Измамника "kircheto" пазете се!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Измамника "kircheto" пазете се!

Мнениеот feniksgod » Пон 22 апр 2013 12:16

Здравейте колеги, ще споделя една нерадостна вест за мен и радостна за някои хора :thumb_down . На 17.04.2013 се обадих на следният телефон: 0878-21-80-00 . От там ми казаха, да звънна на 0878-21-87-50. Дигна ми един господин и му казах, че желая да закупя R32 километража full fis. Попитах всичко наред ли е с него, с фиса и тъй нататък. Предложих тъй като моето табло е R32 Half Fis, желае ли да направим бартер и да смъкне цената. Съгласи се, моя километраж + 200лв. от мене. Казах му, че ще премисля и ще звънна примерно утре. Звъннах на 18.04.2013 на телефона 0878-21-87-50 и потвърдих сделката. Още същият ден, той предложи да се видим и да направим сделката. Съгласих се, мястото което каза да бъде извършената сделка е при колегата "Vladko" от нашият форум, съгласих се. След като пристигнах, от дума на дума се разбра, че това бил "kircheto". Тъй като закъснях с 10 минути, Владко ми пусна таблото да светне. След което ми го даде и тъй като имаше работа и знаеше, че преди сам си обучавал таблата. Ме попита дали мога да се справя сам. Отговора ми беше, че що годе да, правил съм го преди 6 месеца последно, но ще се опитам. Паркирах си колата. Извадих му на Киро пин кода на моето табло, за да му е по-лесно да го продаде после. След което, закачих неговото извадих пин кода му, но на последната стъпка с адаптацията на ключа излезе някакъв проблем. Ключа не искаше да се обучи :gruebel . Звъннахме на Владко да дойде да помогне. За няколко минути го направи да работи. Разплатихме се и тръгнах. Минах 5 метра, и звъннах на Киро да му кажа, че стрелката на скоростомера насича. Той директно отцепи: "Аз вече не съм там звънкай на Владко оправяйте се........ има полицаи затварям". Отидох директно при Владко, м/у не се бяха минали и 5 минути, не знам как въпросният Киро си беше тръгнал толкова бързо. Владко каза, че си има работа не може да се занимае в момента да му звънна след 2 дни. Стана ми неудобно леко тъй като беше 19:30 и си тръгнах. На следващият ден отварям таблото и гледам хоп xtuners плака R32. Викам си чудо голямо. Оправих си стрелката.
Обаче не щеш ли се оказа, че таблото не отчита правилно и километрите и оборотомера.
Звъня на г-н Киро, минали са се 24 часа от нашата сделка. Обяснявам му, че си искам таблото тъй като нещата не са такива каквито казваше и му се ИЗВИНЯВАМ АЗ. Той ми каза, че таблото ми било продадено вече и не било в него. След което, го попитах тогава какво правим да предложи.
....
Киро": "нищо какво да правиме".
Моя отговор : "Добре, ето аз казвам искам си парите(дадох му фактура на таблото, колко струва)или нещо което е читаво"
Киро: "Не, не....... аз пари няма да дам каквото и да стане"
.............. нататък не ми се продължава, само казах, че ще съобщя на екипа на vwclub.bg. Отговора беше: "прави каквото искаш"

Нека всеки сам си направи изводите за този измамник и подлец. Докато бяхме в колата ми, само ми предлагаше разни неща да съм си бил купил от него.............. такъв мизерник наистина не познавах досега.
Ето с какви никове и телефони е известен:

kirilex
kircheto
golf_4GTI
Joro_VRTT
n.velkov
georgi_one
golf_tuning1
sk.
scbroodwar
grinch.sc

0878218750
0878218000

Благодаря на vwclub, за инфото относно никовете и телефоните. Правете сметка щом този човек, се регистрира толкова много пъти и гледа постоянно да е с различен телефон. Дали желае да ви продаде нещо "свястно" или желае да ми прекара здраво.

