Боядисване на борд на джанта
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Боядисване на борд на джанта
Здравейте колеги . Мисля да боядисам борда на джантата червен , тъй като миналия ден я боядисах черен мат . Джантата е желязна и след няколко часа , мисля и борда да боядисам . Ще го правя със спрей , ако някои има предложения да пише .
Re: Боядисване на борд на джанта
Предложения какво да правиш докато съхне черния мат ли ?
Какво има да ти се предлага,облепяш,обезмасляваш с нещо и пръскаш,но няма да ти се задържи много това нещо на джантата,да знаеш!

Какво има да ти се предлага,облепяш,обезмасляваш с нещо и пръскаш,но няма да ти се задържи много това нещо на джантата,да знаеш!

Има какво колега . Ясно ми е , че няма да се задържи много , то се прави и временно . Лепенето не е толкова лесно колкото го пишеш . И поради тази причина , оставих джантите така . Ако някои го е правил все пак , нека сподели в темата , за да е в помощ на някои . 

В момента се занимавам със същото - черни джанти, само че лак, и червен борд. Тъй като моите нямат борд сам трябва да си измисля канта. За сега съм направил една с мостра, като с баща ми изрязахме шаблон (джантите са 15ки) с около 1 см по малък от нея и един държи друг пръска и се старае да е икономично, за да не потече под шаблона. Това беше идея на баща ми, мисля да пробвам на поне една джанта да облепя с тиксо и по шаблона да изрежа тиксото да вида дали няма да стане по-добре. Тиското върху боя на един ден оставя неприятни следи, при мен лака ги оправя, при теб не знам как стои въпроса. Сряда съм нарочил да продължавам с останалите 3 джанти, но утре мога да ти кача една снимка да видиш как стана. 

Качи да видим колега . Моите ги оставих така . Но шаблона е добра идея ... Не се бях сетил ...