Старата тема текст --> "Здравейте пичове!Имам следния проблем карам голф3 ми 1.6 и започна да ми гасне в движение/заглъхване все едно няма бензин.Днеска сипах 4литра бензин карах 10мин. и изгасна и после няма палене Видях че бушон номер 4 е изгорял и го смених но пак не палеше само с дърпане успяхме да запалиме и приятеля ми каза че съм я бил задавил... хубаво както и да е.. преди малко се прибирам и пак заглъхваше и като паркирах от таблото при бушоните имаше пушек :( мисля че номер 21(реле черно) беше адски вряло (изгори ме) и го махнах.Дайте някаква идея какво да правя че вече се уморих... и дали трябва да махна клемите от акумулатора да не вземе да се запали :("
Объркал съм номера на бушона не е 4-ти а 19-ти, за релето ясно изгоря то и преди 2 години ми беше преебано и го смених от моргата 2-ра ръка.Днес запалих колата без проблем 40минути форсирах какво ли не правих и колата не загасна ни един път.Гасих я, палих я и нямаше проблем ,но ми държи 1000-1100 оборота.Момчетата ,които писаха в старата тема ми казаха ,че е проблем от бензиновата помпа.Добре де, 40 минути работи и не ми гасне пак ли е възможно да е от помпата?и защо държи тия обороти
Поздрави на всички пичове в този форум