Измамника "kircheto" пазете се!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Re: Измамника "kircheto" ПАЗЕТЕ СЕ !!!

Мнениеот ktamen » Пон 22 апр 2013 15:40

Stoi написа:
Радослав Стефанов написа:
Моят ник е sk., вторият който ползвах само за четене е scbroodwar.

абе да питам на мен аджеба за 8 години в тоя форум, защо не ми се е налагало да имам втори ник ?. Какви са тея блещовелици за никове за четене и писане ? Само пенсиите имат някакви такива системи за очила за близко , далече , и други за скиване на червените бюлетини.

:th_up
Отдавна не съм чел правилата, ама не вярвам да са разрешили всеки да си има по няколко ника.
Единственото обяснение за нужда от повече от един ник е някаква измама, поне аз не се сещам за друга причина.

Потребителски аватар
altray
Автомобил: VW High Up
Двигател:

Мнениеот altray » Пон 22 апр 2013 15:47

Нали си му видял колата ? Намери я, намери и шест павета. Не дадеш ли урок, след теб ще си изпати друг.

А за тези дето са му дружки, да не реват много ... подбирайте си аверите, че миризмата лесно се лепи.

Радослав Стефанов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Радослав Стефанов » Пон 22 апр 2013 15:50

Прави ме човек, който не се крие зад никове. Прави ме човек, които можеш да откриеш по форумните сбирки на Ауди Клуб България, по пистите и прочие. Човек, който застава зад приятелите си, не зависимо дали някой модератор ги е баннал или не ;) Никога не съм отказвал помощ на нови потребители и винаги съм давал от себе си каквото мога за хората, които знаят по-малко от мен. Та дори имам и мнения с кое как се прави в силовия тунинг на 1.8Т, което ако на някой бесен мод му щукне и направи "важно" може да спести едни 3-4 хиляди лева на някой новодошъл тук ;)

Отделно, аз фалшиви части не продавам, защото предпочитам да прецакам себе си пред другите. А отделно, че дори 1 000лв, каквато е цената на една турбина, не са нещо кой знае какво, че да си заслужава да се занимаваш с измами и прочие ;)

И последно би било добре да не си говорим с толкова остър тон, тъй като всички можем да го използваме, но масово се съобразяваме ;)

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пон 22 апр 2013 15:56

Ами той kircheto е наш "виден съфорумец" бре! Присъстваше не един от VW Fest -овете. Колата му я имаше и на клубен календар.... Повече нищо не мога да кажа. Не го познава толкова.

Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Мнениеот feniksgod » Пон 22 апр 2013 15:59

Радослав Стефанов написа:.........Да, пускал съм обяви от името на Кирчето, но това не ме прави измамник. Надявам се не е нужно да влизаме в пререкания относно това ;)............

Абсолютно съм съгласен. Не може някой да те определя по думи или действия на трети лица. :th_up
За мен лично просто обаче, не трябва да се пускат обяви от името на някой друг. Преди известно време бях доста голям фен на компютрите. В форума на HardwareBG заради точно такива случай не беше позволено пускане на обяви, от приятели на приятели и прочие.
Всеки сам си носи отговорността. Мисля, че ще е добра идея да се въведе и в vwclub.bg това правилно, явно просто заради такива случаи. Искам да кажа, че казвам това като препоръка, не като упрек. Ни най-малко желания да упреквам някого, освен Киро.

neon написа:Ами той kircheto е наш "виден съфорумец" бре! Присъстваше не един от VW Fest -овете. Колата му я имаше и на клубен календар.... Повече нищо не мога да кажа. Не го познава толкова.

Той човека е супер фен ясно е. Просто като става въпрос за търговия и бизнес, нещата опират до друго ниво.

p.kolev написа:Колега, аз се опраих от същия човек със същия проблем. Купих си табло "уж" edition tacho с half fis. Когато пристигна, не го огледах добре във еконта, само видях, че има една драскотина отпред на стъклото, но си казах, че ще сложа мойто стъкло на неговия километраж и готово. След това, когато почнах да го монтирвам, се загледах, че всъщност това е нормално табло, просто със сменена плака и добавени хромирани рингове(които в прочем бяха доста изтъркани и некадърно лепнати и километрите от 0 до 260 вървяха през 10) Когато му се обадих, каза че няма никакъв шанс да му го върна. А впречем и аз когато се обадих на първия телефон вдигна майка му и каза, че бил на работа и ми даде друг номер да се обадя... А преди 2 седмици, от същия user си купих трилъчев волан и нещата бяха ок. А цената, за която купих уж edition tacho-то със сигурност можех да си купя истинско такова - 150лв...

Уби ме направо. Я да си направим номерца на излъганите от Киро :neutral .

Признавам го обаче, работих като търговец и съм виждал какво правят колеги и шефове. Просто когато номера може да мине и да бъдете ****(измислите си нещо на звездичките :icon_lol ) минава, когато не може да мине номера, не може. Истината е, че Киро може да бъде един страхотен продавач-консултант в Plesio примерно.

Радослав Стефанов написа:............., който застава зад приятелите си.......

По думите ти съдя, че си човек на място и държиш на приятелите си. Явно познаваш Киро по-добре от мене това е ясно. Замисли се обаче, ако не го познаваше това, което четеш как ти се струва. Стой зад приятелите си, но внимавай такива приятели са опасни хора.

Последна промяна от feniksgod на Пон 22 апр 2013 16:09, променено общо 2 пъти.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 22 апр 2013 16:03

Радослав Стефанов написа:Прави ме човек, който не се крие зад никове. ...

"Покрай сухото гори и мокрото". Не те познавам, но, щом подкрепяш и наричаш свои приятели хора, които очевидно са некоректни, получаваш същото отношение. Справедливо е, нали?
Още веднъж предлагам да идеш другаде да защитаваш името и честта си! Аз съм се нагледал на некоректни хора във форума и нямам нужда нито от тях, нито от приятелите им.
Приятен ден и успех в Ауди форума!

Потребителски аватар
feniksgod

Мнениеот feniksgod » Пон 22 апр 2013 16:12

altray написа:Нали си му видял колата ? Намери я, намери и шест павета. Не дадеш ли урок, след теб ще си изпати друг.

А за тези дето са му дружки, да не реват много ... подбирайте си аверите, че миризмата лесно се лепи.

Това не разбирам, получих доста такива съвети. Типично по български. Какво ще постигна с това, което ми казваш. Освен ответна разправия, не дай си боже и съд. Парите както каза Киро, няма да си ги видя. Една физическа саморазправа, м/у него и мене независимо с павета кирки и прочие. Няма да помогне на мене.
Ще потърся начин по съдебен път какво е възможно.

Относно откъде имам никовете. Не мисля, че трябва да давам обяснение. Ако човека/човеците искат да напишат, че са ми дали тая информация да напишат.
Благодаря на vwclub, за инфото относно никовете и телефоните.

vwclub - къде пише модератор в моето писане :gruebel

Последна промяна от feniksgod на Пон 22 апр 2013 16:20, променено общо 1 път.

Радослав Стефанов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Радослав Стефанов » Пон 22 апр 2013 16:17

@myrshavija,
виж... абсолютно 100% съм сигурен, че ще ти оборя, всички твърдения. С това си изкарвам хляба от време на време ;)
Просто не си прав и е редно да го приемеш!

Най-семплия аргумент е, че с Киро се познаваме от 4 години, историята с обявите е от преди две години ,а съмнението за некоректност е от 4 дена... а сега, белот и терца ;) Твърдиш, че преди две години е трябвало да знам, че в сегашно време ще има съмнения, че Киро е некоректен, така ли да разбирам?

Ай и едно последно 10...
п.с Не знам как сте в тук във ФВ форума, но в Ауди форума нямам нужда от "чистене на име", защото самото споменаване на моето име и измама в едно изречение ще предизвика такъв смях, че ще има да се подиграваме с години на пусналия темата ;) Говорим за хора, с които не ни трябва онлайн платформа за да обсъждаме автомобили. Събираме се по бензиностанции, кафета, кръчми, та даже организирахме и събиране на АКБ на Кондофрей където четирима души черпихме всеки дошъл от АКБ без да очакваме нищо в замяна, дори помощ при разгъването на шатрите и тн.

Потребителски аватар
altray
Автомобил: VW High Up
Двигател:

Мнениеот altray » Пон 22 апр 2013 16:19

feniksgod написа:
altray написа:Нали си му видял колата ? Намери я, намери и шест павета. Не дадеш ли урок, след теб ще си изпати друг.

Това не разбирам, получих доста такива съвети. Типично по български. Какво ще постигна с това, което ми казваш. Освен ответна разправия, не дай си боже и съд. Парите както каза Киро, няма да си ги видя. Една физическа саморазправа, м/у него и мене независимо с павета кирки и прочие. Няма да помогне на мене.
Ще потърся начин по съдебен път какво е възможно.

Твоя воля, но ако предишната 'жертва' му беше разфасовала колата, преди да те подреди шеше да зе замисли.
Така го караш да се развива ... караш го да мисли. А това е полезно за израстването на такива индивиди.

Потребителски аватар
p.kolev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот p.kolev » Пон 22 апр 2013 16:25

Когато говорих с него, ми каза, че имал edition tacho с half fis и едно без fis. Предполагам, че дугото без дисплея е било същото като моето - само със сменена плака. По принцип аз му се бях обадил за едни духалки от бора, но в крайна сметка нямах пари за духалки и за табло и ... явно уцелих по-голямото зло.

Потребителски аватар
feniksgod

Мнениеот feniksgod » Пон 22 апр 2013 17:00

Сега си поговорихме с Киро. Стигнахме до някакъв консенсус може би, ще видим докъде.
Ще напиша после, дали има развитие на нещата........
P.S Моля нека не намесваме трети лица в спора. Смисъл познати и приятели на Киро и прочие.
EDIT:Всеки е нужно сам да се защити, факта че с Киро говорихме и имаме някакъв прогрес, е все пак нещо. Нека името на г-н Радо не се намешва в нашият спор.

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пон 22 апр 2013 17:15

:arrow
Прикачени файлове
405440_10150999397027099_1652165542_n.jpg

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 22 апр 2013 17:58

Авторът да пише какво се случва
Кирчето е известен измамник, търгаш и т.н., взимат се мерки, когато се появи дублиран негов акаунт
Колегата-приятел с двата-трите ника-Забранено е ползването от един потребител на повече от един ник-мисля че е ясно защо

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Пон 22 апр 2013 18:00

Това е най-лесната работа. Лошото е, че после някой ще има 6 непрочетени съобщения, после 12 и т.н. Никой не печели от подобни изпълнения, всички са губещи.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Пон 22 апр 2013 19:33

А всъщност как му са истинските имена.....не кирчо мирчо и свирчо...Но все пак това са втора употреба части и гаранция никои не дава почти....няма етика и мъжка дума и това е...за съжаление тези тънкажи понякога завършват доста неудобно за продавача... :mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”