искам да смъкна бабата надолу че неми харесва вече така
 искам да смъкна бабата надолу че неми харесва вече така   прекарах се че взех чисто нови амортисиори каяба а не едно кони или тк..
 прекарах се че взех чисто нови амортисиори каяба а не едно кони или тк..   

искам да смъкна бабата надолу че неми харесва вече така
 искам да смъкна бабата надолу че неми харесва вече така   прекарах се че взех чисто нови амортисиори каяба а не едно кони или тк..
 прекарах се че взех чисто нови амортисиори каяба а не едно кони или тк..   

пристигна Джом-а
 пристигна Джом-а   които го бях поръчал мерси много на колегата тошара с гоууфоо коитоо трябваа да го черпя ужасно много до напиване
 които го бях поръчал мерси много на колегата тошара с гоууфоо коитоо трябваа да го черпя ужасно много до напиване   Само трябва да остане време да го сложа може и тошето да се вклиучи ако иска ама се ми бяга сега почвам да търся АБФ ИЛИ КР и ако изпадне някои запазен салон от ГТИ едитион лимитираната серия ако не почна да карам Ц кат че ми се налага
 Само трябва да остане време да го сложа може и тошето да се вклиучи ако иска ама се ми бяга сега почвам да търся АБФ ИЛИ КР и ако изпадне някои запазен салон от ГТИ едитион лимитираната серия ако не почна да карам Ц кат че ми се налага 

Днеска чакаме да доидат тампоните и лагерите и слагаме окачването
  Днеска чакаме да доидат тампоните и лагерите и слагаме окачването   Интересуваме от каде мога да си намеря широк нож за венто или сеат толедо мисля че бяха съвместими че съм с оригиналния е тои даже не си е и среден а е само добавка ще изчистя всичко по интериора искам да си остане оригиналната визия без допълнителни накичени работи само ще добавя една вежда за фаровете която и тя е малко хард да я намеря говоря за цялата вежда а не тея които са само на фаровете
 Интересуваме от каде мога да си намеря широк нож за венто или сеат толедо мисля че бяха съвместими че съм с оригиналния е тои даже не си е и среден а е само добавка ще изчистя всичко по интериора искам да си остане оригиналната визия без допълнителни накичени работи само ще добавя една вежда за фаровете която и тя е малко хард да я намеря говоря за цялата вежда а не тея които са само на фаровете   ще карам времено с старите гуми че финансите приклиучват
 ще карам времено с старите гуми че финансите приклиучват   За другия месец имам изненада за вентото ново сърце АБФ 16в и ще се минава на 5х100 и явно ще се търсят ББС РС жуби модела на 16в
 За другия месец имам изненада за вентото ново сърце АБФ 16в и ще се минава на 5х100 и явно ще се търсят ББС РС жуби модела на 16в   общо взето е това за сега ще има снимков материял тази вечер за по нататак съм замислил нови предни калници че тея ги изяде корозията зимата
 общо взето е това за сега ще има снимков материял тази вечер за по нататак съм замислил нови предни калници че тея ги изяде корозията зимата   и цялосто пребоядисване дано да не се провали пак нещо
 и цялосто пребоядисване дано да не се провали пак нещо   Интересуваме дали немога да карам АБФ-а с тази късата кутия от АБС дали ще си паснат и ще я струши ли набързо
 Интересуваме дали немога да карам АБФ-а с тази късата кутия от АБС дали ще си паснат и ще я струши ли набързо   Даваите мнения за интериора какво предлагате вие
 Даваите мнения за интериора какво предлагате вие  

Да издам малко таини какво се случва по колата повече снимки утре че е много мръсна колата
 Да издам малко таини какво се случва по колата повече снимки утре че е много мръсна колата   

Мисля отпреде да я снема още малко ама се опасявам че ще си остая някаде картера
 Мисля отпреде да я снема още малко ама се опасявам че ще си остая някаде картера   
  Наи-вероятно от другия месец красавицата ще е с АБФ дано да намеря читава кола за суап ако имате оферти казваите
 Наи-вероятно от другия месец красавицата ще е с АБФ дано да намеря читава кола за суап ако имате оферти казваите   

Ама си обещал,че ще махнеш сенника,диодите и ония светлини до номера
 Ама си обещал,че ще махнеш сенника,диодите и ония светлини до номера  
 Аз ако съм още два фара ще сложа - забити с рапидки на бронята и големи поне 30 санта в диаметър
 Аз ако съм още два фара ще сложа - забити с рапидки на бронята и големи поне 30 санта в диаметър  
toshara написа:Стойката къртиАма си обещал,че ще махнеш сенника,диодите и ония светлини до номера
 Ако нямаш раота мини да пием по 1 кафе хем да полафим за фолксфагени малко
 Ако нямаш раота мини да пием по 1 кафе хем да полафим за фолксфагени малко  от утре почват да се търсят 16ки жантии с поне по голямо ЕТ от 35
 от утре почват да се търсят 16ки жантии с поне по голямо ЕТ от 35   Стефанчоо голям шегаджия си
 Стефанчоо голям шегаджия си  
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта