wishsalor написа:Аз лично, бих заложил на два комплекта компонентни системи Херц, тез които Радо е изброил. Хем ще се побират на фабричните места, няма да се реже нищо, няма да се прокарват допълнително кабели, хем звука ще е доста на ниво.
Вярно, ще трябва да извадиш още към 100лв, но пък резултата ще е повече от приличен.
Всичко, което би свирило повече ще е със ново добавяне но от порядъка на около 300+лв.
За да сложа 17см в предните врати трябва да се преправя доста. 13см се побират без много преправяне, но ми се иска да са 16,5-17см. Колата е 2 врати, отзад в корите няма смисъл да се слага. В кората на багажника има дупки от фабричните говорители 17см. Там сякаш ми се иска елипси, но фабричното място на предната линия е в таблото, където няма смисъл да давам 50-60 лева за малки говорители от порядъка 8-9 см, които няма да имат такъв ефект като двукомпонентните.
Къде имаш предвид да сложа двукомпонентна (2-ра) на задна линия ?
Аз искам да вмъкна нещо. Цялата идея ми хареса от Голф 4, в която пътувах. Беше 4 врати долната част на вратата мидбас а горе до дръжката пищялка. Така на всяка врата и ми хареса много как звучи. Честно казано повече ме кефят високите честоти да са ми по-близо до учите, а ниските да са по-надолу. Лошото, че не мога да направя таква задна линия, единствения вариант е бас каса, но за нея не искам да мисля, сега не ми и трябва.