Боядисване на борд на джанта

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
TpEHEp
Автомобил:
Двигател:

Боядисване на борд на джанта

Мнениеот TpEHEp » Съб 27 апр 2013 8:30

Здравейте колеги . Мисля да боядисам борда на джантата червен , тъй като миналия ден я боядисах черен мат . Джантата е желязна и след няколко часа , мисля и борда да боядисам . Ще го правя със спрей , ако някои има предложения да пише .

Потребителски аватар
kr1s0
Автомобил:
Двигател:

Re: Боядисване на борд на джанта

Мнениеот kr1s0 » Пон 29 апр 2013 0:03

Предложения какво да правиш докато съхне черния мат ли ? :mhihi
Какво има да ти се предлага,облепяш,обезмасляваш с нещо и пръскаш,но няма да ти се задържи много това нещо на джантата,да знаеш! :th_up

Потребителски аватар
TpEHEp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TpEHEp » Пон 29 апр 2013 15:39

Има какво колега . Ясно ми е , че няма да се задържи много , то се прави и временно . Лепенето не е толкова лесно колкото го пишеш . И поради тази причина , оставих джантите така . Ако някои го е правил все пак , нека сподели в темата , за да е в помощ на някои . :love.vwclub

Потребителски аватар
me4ou
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот me4ou » Вто 30 апр 2013 1:16

В момента се занимавам със същото - черни джанти, само че лак, и червен борд. Тъй като моите нямат борд сам трябва да си измисля канта. За сега съм направил една с мостра, като с баща ми изрязахме шаблон (джантите са 15ки) с около 1 см по малък от нея и един държи друг пръска и се старае да е икономично, за да не потече под шаблона. Това беше идея на баща ми, мисля да пробвам на поне една джанта да облепя с тиксо и по шаблона да изрежа тиксото да вида дали няма да стане по-добре. Тиското върху боя на един ден оставя неприятни следи, при мен лака ги оправя, при теб не знам как стои въпроса. Сряда съм нарочил да продължавам с останалите 3 джанти, но утре мога да ти кача една снимка да видиш как стана. :smile

Потребителски аватар
TpEHEp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TpEHEp » Съб 04 май 2013 12:19

Качи да видим колега . Моите ги оставих така . Но шаблона е добра идея ... Не се бях сетил ...

Върни се в “Направи си сам!”