P.S Бих искал да помоля ако тук сред нас има адвокати. Би ли казал, дали може да се направи нещо по въпроса. Пределно ясно ми, е че такъв тип сделка няма как да е законно защитена, но дали случайно няма нещо в закона, за което някой по умен да се сеща. :gruebel
Искам и да благодаря на колегата Vladko, за разбирането от негова страна. Тъй като някои хора се опитаха да ни скарат :banghead , благодаря за разбирането отново.

Последна промяна от feniksgod на Пон 22 апр 2013 13:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Re: Измамника "kircheto" ПАЗЕТЕ СЕ !!!

Мнениеот Vizor » Пон 22 апр 2013 12:37

Следващия път като пускате такава тема НЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ ЧУЖДИ ТЕЛЕФОНИ В НЕЯ!
Поне един от телефоните изписани тук НЕ Е НЕГОВ, а на съвсем друг човек! Това какво vwclub.bg си мисли е друга бира вече. Изтрийте по-добре телефоните, защото ако моя телефон цъфне така в някоя тема мисля, че няма да ми е супер приятно.

Осведомете се преди да правите такива работи. Ако не можете да докажете, че телефоните са негови НЕ ГИ ПУСКАЙТЕ!
За случката нямам коментар, а и слабо ме интересува. Просто видях телефон на приятел, който НЕ Е КИРО (макар, че и него познавам, но това е съвсем друг въпрос).

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Пон 22 апр 2013 12:45

Мен пък слабо ме интересува,че ще ти стане неприятно ако си видиш номера,да стоят и да се гледат и от другите щом ги е написал в обявите си тези номера.

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Пон 22 апр 2013 12:45

И като го познаваш какъв ти е коментара?

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пон 22 апр 2013 12:54

негови или не няма значение, въпросът е дали той ги използва да злоупотребява с тях.

(собствениците да си правят сметката на кой си предоставят телефоните, то като с колата, дали я даваш на всеки да се снима по спиид камерите)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 22 апр 2013 13:11

zografski написа:И като го познаваш какъв ти е коментара?

Буквално ли? През оная работа ми е какво продава той си носи последствията. (както казва Василцифричката.. trans penis dursales)

0884839000 - Радо!

Звъннете и проверете. Някои неща просто ги е продавал Радо наистина от неговата кола, но както и да е. Имайте предвид, че този номер НЕ Е на Кирил.

Потребителски аватар
Tipsy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tipsy » Пон 22 апр 2013 13:25

Добре де, agu-то е до 260км/ч и 7000 оборота, не виждам как ще се бодне табло до 300км/ч и 8000оборота/ако не се лъжа/ и ще се очаква да започне да показва точно.
Ако беше толкова лесно аз отдавна да съм си сменил таблото/без фис и без кан/ с такова с половин фис/което по дефоут е по кан/. И понеже аз не ги разбирам толкова нещата същото това табло по кан с половин фис го пратих на човек с agu мотор, който каза, че неговата е по кан/оказа се, че не е/ и на него също не можаха да му го направят да показват всички стойности.

На Киро съм му продавал неща и съм купувал от него и като продавач и купувач съм нямал проблеми.

Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Мнениеот feniksgod » Пон 22 апр 2013 13:44

Имах табло до 300км/ч и си работеше СУПЕР и КАН си имам. Моето табло ми беше ВЗЕТО с измама. Това табло което даде Киро просто е обикновено с плака отгоре. ИЗМАМА се нарича това, поне да имаше читав EEPROM. Не беше болка за умиране.
За разлика от теб аз нещата при таблата малко или много знам как стоят.
Това, че ти си нямал проблем не означава нищо. Не съм първият нито последният измамен от този човек.
Ако ще го защитаваш и ще говориш от негово име си подготви добри доводи. Защото доста хора ми се оплакаха от него. Друго, което е защо се подвизава с други никове. Друго, защо ми разправя, че давал пари на Владко ЗАРАДИ МЕН. Аз се чух с Владко и нещата, които ми каза, бяха коренно различни от тези, който Киро каза. Кой ме лъже Владко, който ми е правил не една услуга или някакъв непознат за мен, който ми обяснява, как таблото работи, това че не отчита правилно е друга тема.
P.S Наглостта му е голяма.
Vizor извинявай човек :c020 . Прав си наистина другите телефони не са проверени лично от мен. Затова оставям двата лично проверени от мен.

