Борак ASZ ..Blow 0ff 3dition...
- Shocked
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI
- Двигател: ASZ
Re: VW Bora 1.9 tDI
55 мм добре ли е :) ? Някой от Бургас ако знае къде могат да ми я направят качествено ще се радвам да сподели :)
- Shocked
Мислех си, че няма да ме сполети, но ето че и на мен се падна някой смешен завистник, който да ми омаже колата...

Предния капак и калниците са одраскани, каде дълбоко къде плитко и ще трябва да се правят :( , а на джантите не знам какво са сложили... ужас са ... някъде леко боята се развалила

Всичко се връща и съм сигурен, че този човек ще си получи заслуженото, но това което е направил не е хубаво.
Иначе днес се поглезихме малко и се изчистихме отвякъде след тежките дъждовни дни :)...

Предния капак и калниците са одраскани, каде дълбоко къде плитко и ще трябва да се правят :( , а на джантите не знам какво са сложили... ужас са ... някъде леко боята се развалила

Всичко се връща и съм сигурен, че този човек ще си получи заслуженото, но това което е направил не е хубаво.

Иначе днес се поглезихме малко и се изчистихме отвякъде след тежките дъждовни дни :)...

- Shocked
Темата я забравих... форума е супер място с много идеи, а аз останах без такива... Исках автомобилът ми да го направя така, че да е различен и красив, но нещо в тази България не мога да намеря нужните части и възможности да го направя такъв. Всъщност идеи имам доста, но когато гледам И*ей или други такива сайтове нещо не мога да им се доверя и да им преведа голяма сума за желаната част.
След тази вандалска история, която ми развали калниците и джантите се притесних за подобрения... Много станаха завистниците и как хората да влагат въображение и средства в тези прекрасни автомобили като не могат да ги оставят спокойно на открит паркинг без на следващия ден да ги заварят повредени... :(
Но... въпреки това си направих някои неща, за които ще добавя снимки утре :) Капака и калниците, заедно с джантите бяха пребоядисани
По предницата нямах проблеми но въпреки това смених : Шарнири, карета, тампони на носачите(по-меки) и вътрешни накрайници. Колата мина стенд и всичко е перфектно.
Мои приятелчета постоянно ме дразнеха с разни чипове и подобрения та реших и аз да опитам. Оставих колата си на един приятел, който ми я закара и когато ми я върна разликата беше просто ХМММ огромна :)
Много съм доволен от вървежа , а и разхода не се промени
По купето започнах да се занимавам с въпросните пластмаси, които се лющят и след премахването на гумата, и боядисването им резултата беше много добър.
Гумите на 18"ките бяха сменени с по високи, защото исках малко по меко возене и интересното беше, че не опира
.

Нещата за правене, които останаха са да си оформя и тапицирам багажника заедно с бас бокса така, че да остане място и в същото време да е красиво. За него все още разглеждам и търся идеи.
Сега ми се въртят някакви идеи за Ел. шибедах и подгрев на седалките, но според вас дали ще се отрази такава манипулация на кола, която и липсват такива екстри ...(особено първата)
П.С. Честно казано малко съжалявам, че съм я пуснал за продаване и май ще я спирам. Толкова коли са ми минали през ръцете и към никоя не съм се привързвал така както към тоя борак.
VW е марка един път

След тази вандалска история, която ми развали калниците и джантите се притесних за подобрения... Много станаха завистниците и как хората да влагат въображение и средства в тези прекрасни автомобили като не могат да ги оставят спокойно на открит паркинг без на следващия ден да ги заварят повредени... :(
Но... въпреки това си направих някои неща, за които ще добавя снимки утре :) Капака и калниците, заедно с джантите бяха пребоядисани

Мои приятелчета постоянно ме дразнеха с разни чипове и подобрения та реших и аз да опитам. Оставих колата си на един приятел, който ми я закара и когато ми я върна разликата беше просто ХМММ огромна :)
Много съм доволен от вървежа , а и разхода не се промени

Гумите на 18"ките бяха сменени с по високи, защото исках малко по меко возене и интересното беше, че не опира

Нещата за правене, които останаха са да си оформя и тапицирам багажника заедно с бас бокса така, че да остане място и в същото време да е красиво. За него все още разглеждам и търся идеи.
Сега ми се въртят някакви идеи за Ел. шибедах и подгрев на седалките, но според вас дали ще се отрази такава манипулация на кола, която и липсват такива екстри ...(особено първата)
П.С. Честно казано малко съжалявам, че съм я пуснал за продаване и май ще я спирам. Толкова коли са ми минали през ръцете и към никоя не съм се привързвал така както към тоя борак.

- Shocked
Re: Сив Борак ASZ
Не мога да се сдържа и ще представя новия красавец в групата ни :)
Пасат 3 ТДИ , но братовчед ми ще си напише по-подробно в своята тема.
Ето го и него...

Ето и снимките, които казах че ще кача след пребоядисването:(съжелявам за лошото качество на снимките)

За капачките на джантите обмислям да сложа емблеми на VW, но се чудя дали няма да започнат да се отлепят и да ми създават постоянно работа. Някой знае как могат да се направят като оригинални от VW ?

Направо им се чудя защо са го сложили това гумено покритие... само работа създава, но си заслужаваше
Ето го и грозния ми багажник с недооправената кутия на ГЗ-то.
В момента се чудя как да направя багажника така, че да се виждат кондензатора и усилвателя , но в същото време да е направен като едно цяло. Някой правил ли си е отливки на багажника или нещо с ПДЧ ???

