Имате ли стикери на vwclub.bg ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Имате ли стикери на vwclub.bg ?
Стикера на Голфа си ме кефише много!Мунс 61 винаги съм ценял мненията ти ,но тук не съм съгласен.За мен стикера е означавал само едно ,че съм ФЕН на марката.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Никога не съм казал, че трябва да сме всички на едно мнение. Всеки си има начин на себеизразяване и мерак да бъде част от дадена общност.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
На гоУфо имам стикер 1 метър, сложил съм стикери на всички коли, които съм карал или карам в момента. Независимо от марката на колата. Целта е не абонамент за пътна помощ. Целта е популяризиране на форума и клуба. Въпреки, че не съм срещал човек, който по един или друг начин да не знае за
Тук в този форум има безценна информация! Дори идея си нямате колко много и колко е полезна!
И това е благодарение на всички Вас на потребителите.
Свикнали сте и го приемате за даденонст...
Но това е основната цел на клуба: Взаимопомощ.
Не знам кой, какви коли кара, но аз при проблеми с друга марка ми се налага да търся информация къде ли не, на поне три чужди езика. И пак не винаги успявам. А каквото и да потърся за Volkswagen винаги успявам почти от раз

Тук в този форум има безценна информация! Дори идея си нямате колко много и колко е полезна!
И това е благодарение на всички Вас на потребителите.

Свикнали сте и го приемате за даденонст...

Не знам кой, какви коли кара, но аз при проблеми с друга марка ми се налага да търся информация къде ли не, на поне три чужди езика. И пак не винаги успявам. А каквото и да потърся за Volkswagen винаги успявам почти от раз

- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
golfer написа:На гоУфо имам стикер 1 метър, сложил съм стикери на всички коли, които съм карал или карам в момента. Независимо от марката на колата. Целта е не абонамент за пътна помощ. Целта е популяризиране на форума и клуба. Въпреки, че не съм срещал човек, който по един или друг начин да не знае за![]()
И това е благодарение на всички Вас на потребителите.![]()
Свикнали сте и го приемате за даденонст...![]()
Колега прав си на 100%, на кабриолета имах стикер, но на KR-a така и не си сложих. Причината беше отношението на форумните сбирки спрямо новодошлите (визирам себе си). Поне в Пловдив никаква приемственост, човек се чувства излишен (аз съм много контактна личност), набивам се в средата на групата и поздравявам, а от там ме гледат странно защото съм нов. Пускам някъв лаф, и пак ме гледат като натрапник, точно тогава си паля колата и си тръгвам.
П.П. Вече нямам VW та поне това пренебрежение ще си спестя

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
една Вектра има в нашия квартал със стикер на VW Club 

- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Аз имах на старата кола а сега имам 2 коли и нито един стикер
.а нямам и време да отида да си купя,но ако му се намира на някой излишен нека пише ще се разберем нещо. 

- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Отсвириха ме и от Калояново, само VW. Сеата не е ли на 90% Golf 

-
- Автомобил:
- Двигател:
1. Сеат не е Голф.rufkata написа:Отсвириха ме и от Калояново, само VW. Сеата не е ли на 90% Golf
2. Сеат Ибиза(гледам, че караш такъв) също не е Голф.
rufkata написа:Колега прав си на 100%, на кабриолета имах стикер, но на KR-a така и не си сложих. Причината беше отношението на форумните сбирки спрямо новодошлите (визирам себе си). Поне в Пловдив никаква приемственост, човек се чувства излишен (аз съм много контактна личност), набивам се в средата на групата и поздравявам, а от там ме гледат странно защото съм нов. Пускам някъв лаф, и пак ме гледат като натрапник, точно тогава си паля колата и си тръгвам.
3. Приемственост не означава да бъдеш приет в група. Ако те интересува какво точно означава, опитай в тълковния речник!
4. Не мога да кажа дали пловдивската група те харесват или не, ще ти кажа защо АЗ не те харесвам. Не си падам по хора, които определят себе си като "(аз съм много контактна личност), набивам се в средата на групата и поздравявам, ... Пускам някъв лаф ...". Харесвам хора, които имат какво да кажат, а не се опитват да блеснат с "някъф лаф". Също не харесвам хора от типа "Ама другарко, те не искат да си играят с мен" - това е съдържанието на прилично голяма част от постовете ти през последните няколко месеца. Ти си хем мрънкач, хем се изживяваш като душата на компанията ... ама не точно.
Сега по темата - имал съм стикери на всичките си коли, след като открих форума. За кратко имах един Кадет, на който не сложих - вероятно ме беше срам

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Към колегата Мършавия
Човека казва,че се е опитал по някакъв начин да се приобщи към групата.Никъде не е казал,че се е изцепил с лаф,това си е лично твоя интерпретация
Това,че се определя като контактна личност лошо ли е?Да не говорим,че ко казва във връзка с това,че явно въпреки това са го отсвирили...затова му е станало неприятно и е забил първа наобратно явно разочарован от отношението на фенове към фенове
Според теб като отиде нов човек на някакво място трябва ли да гледа като свиня в теменужки
Защо постоянно нападаш и обиждаш потребителите на форума?Заядливото ти писане е пословично,с най-добри чувства се замисли над това
Лек ден
Човека казва,че се е опитал по някакъв начин да се приобщи към групата.Никъде не е казал,че се е изцепил с лаф,това си е лично твоя интерпретация

Това,че се определя като контактна личност лошо ли е?Да не говорим,че ко казва във връзка с това,че явно въпреки това са го отсвирили...затова му е станало неприятно и е забил първа наобратно явно разочарован от отношението на фенове към фенове

