искам да смъкна бабата надолу че неми харесва вече така
прекарах се че взех чисто нови амортисиори каяба а не едно кони или тк..

искам да смъкна бабата надолу че неми харесва вече така
прекарах се че взех чисто нови амортисиори каяба а не едно кони или тк..

пристигна Джом-а
които го бях поръчал мерси много на колегата тошара с гоууфоо коитоо трябваа да го черпя ужасно много до напиване
Само трябва да остане време да го сложа може и тошето да се вклиучи ако иска ама се ми бяга сега почвам да търся АБФ ИЛИ КР и ако изпадне някои запазен салон от ГТИ едитион лимитираната серия ако не почна да карам Ц кат че ми се налага 
Днеска чакаме да доидат тампоните и лагерите и слагаме окачването
Интересуваме от каде мога да си намеря широк нож за венто или сеат толедо мисля че бяха съвместими че съм с оригиналния е тои даже не си е и среден а е само добавка ще изчистя всичко по интериора искам да си остане оригиналната визия без допълнителни накичени работи само ще добавя една вежда за фаровете която и тя е малко хард да я намеря говоря за цялата вежда а не тея които са само на фаровете
ще карам времено с старите гуми че финансите приклиучват
За другия месец имам изненада за вентото ново сърце АБФ 16в и ще се минава на 5х100 и явно ще се търсят ББС РС жуби модела на 16в
общо взето е това за сега ще има снимков материял тази вечер за по нататак съм замислил нови предни калници че тея ги изяде корозията зимата
и цялосто пребоядисване дано да не се провали пак нещо
Даваите мнения за интериора какво предлагате вие 

Наи-вероятно от другия месец красавицата ще е с АБФ дано да намеря читава кола за суап ако имате оферти казваите

Ама си обещал,че ще махнеш сенника,диодите и ония светлини до номера 
toshara написа:Стойката къртиАма си обещал,че ще махнеш сенника,диодите и ония светлини до номера
Ако нямаш раота мини да пием по 1 кафе хем да полафим за фолксфагени малко 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта