Радослав Стефанов написа:.........Да, пускал съм обяви от името на Кирчето, но това не ме прави измамник. Надявам се не е нужно да влизаме в пререкания относно това ;)............
Абсолютно съм съгласен. Не може някой да те определя по думи или действия на трети лица.
За мен лично просто обаче, не трябва да се пускат обяви от името на някой друг. Преди известно време бях доста голям фен на компютрите. В форума на HardwareBG заради точно такива случай не беше позволено пускане на обяви, от приятели на приятели и прочие.
Всеки сам си носи отговорността. Мисля, че ще е добра идея да се въведе и в vwclub.bg това правилно, явно просто заради такива случаи. Искам да кажа, че казвам това като препоръка, не като упрек. Ни най-малко желания да упреквам някого, освен Киро.
neon написа:Ами той kircheto е наш "виден съфорумец" бре! Присъстваше не един от VW Fest -овете. Колата му я имаше и на клубен календар.... Повече нищо не мога да кажа. Не го познава толкова.
Той човека е супер фен ясно е. Просто като става въпрос за търговия и бизнес, нещата опират до друго ниво.
p.kolev написа:Колега, аз се опраих от същия човек със същия проблем. Купих си табло "уж" edition tacho с half fis. Когато пристигна, не го огледах добре във еконта, само видях, че има една драскотина отпред на стъклото, но си казах, че ще сложа мойто стъкло на неговия километраж и готово. След това, когато почнах да го монтирвам, се загледах, че всъщност това е нормално табло, просто със сменена плака и добавени хромирани рингове(които в прочем бяха доста изтъркани и некадърно лепнати и километрите от 0 до 260 вървяха през 10) Когато му се обадих, каза че няма никакъв шанс да му го върна. А впречем и аз когато се обадих на първия телефон вдигна майка му и каза, че бил на работа и ми даде друг номер да се обадя... А преди 2 седмици, от същия user си купих трилъчев волан и нещата бяха ок. А цената, за която купих уж edition tacho-то със сигурност можех да си купя истинско такова - 150лв...
Уби ме направо. Я да си направим номерца на излъганите от Киро

.

) минава, когато не може да мине номера, не може. Истината е, че Киро може да бъде един страхотен продавач-консултант в Plesio примерно.
Радослав Стефанов написа:............., който застава зад приятелите си.......
По думите ти съдя, че си човек на място и държиш на приятелите си. Явно познаваш Киро по-добре от мене това е ясно. Замисли се обаче, ако не го познаваше това, което четеш как ти се струва. Стой зад приятелите си, но внимавай такива приятели са опасни хора.