Радослав Стефанов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Радослав Стефанов » Пон 22 апр 2013 14:33

Такаа...
първо, знам че съобщенията се преглеждат първо от модератор, когато става въпрос за нови потребители и настоявам мнението ми да бъде постнато, тъй като всеки има право да се защити ;)

Второ и по-важно,
точно мен можете спокойно да ме изтриете от списъка с измамниците! Да, пускал съм обяви от името на Кирчето, но това не ме прави измамник. Надявам се не е нужно да влизаме в пререкания относно това ;)
scbroodwar също е мой ник, който ползвах само за четене и дори не съм влизал в търговския отдел.

p.s не се сърдя на колега, който е пуснал темата, а на модераторския екип, който поства насам натам никове и номера. И смятам, че е крайно време да ми отключите поне единия ник, за да мога да бъда полезен на новите потребители ;)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 22 апр 2013 14:57

Радослав Стефанов написа:p.s не се сърдя на колега, който е пуснал темата, а на модераторския екип, който поства насам натам никове и номера. И смятам, че е крайно време да ми отключите поне единия ник, за да мога да бъда полезен на новите потребители ;)
Моля посочи един пост на модератор, където са дадени никове и номера?
И кои са всичките ти никове, може и на ЛС.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 22 апр 2013 15:03

Радослав Стефанов написа: И смятам, че е крайно време да ми отключите поне единия ник, за да мога да бъда полезен на новите потребители ;)

Полезен, помагайки им да се снабдят с уникалните и редки части на kircheto ли? :rolleyes

Радослав Стефанов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Радослав Стефанов » Пон 22 апр 2013 15:09

Ами тази информация, която е добарал юзъра не е дошла от нерегистриран потребител и едва ли я е събрал сам и едва ли е дошла от нерегистриран потребител. Гаранция някой хитър модератор му е ударил едно рамо.
В момента моят телефон отсъства, но оставам с впечатлението, че е бил споменаван ;)

Моят ник е sk., вторият който ползвах само за четене е scbroodwar.

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 22 апр 2013 15:17

Радослав Стефанов написа:Ами тази информация, която е добарал юзъра не е дошла от нерегистриран потребител и едва ли я е събрал сам и едва ли е дошла от нерегистриран потребител. Гаранция някой хитър модератор му е ударил едно рамо.
В момента моят телефон отсъства, но оставам с впечатлението, че е бил споменаван ;)

Моят ник е sk., вторият който ползвах само за четене е scbroodwar.

абе да питам на мен аджеба за 8 години в тоя форум, защо не ми се е налагало да имам втори ник ?. Какви са тея блещовелици за никове за четене и писане ? Само пенсиите имат някакви такива системи за очила за близко , далече , и други за скиване на червените бюлетини.

Потребителски аватар
p.kolev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот p.kolev » Пон 22 апр 2013 15:26

Колега, аз се опраих от същия човек със същия проблем. Купих си табло "уж" edition tacho с half fis. Когато пристигна, не го огледах добре във еконта, само видях, че има една драскотина отпред на стъклото, но си казах, че ще сложа мойто стъкло на неговия километраж и готово. След това, когато почнах да го монтирвам, се загледах, че всъщност това е нормално табло, просто със сменена плака и добавени хромирани рингове(които в прочем бяха доста изтъркани и некадърно лепнати и километрите от 0 до 260 вървяха през 10) Когато му се обадих, каза че няма никакъв шанс да му го върна. А впречем и аз когато се обадих на първия телефон вдигна майка му и каза, че бил на работа и ми даде друг номер да се обадя... А преди 2 седмици, от същия user си купих трилъчев волан и нещата бяха ок. А цената, за която купих уж edition tacho-то със сигурност можех да си купя истинско такова - 150лв...

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 22 апр 2013 15:34

Радослав Стефанов написа:...
точно мен можете спокойно да ме изтриете от списъка с измамниците! Да, пускал съм обяви от името на Кирчето, но това не ме прави измамник. ...

А какъв те прави? Дева Мария? Предлагам да се разкараш и да отидеш да защитаваш несправедливо опетнената си чест някъде другаде!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”