Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Имате ли стикери на vwclub.bg

Да
663
39%
Не, няма и да си сложа
158
9%
Не, но бих желал/а
882
52%

Общо гласове: 1703
azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Re: Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Мнениеот azrod » Съб 25 май 2013 16:00

rufkata написа:
golfer написа:На гоУфо имам стикер 1 метър, сложил съм стикери на всички коли, които съм карал или карам в момента. Независимо от марката на колата. Целта е не абонамент за пътна помощ. Целта е популяризиране на форума и клуба. Въпреки, че не съм срещал човек, който по един или друг начин да не знае за :love.vwclub
Тук в този форум има безценна информация! Дори идея си нямате колко много и колко е полезна!
И това е благодарение на всички Вас на потребителите. :bowdown
Свикнали сте и го приемате за даденонст... :biggrin
Но това е основната цел на клуба: Взаимопомощ.
Не знам кой, какви коли кара, но аз при проблеми с друга марка ми се налага да търся информация къде ли не, на поне три чужди езика. И пак не винаги успявам. А каквото и да потърся за Volkswagen винаги успявам почти от раз :c020

Колега прав си на 100%, на кабриолета имах стикер, но на KR-a така и не си сложих. Причината беше отношението на форумните сбирки спрямо новодошлите (визирам себе си). Поне в Пловдив никаква приемственост, човек се чувства излишен (аз съм много контактна личност), набивам се в средата на групата и поздравявам, а от там ме гледат странно защото съм нов. Пускам някъв лаф, и пак ме гледат като натрапник, точно тогава си паля колата и си тръгвам.

П.П. Вече нямам VW та поне това пренебрежение ще си спестя :love.vwclub

А кой те накара да отидеш на среща в края на месеца в НЕДЕЛЯ ? Колко пъти обяснихме, че срещите са в четвъртък? И аз съм бил нов, но нищо не ми е пречило да се заговарям с хората! Имало е такива, които не са ми харесали, но масово пловдивските колеги са готини. Да допълня, че все още се познавам с много малък процент от тях, винаги има нови или добре забравени стари така че не е там проблема...
А за тия дето се събират в края на месеца, в Тракия, по бензиностанции не мога да дам мнение.
Пробвай да дойдеш някои четвъртък, там спокойно се разискват всякакви въпроси относно VW и не само :beer

Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Мнениеот rufkata » Нед 26 май 2013 1:26

А кой те накара да отидеш на среща в края на месеца в НЕДЕЛЯ ? Колко пъти обяснихме, че срещите са в четвъртък? И аз съм бил нов, но нищо не ми е пречило да се заговарям с хората! Имало е такива, които не са ми харесали, но масово пловдивските колеги са готини. Да допълня, че все още се познавам с много малък процент от тях, винаги има нови или добре забравени стари така че не е там проблема...
А за тия дето се събират в края на месеца, в Тракия, по бензиностанции не мога да дам мнение.
Пробвай да дойдеш някои четвъртък, там спокойно се разискват всякакви въпроси относно VW и не само :beer

Колега от 2008 се опитвам да ходя по срещите, тогава бяха на гребната, където в момента е платен паркинг ако не се лъжа. 2008 пробвах да пробия с кабриолета, 2010 пробвах с KR-a, 2011 пак с него и след всяка среща си казвах, че следваща няма да има :biggrin. 2013 ПАК пробвах, но и неприятен коментар чух зад гърба си, при положение, че по стоков и красив MK2 от моя KR гарантирам нямаше, бяха некви мрежесто неопределими модели на марката VW и групата, която гледа на всеки новодошъл, като на натрапник. Никога не съм ходил на сбирки в Тракия още по малко по бензиностанции. Продадох си и двата VW и сега съм лишен от "привилегията" да участвам в супер сбирките.
Успех и повече приемственост ви желая :th_up

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Нед 26 май 2013 8:52

Последен офф-топик нр по темата : на сбирките съм виждал форд, мерц, ровър, витара и кво ли още дето не съм го запомнил. А пък за стоковост и лаченост ако гледаха мойта кола първа трябва да не е на сбирките с тоя калпаво боядисан капак дето взе да му пада боята заради пишман майстори. Да не говорим, че само покрай съборите й се вижда оригиналния цвят :mhihi А пък за коментарите не го приемай лично и за моята е имало ама от единия крачол в другия или ако някой е много критичен може да ми я боядиса и оправи квото не му харесва, а пък аз ще й се радвам после :11

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 26 май 2013 11:58

Истината е ,че старите се събират и новобранците са винаги изолирани.Аз веднъж отидох но не на VW и ми се случи почти същото което описват колегите .Ами нямам желание да повторя.А за стикерите съм ЗА !!Форума на VW e най добър според мен и се двоумя дали да не сложа и на тая кола .

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Нед 26 май 2013 12:51

Стикерът на колата е като татуировка на рамото...

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 26 май 2013 14:09

muns61 написа:Стикерът на колата е като татуировка на рамото...

:mhihi Имам и там !

Потребителски аватар
gogata1982
Автомобил: GOLF 3
Двигател: 1995 - 101
Контакти:

Мнениеот gogata1982 » Чет 22 авг 2013 23:08

на новата кола са 4 :Mr Green Fun...такааа обаче тръгвам да минавам кат да сменя номерата и вече е само 1 понеже ме накараха да сваля от задното стъкло и страничните задни стикерите :th_up

Последна промяна от gogata1982 на Нед 01 сеп 2013 17:01, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
jabre
Автомобил: vw passat 35i vw golf mk1 1979
Двигател: AAZ 1992

Re: Одг: Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Мнениеот jabre » Пет 23 авг 2013 2:49

имa ли стикер зa мен, дa прaвим реклaм в Сьрбия? щте се нaмирaм в София в крaй нa aвгуст или првa неделя в септембри.... кaде дa се обaдим?

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пет 23 авг 2013 13:03

jabre написа:имa ли стикер зa мен, дa прaвим реклaм в Сьрбия?

Сваляш си файла на флашка и отиваш в рекламна агенция да ти го изрежат :th_up

Потребителски аватар
wemadeyou
Автомобил: Vw Golf 3 1HX
Двигател: 2.9 VR6 Syncro 190hp

Мнениеот wemadeyou » Пет 23 авг 2013 13:14

Ако някой колега от София има някой друг стикер, дето не е в употреба, моля да драсне 1 ЛС..

Потребителски аватар
jabre
Автомобил: vw passat 35i vw golf mk1 1979
Двигател: AAZ 1992

Мнениеот jabre » Пет 23 авг 2013 16:13

мерси @носекс :grin:

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 25 авг 2013 0:00

10 лв си платих и ми го донесе куриер .Мерака е важен !А си и стоеше супер !!!!!И още си стои !!На Реното от хорски срам не слагам.Ама е въпрос на време.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”