Като не е на контакт задължително трябва да показва цифри .ка При всяко гасене на колата инак ти се нулира всичко , а плафона и запалката има ли ги ? или и те не светат при твоя
Както казах вече, акумулатора си е наред. Точно преди 30 мин си взех колата от сервиза, и погледнах пак къде може да е проблема. Е, оказа се 21 бушон, Киро правилно се досети за плафоните .. Проблема е решен и със стрелките, и с цифрите!
Търся си оригинален крик от голф 3, че имам един ама не се побира в резервната гума ( така де, там дето е мястото за крик ... Ако някой има, да пише цена ..
Имам един въпрос ... Когато пусна колата само на съединител, без да подавам гас се чува едно странно дразне6то тракане като на ламаринка около двигателя, дайте някакви предположения какво може да е, за да проверя, така на сляпо не мога да тръгна да търся, понеже няма кой да я подкара лекичко да се ослушам ... Някакви идеи????
От много неща може да е пусни колата по съединител като почне да трака го натисни ако спре значи аксиален лагер или нещо по съединителя ако продалжава стават много причините но коя е а относто километража и аз го ядох същия х.и само че при мен като ми е горнал бошона ми играеха и оборотите на празния ход което ме изуми.
Таблото за 6тастие се оправи, няма ядове с него. Иначе така като се замисля, правилно си се досетил за съединителя, като го натисна и тракането спира, когато го отпусна само него ( без газта) започва пак тракане, ако подам и леко газчица, съ6то спира ... 6те отида да погледна този лагер дето казваш, ... Ако някой друг има някаква идея да пише .. Благодаря
виш съединителя може да ти е перфектен ако ти се занимава смени само лагера но има и друго аз така карам вече 8-9 месеца и не съм като пенсия карам си я само в лютеницата и дерт нямам
Пич, последната снимка, и аз съм го ял, по-добре закърпи временно положението, докато намериш някой да ти сошие здрави правгове! Също така погледни Под-а отдоло на колата, сигурен съм, че хрупка на места, направи го, иначе ще се олекоти колата, и на вторични няма да ти дадат нужните пари