rufkata написа:golfer написа:На гоУфо имам стикер 1 метър, сложил съм стикери на всички коли, които съм карал или карам в момента. Независимо от марката на колата. Целта е не абонамент за пътна помощ. Целта е популяризиране на форума и клуба. Въпреки, че не съм срещал човек, който по един или друг начин да не знае за![]()
Тук в този форум има безценна информация! Дори идея си нямате колко много и колко е полезна!
И това е благодарение на всички Вас на потребителите.![]()
Свикнали сте и го приемате за даденонст...![]()
Но това е основната цел на клуба: Взаимопомощ.
Не знам кой, какви коли кара, но аз при проблеми с друга марка ми се налага да търся информация къде ли не, на поне три чужди езика. И пак не винаги успявам. А каквото и да потърся за Volkswagen винаги успявам почти от раз
Колега прав си на 100%, на кабриолета имах стикер, но на KR-a така и не си сложих. Причината беше отношението на форумните сбирки спрямо новодошлите (визирам себе си). Поне в Пловдив никаква приемственост, човек се чувства излишен (аз съм много контактна личност), набивам се в средата на групата и поздравявам, а от там ме гледат странно защото съм нов. Пускам някъв лаф, и пак ме гледат като натрапник, точно тогава си паля колата и си тръгвам.
П.П. Вече нямам VW та поне това пренебрежение ще си спестя
А кой те накара да отидеш на среща в края на месеца в НЕДЕЛЯ ? Колко пъти обяснихме, че срещите са в четвъртък? И аз съм бил нов, но нищо не ми е пречило да се заговарям с хората! Имало е такива, които не са ми харесали, но масово пловдивските колеги са готини. Да допълня, че все още се познавам с много малък процент от тях, винаги има нови или добре забравени стари така че не е там проблема...
А за тия дето се събират в края на месеца, в Тракия, по бензиностанции не мога да дам мнение.
Пробвай да дойдеш някои четвъртък, там спокойно се разискват всякакви въпроси относно VW и не само