безжичен звънец

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

безжичен звънец

Мнениеот vwfena » Нед 12 май 2013 11:21

Здравейте, трябва ми безжичен звънец с два предавателя(бутона), напрежение-220 В и обхват около 10-тина метра и включването да не е към контакт, а посредством кабели.
Ако някой ползва подобен ще съм много благодарен да изрази мнение.
Мерси предварително!

DundyTheCroc
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4

Re: безжичен звънец

Мнениеот DundyTheCroc » Нед 12 май 2013 12:11

Звънци с два бутона и приемник на 220 волта има много, а проблема със захранването ще решиш лесно като сложиш един контакт за външен монтаж, а кабелите към него :wink

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Нед 12 май 2013 17:22

Това с контакта колега не ме устройва. Мисълта ми е ако някой ползва подобен и е доволен да даде препоръка.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Нед 12 май 2013 20:49

Три пъти четох мнението и не мога да го разбера :rolleyes Да не е на контакт а на кабели какво имаш предвид :question Той контакта пак е със кабели едва ли са измислили безжични контакти.Безжичния звънец може да бъде със батерии на бутона и самия звънец или на батерия на бутона и контакт за звънеца(приемника).Първите не са добри мн бързо свършват батериите в приемника.А вторите са адски добри от съседния вход има някой със същия и като му дойдат гости и звъни и моя :twisted Ако не му се заключваше входа щеше да има акция "без звук" и щеше да остане само с приемник без бутон.Както и да е де купуваш си два такива от левчето и имаш два бутона на батерии и приемник на контакт или на кабели както ти е удобно на теб.

Потребителски аватар
Presli82
Автомобил: Volkswagen Passat b2
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот Presli82 » Нед 12 май 2013 23:26

Обикновено в предавателя и в приемника има тримерчета за донастройка на честотата. Ако ги пипнеш малко сигнала няма да се 'меша' с този на комшията.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”