Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Имате ли стикери на vwclub.bg

Да
663
39%
Не, няма и да си сложа
158
9%
Не, но бих желал/а
882
52%

Общо гласове: 1703
Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Re: Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Мнениеот rokera671 » Сря 22 май 2013 19:53

Стикера на Голфа си ме кефише много!Мунс 61 винаги съм ценял мненията ти ,но тук не съм съгласен.За мен стикера е означавал само едно ,че съм ФЕН на марката.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Сря 22 май 2013 20:26

Никога не съм казал, че трябва да сме всички на едно мнение. Всеки си има начин на себеизразяване и мерак да бъде част от дадена общност.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 22 май 2013 22:29

На гоУфо имам стикер 1 метър, сложил съм стикери на всички коли, които съм карал или карам в момента. Независимо от марката на колата. Целта е не абонамент за пътна помощ. Целта е популяризиране на форума и клуба. Въпреки, че не съм срещал човек, който по един или друг начин да не знае за :love.vwclub
Тук в този форум има безценна информация! Дори идея си нямате колко много и колко е полезна!
И това е благодарение на всички Вас на потребителите. :bowdown
Свикнали сте и го приемате за даденонст... :biggrin
Но това е основната цел на клуба: Взаимопомощ.
Не знам кой, какви коли кара, но аз при проблеми с друга марка ми се налага да търся информация къде ли не, на поне три чужди езика. И пак не винаги успявам. А каквото и да потърся за Volkswagen винаги успявам почти от раз :c020

Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Мнениеот rufkata » Сря 22 май 2013 22:49

golfer написа:На гоУфо имам стикер 1 метър, сложил съм стикери на всички коли, които съм карал или карам в момента. Независимо от марката на колата. Целта е не абонамент за пътна помощ. Целта е популяризиране на форума и клуба. Въпреки, че не съм срещал човек, който по един или друг начин да не знае за :love.vwclub
Тук в този форум има безценна информация! Дори идея си нямате колко много и колко е полезна!
И това е благодарение на всички Вас на потребителите. :bowdown
Свикнали сте и го приемате за даденонст... :biggrin
Но това е основната цел на клуба: Взаимопомощ.
Не знам кой, какви коли кара, но аз при проблеми с друга марка ми се налага да търся информация къде ли не, на поне три чужди езика. И пак не винаги успявам. А каквото и да потърся за Volkswagen винаги успявам почти от раз :c020

Колега прав си на 100%, на кабриолета имах стикер, но на KR-a така и не си сложих. Причината беше отношението на форумните сбирки спрямо новодошлите (визирам себе си). Поне в Пловдив никаква приемственост, човек се чувства излишен (аз съм много контактна личност), набивам се в средата на групата и поздравявам, а от там ме гледат странно защото съм нов. Пускам някъв лаф, и пак ме гледат като натрапник, точно тогава си паля колата и си тръгвам.

П.П. Вече нямам VW та поне това пренебрежение ще си спестя :love.vwclub

Потребителски аватар
siso_k
Автомобил: 1999 VW Golf
Двигател: AKL
Контакти:

Мнениеот siso_k » Сря 22 май 2013 22:57

една Вектра има в нашия квартал със стикер на VW Club :mhihi
Прикачени файлове
SP_A0574.jpg

Потребителски аватар
golfmaniak666
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHL

Мнениеот golfmaniak666 » Чет 23 май 2013 0:14

Аз имах на старата кола а сега имам 2 коли и нито един стикер :cry .а нямам и време да отида да си купя,но ако му се намира на някой излишен нека пише ще се разберем нещо. :love.vwclub

Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Мнениеот rufkata » Чет 23 май 2013 0:44

Отсвириха ме и от Калояново, само VW. Сеата не е ли на 90% Golf :question

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 23 май 2013 5:21

rufkata написа:Отсвириха ме и от Калояново, само VW. Сеата не е ли на 90% Golf :question
1. Сеат не е Голф.
2. Сеат Ибиза(гледам, че караш такъв) също не е Голф.
rufkata написа:Колега прав си на 100%, на кабриолета имах стикер, но на KR-a така и не си сложих. Причината беше отношението на форумните сбирки спрямо новодошлите (визирам себе си). Поне в Пловдив никаква приемственост, човек се чувства излишен (аз съм много контактна личност), набивам се в средата на групата и поздравявам, а от там ме гледат странно защото съм нов. Пускам някъв лаф, и пак ме гледат като натрапник, точно тогава си паля колата и си тръгвам.

