :)
Още преди тва се здобих с 4 броя джанти
Artec PA , 4x100 17x8 ET60 + 4 броя алуминиеви фланци RH 25mm и дойдохме на ет35...на по-малко отпред ще опират в гайките на койловете

После минаха на полиране на бордовете и фолиране на средите, понеже в студа немаше къде да го боядисам а и исках предварително да видя цвета който съм решил дали ще седи на колата.

Благодарности на lingerov за де ми ги мъкна една по една от Стара Загора до Велико Търново цяла зима ;)...дано ти е харесала дупката на тавана :D :D :D :D

Реших да ги обуя с 205/40/17, че по-лесно се намират....завбъдеще може да има 195-ци ама ще видим дали ще имам пари :)

И се получи това от тях

Реших проблема с накрайника на гърнето......като смених оригиналното гърне със SuperSprint

Изпадна и още нещо интересно, задна добавка Zender, която исках да сложа за водопадите...ама пусто време не спря да вали и не ми нямаше как да я боядисам.

Благодарение на Zerga3GT пък имам филтър на купето, който също чака монтаж
Непосредствено преди събора.....тоест вечерта преди него пък разпилях цялото окачване и смених всичко по-предницата, че 8 години там нищо не бях пипал....повечето нещта които свалих бяха здрави...ама пусти мерак :)
Все ме караха да сложа широк нож...ама мене ми е много скучен, затова с доста мъки натиках един от Seat Cordoba SX

Благодаря на Kokobraiz за тая снимка, че аз така и не съм снимал нищо почти :)
За напред плановете са да си отворя мотора....и да си ревизирам главата, че първи цилиндър хич го нема и същевременно да си сложа вал от 2Е + капака на клапаните и там другите му глпости покрай него.
Колата трябва да слезе още надоло...ама тепърва ще го мисля, как колко и защо :) че тея батали си искат мястото, а аз съм със сток вежди
И да завърша с две три снимки от водопадите
10x to madcap

10x to Ventix

Тази мисля, че е от един много голям човек за мен с един АБФ натикан във 2ка гти със нечовешки прекъсвач и огромни железни джанти :)

И накрая, но не на последно място......didoriginal

Тва е то засега.....нема бора духалки, нема цветна навигация, кабелите са евтини. ама бива като за аматьор
- ZeroCool
- Контакти:
А и разкарах гадните кристални мигачи от калниците и сложих бели .....благодарение на Виктор...амам как се пише у форумя идея си нямам, не е лошо да ми спомене на лично :)
Аз също направих така и сега много съм доволен Вентото придоби съвсем различен вид. Както казват колегите по горе голяма играчка падна но определено си заслужава. после много ще се радваш на ръкоделието си.
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
ZeroCool написа:А и разкарах гадните кристални мигачи от калниците и сложих бели .....благодарение на Виктор...амам как се пише у форумя идея си нямам, не е лошо да ми спомене на лично :)
GLI се пише

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Абе,какво ще рече аматьор?То всички сме аматьори малко или много,просто някои се вземат за нещо повече и трудно се говори после с тях
Екстра се получават нещата при теб и няма втора 3-ка като твоята
Живи и здрави някой път може да се засечем на някой събор
Екстра се получават нещата при теб и няма втора 3-ка като твоята Живи и здрави някой път може да се засечем на някой събор

Gigabyte написа:ZeroCool написа:А и разкарах гадните кристални мигачи от калниците и сложих бели .....благодарение на Виктор...амам как се пише у форумя идея си нямам, не е лошо да ми спомене на лично :)
GLI се пише
Тъй, тъй...
Радвам се, че ти харесват мигачите
Колата е уникална, много свежа, различна и стилна, а това, което най-много ме радва е, че си правиш всичко сам по нея, за което
За аматьор не знам, ама давай все така п.п. Кога пак ще се сБИРАме ...?

- ZeroCool
- Контакти:
Bai Sando ади де......аз всеки път като дойде събор те питам дали ше идеш.....ти все правиш ремонт вкъщи :) :) :)
GLI.....ако сте навити...скоро може да има едно мероприятие :)
Когато уточним датата, ще получите специални покани :)
GLI.....ако сте навити...скоро може да има едно мероприятие :)
Когато уточним датата, ще получите специални покани :)
- golf_ maniak
- Автомобил: Голф 3 16в
- Двигател: Абф
Ето една и от мен.

- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
Много е свеж цвета на джантите а и определено отива на тъмно сивия ти красавец

- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008