Според теб като отиде нов човек на някакво място трябва ли да гледа като свиня в теменужки

Защо постоянно нападаш и обиждаш потребителите на форума?Заядливото ти писане е пословично,с най-добри чувства се замисли над това

Лек ден
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
[/quote]
Колега прав си на 100%, на кабриолета имах стикер, но на KR-a така и не си сложих. Причината беше отношението на форумните сбирки спрямо новодошлите (визирам себе си). Поне в Пловдив никаква приемственост, човек се чувства излишен (аз съм много контактна личност), набивам се в средата на групата и поздравявам, а от там ме гледат странно защото съм нов. Пускам някъв лаф, и пак ме гледат като натрапник, точно тогава си паля колата и си тръгвам.
[/quote]
Не си сам,аз пък не съм дотам толкова контактна личност,но положението бе същото....."старите" си се събират на групички,говорят си и сякаш отбягват новите......първият път хайде,добре,но вторият също........трети път нямаше,само отдалеч,минавайки.....
По темата-стикерчета имам,скоро подмених задния заради затъмняването на прозорците......и изглежда добре

Не си сам,аз пък не съм дотам толкова контактна личност,но положението бе същото....."старите" си се събират на групички,говорят си и сякаш отбягват новите......първият път хайде,добре,но вторият също........трети път нямаше,само отдалеч,минавайки.....

По темата-стикерчета имам,скоро подмених задния заради затъмняването на прозорците......и изглежда добре

-
- Автомобил:
- Двигател:
Специално за Видол:
Още нещо специално за него - в тази тема има две гледни точки, като гледам как мрънка руфката, склонен съм да повярвам на другите: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=364963&p=3808444#p3808444
Последно - много често в този форум се изтъква, че мнението е като гъза - всеки си има. Не виждам причина да спра да пиша това, което мисля. Това включва и негативните коментари. Не ми харесва нещо - пиша го. Позволено е, нали? Или трябва само да ахкаме и да охкаме по "яките гоуфове" и да лицемерничим? Един колега ми писа, че имам проблем с общуването. Възможно е. Не му се сърдя, нито мрънкам, че ме напада и има лично отношение към мен. Разбирам се чудесно с някои хора, с други не се понасяме. Не виждам нищо ненормално или проблемно. Не харесвам всички хора и не държа всички да ме харесват. Ако ти искаш да се преструваш, че всички в този форум са "готЕни пичове", нямам нищо против. Във форума има много мръкачи, хора, които гледат само собствения си гъз ... да не говорим за тези "БЪЛГАРИ", които пишат неграмотно на родния си език ... Какво предалагаш - да се обръщам на другата страна, а, когато тоя неграмотния направи по-хубава колата си да му кажа "Браво!" - е, не става. Ти, ако искаш, можеш да лицемерничиш. Аз ще си пиша точно това, което мисля.
Още веднъж - от никого не изисквам да се съгласява с мен, нито да чете какво пиша.
rufkata написа:... Пускам някъв лаф, и пак ме гледат като натрапник, точно тогава си паля колата и си тръгвам.
Още нещо специално за него - в тази тема има две гледни точки, като гледам как мрънка руфката, склонен съм да повярвам на другите: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=364963&p=3808444#p3808444
Последно - много често в този форум се изтъква, че мнението е като гъза - всеки си има. Не виждам причина да спра да пиша това, което мисля. Това включва и негативните коментари. Не ми харесва нещо - пиша го. Позволено е, нали? Или трябва само да ахкаме и да охкаме по "яките гоуфове" и да лицемерничим? Един колега ми писа, че имам проблем с общуването. Възможно е. Не му се сърдя, нито мрънкам, че ме напада и има лично отношение към мен. Разбирам се чудесно с някои хора, с други не се понасяме. Не виждам нищо ненормално или проблемно. Не харесвам всички хора и не държа всички да ме харесват. Ако ти искаш да се преструваш, че всички в този форум са "готЕни пичове", нямам нищо против. Във форума има много мръкачи, хора, които гледат само собствения си гъз ... да не говорим за тези "БЪЛГАРИ", които пишат неграмотно на родния си език ... Какво предалагаш - да се обръщам на другата страна, а, когато тоя неграмотния направи по-хубава колата си да му кажа "Браво!" - е, не става. Ти, ако искаш, можеш да лицемерничиш. Аз ще си пиша точно това, което мисля.
Още веднъж - от никого не изисквам да се съгласява с мен, нито да чете какво пиша.

- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
myrshavija написа:Специално за Видол:rufkata написа:... Пускам някъв лаф, и пак ме гледат като натрапник, точно тогава си паля колата и си тръгвам.
п.с. Миро,ай стига вече.Темата е друга и аз разбирам за какво казва колегата.(Не ме храни аз съм най неграмотния в тоя форум)
Колега всички са били така но въпреки това по една или друга причина се запознаваш с хората и търсиш контакт.За групичките също е обяснимо,хората се познават вече и често контактуват в мрежата,смеят се на дадени случки в форума или пък обсъждат някоя кола или нещо кое как да стане.... За това са приятелите от форума за да си помагат.. ПРИМЕРО
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
siso_k написа:една Вектра има в нашия квартал със стикер на VW Club
Mда , на колегата redjeta e :)
Имам стикери , но поетапно започнах да ги разкарвам , искам по-малки за страничните "маАааАалки" стъкла.....

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
golfer написа:На гоУфо имам стикер 1 метър...
Ма е много бледичък бре,само контура

Върни се в “ОФФ-Топик - други”