3. Приемственост не означава да бъдеш приет в група. Ако те интересува какво точно означава, опитай в тълковния речник!
4. Не мога да кажа дали пловдивската група те харесват или не, ще ти кажа защо АЗ не те харесвам. Не си падам по хора, които определят себе си като "(аз съм много контактна личност), набивам се в средата на групата и поздравявам, ... Пускам някъв лаф ...". Харесвам хора, които имат какво да кажат, а не се опитват да блеснат с "някъф лаф". Също не харесвам хора от типа "Ама другарко, те не искат да си играят с мен" - това е съдържанието на прилично голяма част от постовете ти през последните няколко месеца. Ти си хем мрънкач, хем се изживяваш като душата на компанията ... ама не точно.

Сега по темата - имал съм стикери на всичките си коли, след като открих форума. За кратко имах един Кадет, на който не сложих - вероятно ме беше срам :mhihi . Имам и на сегашната, която не е точно ФВ, имах и на служебната Шкода, сложих лайсни на номера на Голфа на жена ми. Не очаквам нищо от другите със стикери. Имам стикери, защото малко или много се чувствам част от този форум и смятам, че това е един от най-подредените и стойностни форуми в Бг мрежата. Имам стикери, защото искам този форум да е популярен.

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Чет 23 май 2013 5:52

Към колегата Мършавия

Човека казва,че се е опитал по някакъв начин да се приобщи към групата.Никъде не е казал,че се е изцепил с лаф,това си е лично твоя интерпретация :exclaim
Това,че се определя като контактна личност лошо ли е?Да не говорим,че ко казва във връзка с това,че явно въпреки това са го отсвирили...затова му е станало неприятно и е забил първа наобратно явно разочарован от отношението на фенове към фенове :exclaim
Според теб като отиде нов човек на някакво място трябва ли да гледа като свиня в теменужки :question
Защо постоянно нападаш и обиждаш потребителите на форума?Заядливото ти писане е пословично,с най-добри чувства се замисли над това :scare3
Лек ден

Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Мнениеот RadoShopa » Чет 23 май 2013 6:05

[/quote]
Колега прав си на 100%, на кабриолета имах стикер, но на KR-a така и не си сложих. Причината беше отношението на форумните сбирки спрямо новодошлите (визирам себе си). Поне в Пловдив никаква приемственост, човек се чувства излишен (аз съм много контактна личност), набивам се в средата на групата и поздравявам, а от там ме гледат странно защото съм нов. Пускам някъв лаф, и пак ме гледат като натрапник, точно тогава си паля колата и си тръгвам.

П.П. Вече нямам VW та поне това пренебрежение ще си спестя :love.vwclub[/quote]

Не си сам,аз пък не съм дотам толкова контактна личност,но положението бе същото....."старите" си се събират на групички,говорят си и сякаш отбягват новите......първият път хайде,добре,но вторият също........трети път нямаше,само отдалеч,минавайки..... :smile

По темата-стикерчета имам,скоро подмених задния заради затъмняването на прозорците......и изглежда добре :th_up

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 23 май 2013 6:13

Специално за Видол:
rufkata написа:... Пускам някъв лаф, и пак ме гледат като натрапник, точно тогава си паля колата и си тръгвам.

