зашото така ме кефи повечеMMX написа:AsCoLeXuS написа:Имах забележки по предния капак и реших да ги скрия със карбоново фолио и след 4 часа работа и усилия ето резултата...
Малък въпрос - след като колата е сива (първата), защо не сложи сиво фолио, а черно? Не си чувал, че има и други цветове ли?
Карбоново фолио на предния капак -Резултата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- AsCoLeXuS
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Карбоново фолио на предния капак -Резултата
AsCoLeXuS написа:зашото така ме кефи повечеMMX написа:AsCoLeXuS написа:Имах забележки по предния капак и реших да ги скрия със карбоново фолио и след 4 часа работа и усилия ето резултата...
Малък въпрос - след като колата е сива (първата), защо не сложи сиво фолио, а черно? Не си чувал, че има и други цветове ли?
Не мисля. Мнозина лепят черно фолио на бели, червени и какви ли не цветове. Оттам такива като теб започват да го приемат като "добра" идея и така ги "кефи".
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
MMX написа:AsCoLeXuS написа:зашото така ме кефи повечеMMX написа:AsCoLeXuS написа:Имах забележки по предния капак и реших да ги скрия със карбоново фолио и след 4 часа работа и усилия ето резултата...
Не мисля. Мнозина лепят черно фолио на бели, червени и какви ли не цветове. Оттам такива като теб започват да го приемат като "добра" идея и така ги "кефи".
Приличаш ми на бившата ми учителка по български с лафа й - "Имаш грешно мнение!" На човека му харесва така и така го прави! Някои си боядисват колите шарени, други "ги ръждясват" нарочно ... всеки луд с номера си, а някои с цяла програма! Re: Карбоново фолио на предния капак -Резултата
Ок, значи ако му беше колата черна щеше да си сложи сиво фолио? Бас хващам, че щеше да е черно пак.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Какво се хванахте сега за това? Всичко е въпрос на вкус. На мен пък въобще не ми харесва с фолио, каквото и да било, но това не значи, че колегата се е справил зле!! Имал е цел и я е постигнал прекрасно. Дали на мен и други ни харесва целта няма никакво значение!
Кажете някой майстор в района на В.Търново, който слага фолио.
- bakalovag
- Автомобил: Skoda Oktavia
- Двигател: 1.9 TDI AHL
Ако някой знае това лепило от къде се купува да казва?
"Има специално лепило /стреч/ така го наричаха от фирмата от,която си закупих фолиото.Стречът е на 3М и преди на подгънеш ъглите намазваш............вече 2 година и не се е сетило даже да иска да се обръща някой ъгъл."
"Има специално лепило /стреч/ така го наричаха от фирмата от,която си закупих фолиото.Стречът е на 3М и преди на подгънеш ъглите намазваш............вече 2 година и не се е сетило даже да иска да се обръща някой ъгъл."
- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
Това са официалните вносители на 3М за България:
http://www.partners.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0/3%D0%BC-iatd/
От тях може да се поръча такова лепило.Аз го видях,когато си купувах от тях фолиото за централната конзола,но ми се стори много скъпо и не го купих.
http://www.partners.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0/3%D0%BC-iatd/
От тях може да се поръча такова лепило.Аз го видях,когато си купувах от тях фолиото за централната конзола,но ми се стори много скъпо и не го купих.
bakalovag написа:Ако някой знае това лепило от къде се купува да казва?
Предполагам става въпрос за това:
http://youtu.be/1onfsC8MNZQ
EDGE SEALER
запечатва фолиото по краищата
разфасовка
237мл.
Гледам си от Ст. Загора, ако имаш път към Пловдив офисът им е срещу Викиват
цена без ДДС
31,00
цена с ДДС
37,20
Ако подгънатото не се вижда, мисля че можеш да го намажеш и с някакво друго лепило или силикон
А аз искам да попитам тези, които ползват 3м от кое взимате?
3M 1080 Scotchcal Car Wrap или 3M Di-NOC Film Carbon?
Di-NOC го дават доста по-дебел, трудно ли се работи с него?
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Аз съм си слагал, и на други съм слагал и слагам Di-Nok. 3 година и нямам никаква промяна от както съм го сложил. Колата е само и единствено навън.
Apokaliptiko написа:Аз съм си слагал, и на други съм слагал и слагам Di-Nok. 3 година и нямам никаква промяна от както съм го сложил. Колата е само и единствено навън.
А трудно ли се работи с него при елементи с извивки?
- Apokaliptiko
Поне на мен не ми е било трудно. Не мисля, че е за някой начинаещ....
Ами аз не съм съвсем начинаещ
Правил съм някои неща и съм унищожил доста фолио
Предимно от ефтиното.
Миналата седмица взех едно парче 3м от по-тънкото и мисля, че се справям с него. Тъкмо взех да му хващам цаката и то взе, че свърши
Сега мисля пак да взимам, но се колебая от кое, та за това питам.
Правил съм някои неща и съм унищожил доста фолио

Предимно от ефтиното.
Миналата седмица взех едно парче 3м от по-тънкото и мисля, че се справям с него. Тъкмо взех да му хващам цаката и то взе, че свърши
Сега мисля пак да взимам, но се колебая от кое, та за това питам.Re: Карбоново фолио на предния капак -Резултата
Днес ходих до въпросния магазин в Пловдив-пак нямаше от праймера и от по-тънкото фолио 

- Apokaliptiko
Виж пич, и да няма праймер, трябва добре да подготвиш ръбовете за подгъването на фолиото. Аз ги третирам с коресилин. Взимам един парцал и минавам всеки ъгъл на капака примерно и после подгъвам. Правил съм и с праймър правил съм го и без него и резултата е един и същ.