Ако някой знае от къде мога да си купя копчетата и частите за подгрев на седалките, и ключ с темпомат, който да не е чисто нов ще се радвам да сподели.
Пасат 3 ТДИ , но братовчед ми ще си напише по-подробно в своята тема.
Ето го и него...

Ето и снимките, които казах че ще кача след пребоядисването:(съжелявам за лошото качество на снимките)

За капачките на джантите обмислям да сложа емблеми на VW, но се чудя дали няма да започнат да се отлепят и да ми създават постоянно работа. Някой знае как могат да се направят като оригинални от VW ?

Направо им се чудя защо са го сложили това гумено покритие... само работа създава, но си заслужаваше

Ето го и грозния ми багажник с недооправената кутия на ГЗ-то.

Ако някой знае от къде мога да си купя копчетата и частите за подгрев на седалките, и ключ с темпомат, който да не е чисто нов ще се радвам да сподели.
- 10 Cent
- Автомобил: Polo 9N 1.4 TDI
- Двигател: AMF 75hp
Много добре изглежда Бора-та . А и сребристият цвят винаги е бил а и ще бъде на мода според мен. Джантата отваря много . Сега остава да я свалиш малко към земята с едни по къси пружини и си 6 :) 

- Shocked
Иска ми се да я сваля, но ако знаеш сега как опира на по - издутите участъци, а като си представя по - ниски пружини я виждам само как си стои в гаража и я бърша без да я изкарвам
Някой ден обаче от скука мога да й сложа едни по-ниски пружини само да я пробвам да видя как е и да ги сваля . В момента издирвам от някъде да си сложа подгряване поне на предните две седалки, че ми е мерак тази екстра, а също така и по темпоматите съм се зарибил яко.
П.С. Благодаря ти за хубавите думи. Аз също харесвам повече сивото и съм на мнението, че този цвят отваря повече една кола

Някой ден обаче от скука мога да й сложа едни по-ниски пружини само да я пробвам да видя как е и да ги сваля . В момента издирвам от някъде да си сложа подгряване поне на предните две седалки, че ми е мерак тази екстра, а също така и по темпоматите съм се зарибил яко.
П.С. Благодаря ти за хубавите думи. Аз също харесвам повече сивото и съм на мнението, че този цвят отваря повече една кола

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Без лоши чувства, но декоративните капаци Брембо са обърнати на обратно. 

- Shocked
Fail
5 мин. работа колега
Мерси за забележката...

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Shocked написа:Fail![]()
![]()
5 мин. работа колега
Мерси за забележката...
Всеки прави грешки, важното е да са поправими. Успех, колата е красавица, нека само да те радва.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Днес видях бората на светофара на билкова аптека. Много добре изглежда.С цаките и ръчичките отвънка с твоя авер 

- Shocked
Какво да правим
хора без работа
Колеги помагайте !
Щипката на задната седалка(лявата страна) е счупена.... Как да я оправя , че да си отворя седалката

Колеги помагайте !

- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
И аз искам подгряване на седалките, че зимата докато чакам пустата печка да загрее да духа топло ще си счупя зъбите поне на гъзЪ да ми грее
Иначе количката ти е супер, а как ти е разхода ако не е тайна :)

- Shocked
Ами да се надяваме, че някой колега ще ни каже от къде да си намерим нужните части за да си добавим тази екстра.
Днес започнах да правя багажника и нещата потръгнаха доста добре. Тапицирах кутията и започнах да оформям и другите части, които разделят и довършват идеята ми.

Направих малко снимки, но утре ще гледам да я довърша и да кача още. Много ме спъва това, че едната част на задната седалката не иска да се отваря...

Днес започнах да правя багажника и нещата потръгнаха доста добре. Тапицирах кутията и започнах да оформям и другите части, които разделят и довършват идеята ми.

Направих малко снимки, но утре ще гледам да я довърша и да кача още. Много ме спъва това, че едната част на задната седалката не иска да се отваря...

- Shocked
Бях задал въпрос за проблема ми със седалката, но тъй като никой не благоволи да ми даде акъл реших сам да опитам и след 10 мин. мъка взе, че се отвори. Беше заяло и по никакъв начин не искаше да се откачи от куката .

Багажника го дооправям. Не се получи това което си представях , но въпреки това много ми харесва и всичко може да се свали когато пожелая без да правя отливки и да се занимавам със стъкломат . Има още какво да се допълва, дооправя и изравнява, но ще е в следващите дни .

В момента съм офериран за направо нов интеркулер на страхотна цена . Ако го взема пътищата какви пари ще ми струват ???

Багажника го дооправям. Не се получи това което си представях , но въпреки това много ми харесва и всичко може да се свали когато пожелая без да правя отливки и да се занимавам със стъкломат . Има още какво да се допълва, дооправя и изравнява, но ще е в следващите дни .

В момента съм офериран за направо нов интеркулер на страхотна цена . Ако го взема пътищата какви пари ще ми струват ???
- 10 Cent
- Автомобил: Polo 9N 1.4 TDI
- Двигател: AMF 75hp
Ох котъооо
с този тупан в багажникът съм сигурен ,че пасажерите които возиш на задната седалка може да са сигурни че ще им разбиеш камъните в бъбреците до грам :) Това в кръгът на шегата колега. Касата е брутална. На предната ми кола с къде по-малка каса знам как думкаше а тази си представям как ще е .
ПС.Само внимавай че с тези седани след време и на не много усилена музика много дрънчи задницата.

ПС.Само внимавай че с тези седани след време и на не много усилена музика много дрънчи задницата.