Здравейте, трябва ми безжичен звънец с два предавателя(бутона), напрежение-220 В и обхват около 10-тина метра и включването да не е към контакт, а посредством кабели.
Ако някой ползва подобен ще съм много благодарен да изрази мнение.
Мерси предварително!
безжичен звънец
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Re: безжичен звънец
Звънци с два бутона и приемник на 220 волта има много, а проблема със захранването ще решиш лесно като сложиш един контакт за външен монтаж, а кабелите към него 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Това с контакта колега не ме устройва. Мисълта ми е ако някой ползва подобен и е доволен да даде препоръка.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Три пъти четох мнението и не мога да го разбера
Да не е на контакт а на кабели какво имаш предвид
Той контакта пак е със кабели едва ли са измислили безжични контакти.Безжичния звънец може да бъде със батерии на бутона и самия звънец или на батерия на бутона и контакт за звънеца(приемника).Първите не са добри мн бързо свършват батериите в приемника.А вторите са адски добри от съседния вход има някой със същия и като му дойдат гости и звъни и моя
Ако не му се заключваше входа щеше да има акция "без звук" и щеше да остане само с приемник без бутон.Както и да е де купуваш си два такива от левчето и имаш два бутона на батерии и приемник на контакт или на кабели както ти е удобно на теб.

- Presli82
- Автомобил: Volkswagen Passat b2
- Двигател: diesel
- Контакти:
Обикновено в предавателя и в приемника има тримерчета за донастройка на честотата. Ако ги пипнеш малко сигнала няма да се 'меша' с този на комшията.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”