Здравейте колеги, ще споделя една нерадостна вест за мен и радостна за някои хора

. На 17.04.2013 се обадих на следният телефон:
0878-21-80-00 . От там ми казаха, да звънна на
0878-21-87-50. Дигна ми един господин и му казах, че желая да закупя R32 километража full fis. Попитах всичко наред ли е с него, с фиса и тъй нататък. Предложих тъй като моето табло е R32 Half Fis, желае ли да направим бартер и да смъкне цената. Съгласи се, моя километраж + 200лв. от мене. Казах му, че ще премисля и ще звънна примерно утре. Звъннах на 18.04.2013 на телефона
0878-21-87-50 и потвърдих сделката. Още същият ден, той предложи да се видим и да направим сделката. Съгласих се, мястото което каза да бъде извършената сделка е при колегата "Vladko" от нашият форум, съгласих се. След като пристигнах, от дума на дума се разбра, че това бил "kircheto". Тъй като закъснях с 10 минути, Владко ми пусна таблото да светне. След което ми го даде и тъй като имаше работа и знаеше, че преди сам си обучавал таблата. Ме попита дали мога да се справя сам. Отговора ми беше, че що годе да, правил съм го преди 6 месеца последно, но ще се опитам. Паркирах си колата. Извадих му на Киро пин кода на моето табло, за да му е по-лесно да го продаде после. След което, закачих неговото извадих пин кода му, но на последната стъпка с адаптацията на ключа излезе някакъв проблем. Ключа не искаше да се обучи

. Звъннахме на Владко да дойде да помогне. За няколко минути го направи да работи. Разплатихме се и тръгнах. Минах 5 метра, и звъннах на Киро да му кажа, че стрелката на скоростомера насича. Той директно отцепи: "Аз вече не съм там звънкай на Владко оправяйте се........ има полицаи затварям". Отидох директно при Владко, м/у не се бяха минали и 5 минути, не знам как въпросният Киро си беше тръгнал толкова бързо. Владко каза, че си има работа не може да се занимае в момента да му звънна след 2 дни. Стана ми неудобно леко тъй като беше 19:30 и си тръгнах. На следващият ден отварям таблото и гледам хоп xtuners плака R32. Викам си чудо голямо. Оправих си стрелката.
Обаче не щеш ли се оказа, че таблото не отчита правилно и километрите и оборотомера.
Звъня на г-н Киро, минали са се 24 часа от нашата сделка. Обяснявам му, че си искам таблото тъй като нещата не са такива каквито казваше и му се ИЗВИНЯВАМ АЗ. Той ми каза, че таблото ми било продадено вече и не било в него. След което, го попитах тогава какво правим да предложи.
....
Киро": "нищо какво да правиме".
Моя отговор : "Добре, ето аз казвам искам си парите(дадох му фактура на таблото, колко струва)или нещо което е читаво"
Киро: "Не, не....... аз пари няма да дам каквото и да стане"
.............. нататък не ми се продължава, само казах, че ще съобщя на екипа на vwclub.bg. Отговора беше: "прави каквото искаш"
Нека всеки сам си направи изводите за този измамник и подлец. Докато бяхме в колата ми, само ми предлагаше разни неща да съм си бил купил от него.............. такъв мизерник наистина не познавах досега.
Ето с какви никове и телефони е известен:
kirilex
kircheto
golf_4GTI
Joro_VRTT
n.velkov
georgi_one
golf_tuning1
sk.
scbroodwar
grinch.sc
0878218750
0878218000Благодаря на vwclub, за инфото относно никовете и телефоните. Правете сметка щом този човек, се регистрира толкова много пъти и гледа постоянно да е с различен телефон. Дали желае да ви продаде нещо "свястно" или желае да ми прекара здраво.
P.S Бих искал да помоля ако тук сред нас има адвокати. Би ли казал, дали може да се направи нещо по въпроса. Пределно ясно ми, е че такъв тип сделка няма как да е законно защитена, но дали случайно няма нещо в закона, за което някой по умен да се сеща.

Искам и да благодаря на колегата
Vladko, за разбирането от негова страна. Тъй като някои хора се опитаха да ни скарат

, благодаря за разбирането отново.