Още нещо специално за него - в тази тема има две гледни точки, като гледам как мрънка руфката, склонен съм да повярвам на другите: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=364963&p=3808444#p3808444

Последно - много често в този форум се изтъква, че мнението е като гъза - всеки си има. Не виждам причина да спра да пиша това, което мисля. Това включва и негативните коментари. Не ми харесва нещо - пиша го. Позволено е, нали? Или трябва само да ахкаме и да охкаме по "яките гоуфове" и да лицемерничим? Един колега ми писа, че имам проблем с общуването. Възможно е. Не му се сърдя, нито мрънкам, че ме напада и има лично отношение към мен. Разбирам се чудесно с някои хора, с други не се понасяме. Не виждам нищо ненормално или проблемно. Не харесвам всички хора и не държа всички да ме харесват. Ако ти искаш да се преструваш, че всички в този форум са "готЕни пичове", нямам нищо против. Във форума има много мръкачи, хора, които гледат само собствения си гъз ... да не говорим за тези "БЪЛГАРИ", които пишат неграмотно на родния си език ... Какво предалагаш - да се обръщам на другата страна, а, когато тоя неграмотния направи по-хубава колата си да му кажа "Браво!" - е, не става. Ти, ако искаш, можеш да лицемерничиш. Аз ще си пиша точно това, което мисля.
Още веднъж - от никого не изисквам да се съгласява с мен, нито да чете какво пиша.

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Чет 23 май 2013 23:25

:spam2 Пиши си, ама пиши по темата. За всичките ти останали обяснения има ЛС. :wink

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Пет 24 май 2013 12:13

myrshavija написа:Специално за Видол:
rufkata написа:... Пускам някъв лаф, и пак ме гледат като натрапник, точно тогава си паля колата и си тръгвам.

Още нещо специално за него - в тази тема има две гледни точки, като гледам как мрънка руфката, склонен съм да повярвам на другите: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=364963&p=3808444#p3808444

Последно - много често в този форум се изтъква, че мнението е като гъза - всеки си има. Не виждам причина да спра да пиша това, което мисля. Това включва и негативните коментари. Не ми харесва нещо - пиша го. Позволено е, нали? Или трябва само да ахкаме и да охкаме по "яките гоуфове" и да лицемерничим? Един колега ми писа, че имам проблем с общуването. Възможно е. Не му се сърдя, нито мрънкам, че ме напада и има лично отношение към мен. Разбирам се чудесно с някои хора, с други не се понасяме. Не виждам нищо ненормално или проблемно. Не харесвам всички хора и не държа всички да ме харесват. Ако ти искаш да се преструваш, че всички в този форум са "готЕни пичове", нямам нищо против. Във форума има много мръкачи, хора, които гледат само собствения си гъз ... да не говорим за тези "БЪЛГАРИ", които пишат неграмотно на родния си език ... Какво предалагаш - да се обръщам на другата страна, а, когато тоя неграмотния направи по-хубава колата си да му кажа "Браво!" - е, не става. Ти, ако искаш, можеш да лицемерничиш. Аз ще си пиша точно това, което мисля.
Още веднъж - от никого не изисквам да се съгласява с мен, нито да чете какво пиша.

п.с. Миро,ай стига вече.Темата е друга и аз разбирам за какво казва колегата.(Не ме храни аз съм най неграмотния в тоя форум)

Колега всички са били така но въпреки това по една или друга причина се запознаваш с хората и търсиш контакт.За групичките също е обяснимо,хората се познават вече и често контактуват в мрежата,смеят се на дадени случки в форума или пък обсъждат някоя кола или нещо кое как да стане.... За това са приятелите от форума за да си помагат.. ПРИМЕРО

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пет 24 май 2013 19:01

siso_k написа:една Вектра има в нашия квартал със стикер на VW Club :mhihi

Mда , на колегата redjeta e :)

Имам стикери , но поетапно започнах да ги разкарвам , искам по-малки за страничните "маАааАалки" стъкла..... :a045 и ме е яд , че махнах тези със стария адрес на форума :icon_sad

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Пет 24 май 2013 21:04

golfer написа:На гоУфо имам стикер 1 метър...

Ма е много бледичък бре,само контура :biggrin

Върни се в “ОФФ-Топик - други”