AsCoLeXuS написа:Имах забележки по предния капак и реших да ги скрия със карбоново фолио и след 4 часа работа и усилия ето резултата...
Малък въпрос - след като колата е сива (първата), защо не сложи сиво фолио, а черно? Не си чувал, че има и други цветове ли?
зашото така ме кефи повече
Не мисля. Мнозина лепят черно фолио на бели, червени и какви ли не цветове. Оттам такива като теб започват да го приемат като "добра" идея и така ги "кефи".
AsCoLeXuS написа:Имах забележки по предния капак и реших да ги скрия със карбоново фолио и след 4 часа работа и усилия ето резултата...
Малък въпрос - след като колата е сива (първата), защо не сложи сиво фолио, а черно? Не си чувал, че има и други цветове ли?
зашото така ме кефи повече
Не мисля. Мнозина лепят черно фолио на бели, червени и какви ли не цветове. Оттам такива като теб започват да го приемат като "добра" идея и така ги "кефи".
Приличаш ми на бившата ми учителка по български с лафа й - "Имаш грешно мнение!" На човека му харесва така и така го прави! Някои си боядисват колите шарени, други "ги ръждясват" нарочно ... всеки луд с номера си, а някои с цяла програма!
Какво се хванахте сега за това? Всичко е въпрос на вкус. На мен пък въобще не ми харесва с фолио, каквото и да било, но това не значи, че колегата се е справил зле!! Имал е цел и я е постигнал прекрасно. Дали на мен и други ни харесва целта няма никакво значение!
Ако някой знае това лепило от къде се купува да казва? "Има специално лепило /стреч/ така го наричаха от фирмата от,която си закупих фолиото.Стречът е на 3М и преди на подгънеш ъглите намазваш............вече 2 година и не се е сетило даже да иска да се обръща някой ъгъл."
bakalovag написа:Ако някой знае това лепило от къде се купува да казва? "Има специално лепило /стреч/ така го наричаха от фирмата от,която си закупих фолиото.Стречът е на 3М и преди на подгънеш ъглите намазваш............вече 2 година и не се е сетило даже да иска да се обръща някой ъгъл."
Гледам си от Ст. Загора, ако имаш път към Пловдив офисът им е срещу Викиват
цена без ДДС
31,00
цена с ДДС
37,20 Ако подгънатото не се вижда, мисля че можеш да го намажеш и с някакво друго лепило или силикон
А аз искам да попитам тези, които ползват 3м от кое взимате? 3M 1080 Scotchcal Car Wrap или 3M Di-NOC Film Carbon? Di-NOC го дават доста по-дебел, трудно ли се работи с него?
Apokaliptiko написа:Аз съм си слагал, и на други съм слагал и слагам Di-Nok. 3 година и нямам никаква промяна от както съм го сложил. Колата е само и единствено навън.
А трудно ли се работи с него при елементи с извивки?
Ами аз не съм съвсем начинаещ Правил съм някои неща и съм унищожил доста фолио Предимно от ефтиното. Миналата седмица взех едно парче 3м от по-тънкото и мисля, че се справям с него. Тъкмо взех да му хващам цаката и то взе, че свърши Сега мисля пак да взимам, но се колебая от кое, та за това питам.
Виж пич, и да няма праймер, трябва добре да подготвиш ръбовете за подгъването на фолиото. Аз ги третирам с коресилин. Взимам един парцал и минавам всеки ъгъл на капака примерно и после подгъвам. Правил съм и с праймър правил съм го и без него и резултата е един и същ.