5 год. на Jetta 2:
-Тампони на носачите - плоските - всяка пролет ги сменям заедно с шарнитите, защото се късат. Писна ми!!!
-Тече радиатора
-Скъса ми се ухото на магарето под двигателя. Това в което се държи носача. Еб*хти проблема!!! Голям късмет, че с малка скорост.
-Трудно вкл. първа и втора. Оправи се след регулиране. Сега няма проблеми.
-Pierburg 2E2 - Голяма трагедия!!! Стабилизирах нещата като изкл. 3-точковия модул, Термоклапана и Ел. клапан. Пневматичния привод на въздушната клапа на смукача поправих сам с мембрана от Лада 5-ца, по описание в руски сайтове. Който го вълнува да пише ЛС. Термоампулата работи на границата на допустимото. Костваше ми много нерви да се оправя с това ЧУДО. Купих си втори карбуратор и ги борих на почивки

) С единия карам, по другия копам
-Карета - вътрешни и външни. Единият път с вътрешното каре почваше да тресе, та да подскача скоростната кутия и да тресе цялата кола. Спирам, тръгвам, няма проблем. Следващия ден пак така. Случи се и на дълъг път. Трудно го хванах какво е точно. Няколко пъти ходих до сервиза. Отивам и то се оправи на 50 м. преди сервиза.
-Дръжки
-Отопление на задното стъкло
-Бенз. помпа
-Алтернатор
-Зацапан шалтер - не вкл. стартера
-Уреда за температурата на таблото
-Тече масло от главата и това си е!!! На всички е така, ако някой твърди противното да иде да се застреля!!!
-Семеринг на коляновия вал - течеше масло
+Няма грам ръжда
+Не ме е оставяла на път
+Нисък разход - средно 9.2 на газ и то предимно на градско (статистиката е за 5 год.)
+Абе много бега тая кола беее... преди 5 години като нямаше толкова много нови коли, на магистралата само големите мерджани и баварци ме минаваха и то трудно

))
+Евтини части
+Огромен, направо необятен багажник. Дори с газова бутилка има място за поне 2 трупа

))