Проблем Голф3
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи колеги (и колежки, разбира се),
Ходих аз при тез младежи.Казаха че колата е пушка
Само малко и беше избягала центровката и я оправиха с някой друг градус
Сега са малко по-ниски оборотите (не повече от 30 - 40) на загряла кола.
Повдигачите малко потропвали, ама казаха да карам.Препоръчаха ми добавка за маслото, която се слагала на старото масло, колата работела с него 1 час(не по-малко ) и ми препоръчаха да сложа полусинтетика после.И ми казаха да си я карам малко повечко че да можело да загрява хубаво, което си е самата истина - като е студено от нас до работата ми е трудно да загрее.Толкоз.
Момчетата там наистина са много печени!
П.С. Теодоре, предал съм поздравите
Ходих аз при тез младежи.Казаха че колата е пушка
Само малко и беше избягала центровката и я оправиха с някой друг градус
Повдигачите малко потропвали, ама казаха да карам.Препоръчаха ми добавка за маслото, която се слагала на старото масло, колата работела с него 1 час(не по-малко ) и ми препоръчаха да сложа полусинтетика после.И ми казаха да си я карам малко повечко че да можело да загрява хубаво, което си е самата истина - като е студено от нас до работата ми е трудно да загрее.Толкоз.
Момчетата там наистина са много печени!
П.С. Теодоре, предал съм поздравите
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
teodor6769 написа:Аз да ти кажа не съм много по добавките. Не знам на колко хиляди ти е колата но ако е на повечко и с добавка не ми се вярва да спрат да почукват повдигачите, а с полусинтетика даже ще почнат повече.
Ами аз да ти кажа също не съм по тази работи
Иначе колата си е стара 93 година е така че
Не мисля да слагам каквото и да е;))))))
Засега си върви на пушка":)
-
brat4et
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем Голф3
Абе хора и премен такав е проблема като загрее и като нее на скорост направо падат оборотите и следве три повторения и направо гасне.Маистор каза че е от конденз и било нормално този проблем при голфовете в понеделник ще ходя при мои маистор да я види и ще ви кайа какво е станало.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”